Sådan stopper du AT & T Live opdateringer på AT & T Android-telefoner - Artikler

Sådan stopper du AT & T Live opdateringer på AT & T Android-telefoner

Vi er alle trætte af den ekstra software AT & T sætter på deres smartphones. Et af de værste afbryder brugerne med opdateringer, som mange brugere ikke ønsker. AT & T Live nyhedsprogrammet viser meddelelser om nye historier, som de fleste brugere ikke spørger om. Vi viser dig hvordan du kan slippe af med disse meddelelser for godt uden at rote telefonen.

At dræbe en Android-telefon refererer til en slags hack, der lader brugerne tilpasse deres telefon på måder, hvorpå producenten eller den trådløse operatør snarere brugerne ikke gør. For eksempel indeholder Samsung en funktion kaldet Knox-sikkerhed, som vil vise, når en bruger røber deres telefon. Hvis en Samsung-telefon Knox-detekteringsfunktion viser, at brugen roterede den, kan Samsung nægte brugergarantiservice.AT & T Live er blot en af ​​de forhåndsinstallerede apps, der forstyrrer deres Android-telefoner.

Rooting er den eneste måde at helt fjerne irriterende forudinstallerede apps som AT & T Live. Roteringen kan dog annullere garantien. Så deaktivering af appen resulterer i at skjule appens underretninger uden at snuble Knox-funktionen i Samsung-telefoner.

Denne proces gælder for mere end bare AT & T Live. Enhver forudinstalleret app, der ikke tjener nogen gavn for brugerne, kan drage fordel af denne invalidiseringsproces.

Hvad er AT & T Live?AT & T Live-appen viser nyheder. Nogle mennesker kan godt lide at få deres nyheder fra appen. Hvis ja, så stop med at læse. Men nogle andre nyhedsprogrammer gør et bedre job med at vise nyheder.

  • Feedly - en stor RSS feed læsning app, der griber en simpel version af nyhedswebsteder og viser uddrag til brugeren, så de kan afgøre, om de vil gå til webstedet for at læse resten af ​​historien. Du styrer hvilke websteder du ser ved at abonnere på "RSS-feed."
  • Flipboard - Flipboard vil virke lidt som Feedly ved at lade brugeren vælge deres yndlingssteder, men det kuraterer også nogle af de mest interessante nyhedswebsteder til brugerne. Det er nemt, hvis du ikke vil konfigurere det, men det vil også lade brugeren tilpasse det, de ser.

Det er kun to. Tag også appen til din yndlingsnyhedskanal på tv eller avis / magasinapp. Alle disse muligheder virker bedre end AT & T Live-appen, som næsten ingen ville installere, hvis AT & T ikke tvingede det på os.

Sådan stopper du AT & T Live opdateringer

Sådan stopper du opdateringerne fra AT & T Live uden at rote telefonen. Gå ind i telefonens indstillinger. Dette indlæg viser skærmbilleder fra en Samsung Galaxy S6 Edge, men trinene fungerer også på andre telefoner, der kører forskellige versioner af Android.Stryg ned fra toppen af ​​skærmen på Samsung Galaxy S6 Edge og de fleste andre Android-telefoner på AT & T

Stryg ned fra toppen af ​​skærmen, og tryk på ikonet Indstillinger et eller andet sted i Meddelelser. Alternativt kan du gå ind i telefonens appskuffe, ikonet der åbner skærmen, der viser alle de apps, der er installeret på telefonen. Find indstillinger og tryk på den.Afsnittet Programmer i Indstillinger er, hvor du finder AT & T Live-appens tilpasningsindstillinger.

Søg efter applikationer eller programstyring i indstillinger. På Samsung Galaxy S6 Edge finder du det under fanen Enhed. Tryk på Programmer. Tryk så på Application Manager og find listen over apps, der er mærket All.Stryg ned, indtil du ser indgangen til AT & T Live og tryk på den. Først skal du rydde op på appens kerne ved at trykke på knapperne CLEAR DATA og CLEAR CACHE. Tryk så på FORCE STOP for at lukke appen. Til sidst skal du trykke på DISABLE. Dette forhindrer det i at køre igen, næste gang telefonen genstarter.Slip af AT & T Live underretninger ved at deaktivere appen i Indstillinger.

Hvis AT & T skubber en opdatering i Google Play Butik, kan appen genaktivere sig selv. Gentag kun disse trin, indtil næste gang det opdateres.

Sådan deaktiveres andre forudinstallerede apps

Dette fungerer også med andre apps. Søg efter de andre AT & T-apps på listen. Vær forsigtig, fordi nogle apps leverer vigtige funktioner. Hvis en funktion, som du kan lide, holder op med at virke, skal du genaktivere apps en ad gangen, indtil funktionen begynder at virke igen.

Når brugeren deaktiverer en app, vises den i applikationshåndtering på listen over deaktiverede.