Sådan stopper du iMessage Spam på din Apple iPhone, iPod Touch, iPad og Mac - Artikler

Sådan stopper du iMessage Spam på din Apple iPhone, iPod Touch, iPad og Mac

Spam er en trist realitet i den digitale markedsføringsalder, og det kan optræde overalt, selv i Apples populære iMessage-service. Og mens SMS-spam eller junk-tekstbeskeder er irriterende nok, er problemet med spam sendt på Apples messaging service, at det ikke engang kræver et telefonnummer, da iMessage er tilgængelig på ikke-cellulære iPad-tabletter, virksomhedens Mac-computere, og på iPod Touch.

Der er to måder at hjælpe med med at stoppe uønskede iMessage-henvendelser på din iDevice, og her er hvordan man gør det:

1. Rapportering af spam til Apple

TUAW opdaget et supportdokument på Apples websted, der beskriver hvordan brugere kan rapportere spam til virksomheden. Dette tyder på, at Apple er opmærksom på iMessage spam og kan være bekymret over, at dette vil være et voksende problem eller gener i fremtiden.

Når du rapporterer iMessage marketing spam til Apple, antages det, at Apple administrerer en sortliste et sted hvor ofte rapporterede telefonnumre eller e-mail-adresser i forbindelse med iMessage-tjenesten vil blive placeret, så de ikke kan få adgang til iMessage-tjenesten i fremtiden. Den rapporteringstjeneste, der er til rådighed for publikum, er stadig uklar, og måske kan Apple i fremtiden nemt tilføje en "mark as spam" -option som i Googles Gmail-e-mail-tjeneste for hurtigt at rapportere spambeskeder inden for meddelelsesappen. Men som det står, er her hvad du skal gøre:

For at rapportere uønskede iMessage-beskeder til Apple, send venligst en mail med følgende oplysninger til: [email protected]

  • Medtag et skærmbillede af den besked, du har modtaget.
  • Medtag den fulde e-mail-adresse eller telefonnummer, du modtog den uønskede besked fra.
  • Inkluder den dato og klokkeslæt, du har modtaget meddelelsen.

2. Bloker brugeren selv manuelt (kun iOS 7)

En ny funktion til iOS 7 er at blokere opkaldere, FaceTime videochats og iMessage fra personer, du ikke vil kommunikere med. Uanset om de er tidligere chefer, tidligere elskere eller meget hadede iMessage marketing spammere, kan du bare blokere dem, så der vises ikke engang meddelelser. Ikke alene bliver du ikke opmærksom på fremtidige meddelelser fra enhver der er blokeret, men der kommer ikke engang meddelelser.

Desværre kan du ikke blokere en person fra en tjeneste, og ikke den anden. Hvis det f.eks. Ikke markedsføres spam, og det er personlig iMessage spam fra en nær ven, kan du ikke blokere denne venns iMessage og stadig give dem adgang til FaceTime og telefonopkald. Når en kontakt er blokeret, er de universelt blokeret på tværs af alle tjenester.

Her er hvad du skal gøre for at blokere en iMessage spammer. Du kan enten starte blokeringen direkte fra din adressebog (hvis det er en personlig kontakt) eller fra iMessage-appen, hvis de har et nummer eller en emailadresse, der er angivet der.

Tryk på knappen "Kontakt" øverst til højre.Når du har gjort det, bliver du mødt med muligheder for Telefon, FaceTime og Information. Klik på indstillingen Information, eller "i".Når du gør det, bliver du taget til kontaktoplysningerne. Rul ned til bunden og tryk på "Bloker denne opkalder".Apple vil vise dig en pop op med hvad det betyder, og hvis du er enig, vælg "Bloker kontakt" fra pop op og du er færdig med at blacklisting denne person.