Sådan stopper du Facebook-meddelelser til kommentar på Top Post - Artikler

Sådan stopper du Facebook-meddelelser til kommentar på Top Post

Facebook startede et nyt underretningssystem for grupper, der advarer brugere, når folk kommenterer et øverste indlæg i en Facebook-gruppe. Selvom du begrænser Facebook-underretninger til Venner 'indlæg, vil gruppemedlemmer se disse nye kommentarmeddelelser på internettet og på iPhone eller Android. Sådan afbryder du Facebook-notifikationer til kommentarer til et øverste indlæg i en gruppe.

Facebook-grupper er en fantastisk måde at holde sig på lokale arrangementer eller forbinde med andre mennesker i dit felt eller hobby. Stadig, de fleste af os behøver ikke et andet Facebook-underretning for aktivitet, der ikke direkte vedrører os.

Denne nye "Navn og Navn kommenterede et øverste indlæg i Gruppens navn. 11 timer siden"Notifikationsformat er allerede klutrende op Notifikationerne.



Kontroller Facebook-meddelelser for en kommentar til et øverste indlæg i en gruppe.

Desværre skal du slukke for gruppemeddelelser helt, for at dette kan fungere. Du kan prøve et mindre trin for at fortælle Facebook, du vil kun se færre meddelelser som dette. Du skal ændre disse indstillinger på en computer eller i mobilbrowseren, da indstillingerne for Facebook-meddelelser er dummet ned i Facebook-appen.



Klik på X.

Klik på afsnittet Meddelelser. Flyt derefter musen oven på kommentaren på et øverste indlæg i en gruppemeddelelse. En lille X vises til højre for meddelelsen. Klik på X og klik derefter på Vis færre.



Bekræft, at du ikke vil have disse Facebook-underretninger.

Dette slukker højdepunkter og skifter Facebook-gruppemeddelelsesindstillingerne til Venner 'indlæg. Den ulige del om denne besked er, at vi har modtaget kommentaren på en øverste postmeddelelse fra grupper, der tidligere er indstillet til ingen underretninger.

På dette tidspunkt ser det ud til, at Facebook er overordnede brugerindstillinger for at skubbe flere gruppemeddelelser. Når du fortæller Facebook at vise dig færre meddelelser fra en gruppe, skal du gentage dette med andre grupper, når meddelelserne vises.

Det næste skridt er at gå til dine Facebook Notification Settings. Her kan du se dine Facebook Group aktivitets underretning indstillinger. Dette er et hurtigt sted til hurtigt at kontrollere dine Facebook Group notifikationsindstillinger.



Rediger dine indstillinger for Facebook-gruppemeddelelser for mere kontrol.

Hvis du slår dem til Off, skal du ikke modtage nogen underretninger, men vi har allerede set en af ​​kommentarerne på en øverste postmeddelelse på en gruppe, som indstillinger viser Notifikationer som slukket.

Efter opdatering af disse muligheder igen, håber vi, at Facebook ikke vil sende flere meddelelser om tilfældige personer, der kommenterer et tilfældigt indlæg i en gruppe.

For mere at gøre Facebook til et bedre sted, se vores Facebook-tips og tricks for at lære om at gøre din Facebook-nyhedsfeed bedre og andre hemmeligheder til en lykkeligere Facebook-oplevelse.

[ubergrid id = 286376]