Sådan fremskynde iPhone 5: Overvinde Apples grænser - Artikler

Sådan fremskynde iPhone 5: Overvinde Apples grænser

Nyhederne brød i denne uge, at Apple sænker iPhone 5 på Verizon, AT & T og Sprint, hvilket betyder længere belastningstider og kan føre til længere downloadtider.

Mens Apple endnu ikke kommenterer påstandene, er det at bremse iPhone 5, er der tweaks, der kan fremskynde forbindelserne på alle de berørte iPhone 5-modeller.

De rigtig gode nyheder om disse iPhone 5-speed tweaks er, at der ikke er behov for at jailbreak iPhone 5, hvilke brugere på iOS 6.1.3 og iOS 6.1.4 ikke kan gøre, og det er nemt at fortryde ændringen, hvis du har brug for gå tilbage til lager.Supercharge iPhone 5 hastigheder.

Joseph Brown of iTweakiOS deler en samling af iPhone 5-hastighedshacker for at levere hurtigere downloadhastigheder på iPhone 5. Disse opdateringer er tilgængelige for både iPhone 5 og andre iPhones og iPad på flere bærere.

Brown udgiver en samling hackede carrier opdateringer til iPhone 5 på amerikanske og internationale luftfartsselskaber, der fjerner grænserne Apple sætter på plads.

IPhone 5 hacked carrier opdateringer tilpasse ydeevnen til iPhone og iPad, så den kan tilsluttes med hurtigere hastigheder. Ingen af ​​disse hacks vil tilbyde bedre dækning. Disse softwareændringer fjerner grænser, ikke tilføjer tårne ​​til dit kvarter eller hjælper dig med at oprette forbindelse til forskellige tårne.

Tjek nedenstående links for detaljerede instruktioner, men det er lige så nemt som at tilslutte iPhone eller iPad, sikkerhedskopiere det, indsætte en kode på en kommandolinje og vælge de nye operatørindstillinger.

  • Verizon iPhone Speed ​​Hack (iPhones og iPads)
  • AT & T iPhone Speed ​​Hack (iPhones og iPads)
  • Sprint iPhone 5 Speed ​​Hack

Hvert link indeholder detaljerede instruktioner til den specifikke operatør, og videoen nedenfor går gennem AT & T iPhone-hastighedshak.

Hvis du skifter tilbage til standardindstillingerne for iPhone 5-bæreren, er det lige så nemt at nulstille indstillingerne. Først skal du sikkerhedskopiere iPhone eller iPad og derefter trykke på Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Slet alt indhold og indstillinger. Når dette er afsluttet, gendannes fra backup og iPhone eller iPad bliver tilbage til lager.

Ifølge iTweakiOS, kan opdateringen påvirke brugen af ​​HD Voice på iPhone 5, så husk, når du prøver dette. Det er usandsynligt, at en leverandør af kundeservice vil opdage denne hack, når du stopper i butikken til et spørgsmål, men det er altid en god idé at genoprette lagerbeholdningen, før du søger garantiservice, bare for at være på den sikre side.