Sådan stopper iTunes fra åbning, når du sætter dig i en iPhone - Artikler

Sådan stopper iTunes fra åbning, når du sætter dig i en iPhone

Hvis du er ligesom mig og ikke bruger iTunes så ofte eller overhovedet, kan det være irriterende, når det åbnes automatisk hver gang du tilslutter din iPhone til din computer. Sådan forhindrer du det.

Mens jeg ejer en iPhone og en iPad, bruger jeg sjældent iTunes. Jeg bruger Spotify til alle mine musikbehov, og jeg har sjældent brug for iTunes for at kunne styre min iOS-enhed, hvilket betyder, at jeg måske åbner det måske en gang om måneden for at gøre noget, hvis det. Hvis du er den samme måde, vil du sandsynligvis ikke have, at iTunes automatisk åbnes, når du tilslutter din iPhone. Heldigvis er der en nem måde at lukke denne "feature" off.

Bevilget iTunes er vigtigt for opdatering af din iPhone eller iPad, men generelt er det et trist software, som mange brugere undgår at bruge for enhver pris, og det er kendt for at forårsage alle mulige problemer.

Den gode nyhed er, at du nemt kan bruge en iPhone og aldrig behøver at beskæftige sig med iTunes, men Apple ønsker som standard, at du bruger iTunes ved at få programmet til at starte automatisk, når du tilslutter din iPhone, men her kan du deaktivere den pågældende funktion at du ikke behøver at genere musikprogrammet nogensinde igen uden manuelt at åbne det i første omgang.

Stop iTunes fra automatisk åbning

Gå videre og tilslut din iPhone til din computer og få iTunes automatisk til at åbne. Hvis du ikke kan se enhedens oversigtsside, skal du gå videre og klikke på iPhone-ikonet i øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet.



Rul hele vejen ned til bunden og sørg for at fjerne markeringenSynkroniser automatisk, når denne iPhone er tilsluttet. Dette er den funktion, der automatisk starter iTunes, når du tilslutter din iPhone til din computer, men med den deaktiveret, bliver du ikke mere generet af programmet, når du tilslutter din enhed.



Hvis du stadig vil synkronisere din iPhone med iTunes, kan du stadig gøre det uden at iTunes automatisk pop op hver gang. Placer blot et afkrydsningsfelt ved siden afSynkroniser med denne iPhone via Wi-Fi. Din iPhone synkroniseres automatisk, når din enhed er tilsluttet, iTunes kører i det mindste, og både din computer og din iPhone er forbundet til det samme WiFi-netværk.

Personligt bruger jeg virkelig kun iTunes til at sikkerhedskopiere min iPhone, men selv da behøver du virkelig ikke bruge iTunes. I stedet kan du sikkerhedskopiere via iCloud, når du vil.

Sikkerhedskopiering af din computer og andre enheder er en af ​​de vigtigste vedligeholdelsesopgaver, du kan gøre. Det kan redde dig fra visse katastrofer, hvis du er iPhone nogensinde dør eller du taber ved et uheld og bryder det. Hvis du ikke har nogen af ​​dataene på det sikkerhedskopierede, risikerer du at miste alt, hvis enheden går i stykker eller fejler, hvilket kan være en stor aftale afhængigt af, hvad du har gemt på din iPhone, som billeder eller vigtige meddelelser.

Og selvfølgelig er din iPhone en af ​​de vigtigste ejendele, du har, i betragtning af at du sikkert tager den overalt med dig og gemmer alle dine fotos, videoer, musik, film, tv-shows og e-bøger på den.



Nogle af dette kan du allerede have sikkerhedskopieret, takket være synkronisering via forskellige tjenester, men hvis ikke, sætter du dig i fare, hvis du ikke har det sikkerhedskopieret. Du kan enten sikkerhedskopiere din iPhone ved hjælp af iTunes, eller gøre det gennem iCloud, hvilket kræver lidt indsats.

Mens sikkerhedskopiering af din iPhone ved hjælp af iCloud er mere praktisk end sikkerhedskopiering via iTunes, sikkerhedskopierer iCloud ikke alt.

Sikkerhedskopiering af din iPhone med iTunes sikkerhedskopierer hele din enhed, herunder apps. Imidlertid sikkerhedskopierer iCloud kun fotos, videoer, dokumenter, iMessages og SMS-sms-beskeder og indstillinger, så det vil ikke sikkerhedskopiere de apps, du har installeret, selvom det vil sikkerhedskopiere appdata. Det giver mening, fordi mange apps bruger meget plads, og med kun 5 GB gratis iCloud-opbevaring, er det måske ikke nok at gemme alle dine apps.

Så hvis du vil sikkerhedskopiere helt alt, skal du bruge iTunes, i hvert fald kan du forhindre iTunes i at åbne automatisk hver gang du tilslutter din iPhone til din computer.