Sådan ser du om din Galaxy Note 7 er sikker at bruge - Artikler

Sådan ser du om din Galaxy Note 7 er sikker at bruge

Denne vejledning vil forklare, hvordan du tjekker, om din Galaxy Note 7 er sikker at bruge, og bekræft, at de nye udskiftningsmodeller er gode at gå. Samsung vil begynde at erstatte farlige og defekte Galaxy Note 7-smartphones omkring den 21. september. Tidligere i måneden udstedte virksomheden en global tilbagekaldelse på alle solgte enheder på grund af batteriet eksploderende og potentielt i brand.

Samsung har været travlt med at fremstille sikre nye Galaxy Note 7-enheder, der vil blive leveret til luftfartsselskaber og butikker omkring 19. september, men mange vil ikke have dem tilgængelige indtil den 21.. Med mere end 2,5 millioner enheder, der er udgivet i 11 lande, er det en hurtig tur til en sådan hidtil uset begivenhed.

Læs: Galaxy Note 7 Recall: Alt du behøver at vide

Når nye modeller ankommer, og udgivelsesdatoen genoptager alle nuværende, vil nye og kommende ejere sikre sig, at de har en sikker telefon. Hvis ikke, kan enheden eksplodere og fyre. Nu, at Samsung officielt har startet tilbagekaldelsen, så er det sådan, hvordan du kontrollerer og sikrer, at du har en enhed, der ikke vil fungere.Samsung vil tage flere forskellige tilgange for at sikre kundesikkerhed, når det kommer til Galaxy Note 7. En opdatering skal udrulle, der forhindrer de berørte enheder i at oplade over 60% for at forhindre overopvarmning og eksplosioner. Nye udskiftningsmodeller vil også være tydeligt markeret.

Sådan kontrolleres, hvis din Galaxy Note 7 er sikker at bruge

Samsung ændrer farven på batteriindikatoren øverst til højre på displayet på alle nye og sikre Galaxy Note 7-smartphones. En software tweak vil skift batteriindikatoren farve fra hvid til grøn. Et grønt batteriikon er et tegn på, at du har en sikker ny Galaxy Note 7 med et batteri, der ikke er defekt. Dette ændres til grønt i tre områder på telefonen. Hovedbatteriindikatoren, batterilogoen på den kontinuerlige visning og på genstartskærmen som vist nedenfor.Nuværende Samsung-smartphones har en hvid batteriindikator ved siden af ​​uret på skærmen, men nye Galaxy Note 7-modeller modtager en softwareopdatering, der ændrer den til grøn.

Nogle har allerede modtaget udskiftning af Galaxy Note 7-enheder, og batteriindikatoren er stadig hvid. I de kommende dage kommer en softwareopdatering til at ændre farven. Vi anbefaler alle ejere at acceptere opdateringen. Dette vil være, hvordan ejere kan vise flyvehjælpere og andre, at telefonen er sikker at bruge.

Andre måder at sikre din note 7 er sikkert

Alle nye Galaxy Note 7-modeller, der afsendes, vil også have nogle synlige markeringer på boksen. I USA skal købere se nedenstående billede, som blev leveret af Samsung.Købere bør se efter en "Lille sort firkant på den hvide etiket" som kan være på toppen af ​​bunden afhængigt af region. Så mere mærkbar bliver en nye runde klistermærke i hjørnet med et stort blåt bogstav ”S” på det. Selvom vi hører, er det kun i Australien.Sådan kan ejerne hurtigt identificere, at en nuværende eller ny erstatning Galaxy Note 7 er sikker at bruge.

Tjek din Galaxy Note 7 IMEI nummer

Fra den 15. september har selskabet lanceret et helt nyt websted med information og et IMEI-enhedskontrolværktøj. En IMEI er enhedsuniverse tal, der kan kontrolleres mod en database. IMEI er som et telefonnummer til social sikring. Dette vil rapportere om, hvorvidt enheden er en ny sikker model eller et originalt defekt produkt. Vi vil anbefale at bruge dette nu, og efter at du har fået en ny Note 7 eller en købt, der bruges.For at finde dit IMEI-nummer skal du åbne opkaldsnummeret og indtaste *#06# og en boks vil popup med enhedsoplysninger. En af dem vil være IMEI. Indtast det på Samsungs websted, når det er tilgængeligt. Ejere kan også finde IMEI på deres boks eller under Indstillinger> Enhedshåndtering> Status> IMEI og indtaste det lige her.

Når Galaxy Note 7 er genudgivet rundt om i verden, vil de betroede detailhandlere kun få nye modeller, så købere skal være sikre. Vi anbefaler dog, at du tager trinene ovenfor for at sikre dig. Det kan ikke være en god ide at købe Galaxy Note 7 brugte eller fra websteder som Craigslist. Har du modtaget en erstatnings telefon endnu, eller venter du stadig på, at din operatør skal have lager? De fleste bør have nye telefoner den 21. september.