Sådan Stop Candy Crush Facebook Notifikationer - Artikler

Sådan Stop Candy Crush Facebook Notifikationer

Hvis du er syg for at få Candy Crush Facebook-meddelelser fra venner, er der en nem måde at stoppe den konstante tigger på liv og bevæger sig, der pinger din iPhone eller Android på alle tidspunkter af dagen og natten.

Candy Crush Saga er en af ​​de bedste Facebook-, Android- og iPhone-spil til rådighed, og brugere er kendt for at bede Facebook-venner om hjælp, når de løber tør for liv eller bevægelser.

App'en giver brugerne mulighed for at købe bevægelser som i app-køb eller forpesten Facebook-venner til flere træk eller liv i stedet for at bruge penge.Sluk Candy Crush Facebook meddelelser for at undgå frustrationer.

Hvis du får Candy Crush Facebook-meddelelser på din iPhone, Android eller andre enheder, skal du gå online til den vigtigste Facebook-side for at slukke dem. Dette vil fungere, selvom du ikke spiller Candy Crush, men du skal muligvis tilføje appen, hvis den ikke vises i Facebook App sektionen.

Dette vil også give dig mulighed for at slukke Candy Crushs evne til at offentliggøre din Facebook-tidslinje. Det tager cirka 5 minutter på en computer at slukke Candy Crush Facebook notifikationer.Gå til kontoindstillinger.

Gå til Facebook.com og log ind på en computer. Øverst til højre klik på ikonet Indstillinger, der ligner et lille gear. og derefter på Indstillinger.Find Candy Crush Facebook app.

På den næste side klikker du på Apps på venstre side af skærmen. Hvis du ikke kan se Candy Crush, der er angivet i den første gruppe af apps, skal du klikke på linket Vis alle apps. Find Candy Crush Saga ved at rulle eller brug "Control + F" eller "Command + F" for at søge på siden. Hvis du ikke kan se appen, skal du muligvis gå til siden og spille den på Facebook i 30 sekunder for at få det til at dukke op.Sluk Candy Crush-underretninger her.

Når du har fundet Candy Crush Saga, klik på Rediger. Under Hvornår skal du give besked, skal du klikke på feltet og vælge aldrig. Det er alt, hvad der er for at stoppe Candy Crush Facebook notifikationer.

Brugere, der spiller spillet, kan også tage denne tid for at fjerne muligheden for Candy Crush at sende på deres vegne ved at klikke på X til højre for denne indstilling. Dette bør stoppe, at appen vises på din tidslinje, for at andre kan se.Kontroller hvad Candy Crush stillinger på Facebook.

Candy Crush er et vanedannende spil på Facebook, Android og iPhone, der opgaver brugere med bytte candies at fjerne andre slik fra spilbrættet.