Sådan Stream Xbox One Games til Windows 10 - Artikler

Sådan Stream Xbox One Games til Windows 10

Microsofts Xbox One-konsol har mange ting til det, men bærbarhed er ikke en af ​​dem. Du kan flytte den fra fjernsyn til fjernsyn, men du kan ikke sidde lige hvor som helst i dit hjem og håber at nyde de nyeste titler. Sådan fungerer ikke spillekonsoller til stuen. Det var i det mindste ikke sådan, de plejede at arbejde. Brugere kan streame Xbox One-spil til Windows 10-enheder og frigive deres favorittitler fra stuen.

Windows 10 og Xbox One er forbundet tæt. Operativsystemet prale af en ledsager app, der har kroge direkte ind i Xbox Live-tjenesten. Muligheden for at streame Xbox One-spil til Windows 10 kom tidligt i appens liv, hvor Microsoft forsøgte at fremhæve fordelene ved at have sin videospilkonsol og det populære operativsystem alle køre en version af den samme software.Læs: Afspilning af Xbox-spil på Windows 10: Alt du behøver at vide

Sådan styrer du Xbox One-spil til Windows 10.

Stream Xbox One Games til Windows 10: Hvad du har brug for

Streaming Xbox One-spil til Windows 10 er ikke svært. Du behøver ikke at ændre indstillingerne på din router eller opgradere din Xbox One-konsol. Hvad du skal gøre er at have nogle grundlæggende tilbehør og software til at komme i gang.

Start med at tjekke din pc for at sikre, at du har installeret Windows 10. Microsoft startede et gratis opgraderingsprogram til Windows 8 og Windows 7-brugere sidste år. Kig efter Indstillinger app i din startmenu. Tryk let på eller klik på System, derefter Om. Hvis du ikke har det, kan du ikke streame Xbox One-spil til Windows 10 uden at betale Microsoft for en softwareopgradering. Xbox-appen med spillestreaming er kun tilgængelig på Windows 10.Microsoft siger at spil streaming kræver mindst 4 GB RAM og en 1,5 GHz processor.

Læs: 4 grunde til at købe en Xbox One S & 3 grunde til ikke

Udover operativsystemet og hardwaren skal du bruge nogle andre ting. For at streame Xbox One-spil til Windows 10 skal både Xbox One og den enhed, der kører Windows 10, være på samme netværk. For de bedste resultater vil du have Xbox One tilsluttet direkte til din router med et Ethernet-kabel. Microsoft giver ikke officielt brugere mulighed for at streame Xbox One-spil til Windows 10, når de ikke er hjemme.Læs: Xbox One Review - Early 2016

Endelig skal du bruge en Xbox One Controller. Enhver Xbox One Controller vil gøre, så længe du har et MicroUSB-kabel til at forbinde controlleren direkte til din pc. Du kan springe over MicroUSB-kablet med den trådløse Xbox 360-adapter. Den nye Xbox One Controller, der følger med Xbox One S, understøtter Bluetooth, så du kan springe over både kablet og adapteren.

Sådan Stream Xbox One Games til Windows 10

Start med at forbinde din Xbox One Controller til din Windows-pc.Denne proces er forskellig afhængigt af hvilken controller du bruger, og hvordan du forbinder. Ved at bruge et MicroUSB-kabel, skal de to sammenkobles. Du skal tilslutte Xbox One Wireless Adapter og derefter holde parringsknapperne på siden og på din controller, hvis det er sådan, hvordan du forbinder de to. Bluetooth-parring til Xbox One S Wireless Controller udføres fra Indstillinger app under Enheder og Bluetooth menu. Sørg for at holde parringsknappen på din Xbox One S Controller nede.Når din controller er sluttet til din Windows 10-pc, skal du gå videre og åbne Xbox-appen. Tryk på eller klik på knappen Start i nederste venstre hjørne af skærmen for at åbne Start. Xbox-appen kan blive fastgjort til højre. Hvis det ikke er det, søg efter det i Alle apps liste.Du bliver mødt af en velkomstskærm, første gang du åbner Xbox App. Vi har åbnet vores før, så vi er allerede forbi det. Hvis du får velkomstskærmen, skal du trykke på eller klikke på Lad os lege. Klik derefter på eller tryk på knappen Xbox One-forbindelse flise til venstre.Vent nu på, at din Xbox One vises på listen med konsoller, som din computer ser. Tryk let på eller klik på Opret forbindelse. Du vil være forbundet til din konsol inden for få sekunder.Tryk nu eller klik på Strøm.Efter et øjeblik skal din Xbox-app på Windows 10 begynde at tale med din Xbox One.

Tryk eller klik på hvor som helst, når du begynder at Stream Xbox One-spil til Windows for nogle flere muligheder. Knappen øverst til venstre lader dig ændre strømmen af ​​strømmen. Dette er nyttigt, hvis dit netværk ikke er hurtigt nok til at understøtte streaming af fuld troskab. Du kan også lukke strømmen til enhver tid.Det er alt, der er for det. Hent din Xbox One Controller, og du er klar til at spille dit spil direkte fra din Windows 10-pc.

Igen bestemmer hastigheden på din router og forbindelser, hvor sikkert du kan streame Xbox One-spil til Windows 10. Hvis din router er ældre og langsommere, vil du løbe ind i hikke. Bemærk også, at du ikke kan streame i baggrunden, mens en person allerede er på din konsol, ser fjernsyn eller lytter til musik.