Sådan synkroniseres dokumenter til iCloud med sider - Artikler

Sådan synkroniseres dokumenter til iCloud med sider

Med alt det, der handler om "skyen" i dag, ved mange brugere ikke, hvad det er, og hvordan det kan hjælpe dem. Synkronisering af dokumenter mellem din iPhone ved hjælp af iCloud er et af mange eksempler på, hvor nyttig skyen kan være.

Mens der er andre måder at få dokumenter frem og tilbage på (f.eks. Mailing dem) giver skyen en meget enklere og mere pålidelig løsning. Ved at bruge iCloud er dokumenter altid opdaterede, bekvemt på en af ​​dine enheder, og de er tilgængelige på et øjebliks varsel.

Mens der er nogle betalte versioner af iCloud, hvis du har et Apple ID, er de første 5 GB gratis. Det kan ikke virke som meget, men for den gennemsnitlige bruger, der bare har et par dokumenter, er dette en anstændig mængde lagerplads til at begynde med. Følg vejledningen herunder for at konfigurere iCloud og starte synkroniserings sider dokumenter mellem din Mac og iPhone.

Sådan synkroniseres sider dokumenter.

For at kunne synkronisere dokumenter mellem iPhone og Mac skal du bruge appen Sider på begge enheder. Hvis du ikke har Mac-versionen, søges appbutikken til sider. For at downloade iPhone app gør det samme, eller klik på dette link. Sidens app til Mac er $ 19,99, mens iPhone-appen er $ 9,99.

Hvis du allerede har sider til Mac, skal du bare sørge for, at den er opdateret, så den synkroniserer dokumenter over iCloud.

Når appen er overført, skal nogle indstillinger ændres til iCloud for at synkronisere dine dokumenter. På iPhone,Tryk på Indstillinger.Rul ned, og vælgiCloud.Når du er under fanen iCloud, skal du sørge for, at din Apple-id er den ene, der er logget ind. Når du har tjekket dette, skal du rulle ned og trykke påDokumenter og datamulighed.


Under denne fane skal du indstille Dokumenter og data til ON.Også, hvis du gerne vil have dine dokumenter synkroniseret, mens du er væk fra et WiFi-netværkssæt Brug mobildata til ON. Denne sidste mulighed kan bruge nogle af dine datatilskud hver måned, men det er værd at bruge, da det hjælper med at holde dine dokumenter opdaterede både på din Mac og iPhone.Når disse indstillinger gælder, skal du gå til startskærmen ogÅbn sider.Når appen lægger på tryk Blive ved.For at tillade dokumentsynkronisering vælg Brug iCloud.Tap Brug siderat begynde at bruge applikationen.Hvis nogle af dine sider-dokumenter allerede er i iCloud, skal de vises på hovedskærmen.Tryk på et af dine eksisterende dokumenter, eller vælg Plus-ikonet øverst til højre for at oprette et nyt dokument.Vælg i pop op-vinduet Opret dokument.Ligesom i sider til Mac er der skabeloner, du kan vælge imellem, eller vælge Blank.Brug tastaturet til at indtaste, hvad du gerne vil have i dokumentet. Der er mere avancerede muligheder for skriftstørrelse, farve og meget mere ved at bruge værktøjerne i øverste højre hjørne. Når du er færdig med at redigere dit dokument, tryk påFærdig.På hovedskærmen vises det nye dokument, du oprettede, og er nu tilgængeligt på en hvilken som helst enhed med iCloud.Hvis du vil se iCloud-dokumenter på Mac'en, åbnes Sider og klik på fanen iCloud øverst til højre i vinduet for første sider, der vises. Du kan derefter åbne og redigere alle dokumenter, der er gemt i iCloud, og ændringerne vil være tilgængelige, når du går til at redigere dem med din iPhone.