Sådan fremskynder Galaxy S7 i sekunder - Artikler

Sådan fremskynder Galaxy S7 i sekunder

Telefoner som den nye Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge er nogle af de hurtigste og mest kraftfulde på markedet, men dette hurtige trick kan gøre dem endnu hurtigere. Her viser vi brugere hvordan du kan fremskynde Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge om et par sekunder blot ved at ændre et par skjulte indstillinger.

Med smukke skærme, hurtige kraftfulde processorer og 4 GB RAM er disse smartphones lige så magtfulde som bærbare computere fra bare nogle få år siden, men softwareændringer gør dem fra at blive endnu hurtigere. Der er flere måder at forbedre ydeevnen med nye launchers, brugerdefineret software, rooting og andre tekniske ting, vores trick er rigtig simpelt. Faktisk er alt, hvad der kræves, et par ændringer i indstillingerne. Ingen særlige færdigheder, viden eller rooting er påkrævet.

Læs: Sådan deaktiveres Galaxy S7 altid på skærmen

Alle kan gøre dette. Om Galaxy S7 er din første Android-telefon, eller du er en erfaren Android-ekspert. Det tager mindre end et minut, og forskellen kan være meget mærkbar. Vi ændrer tre indstillinger, og nedenfor er en video, der viser hvilke, hvor og forklarer hvad den gør. Videoen nedenfor bruger en gammel Galaxy S4 med en gammel version af lager Android, men trinene er alle de samme.

Dette enkle og lette trick virker på Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, en ældre Galaxy Note 5 eller S6, eller en hvilken som helst Android smartphone eller tablet. Dette trick vil gøre enhver Android smartphone eller tablet hurtigere.

Det er faktisk meget nemt, og giver meget mening. Vi starter med at låse en skjult udvikler-menu i indstillinger og ændre tre indstillinger, der fremskynder animationseffekter og overgange. De smukt zoomende og falmede effekter, mens du går fra app til app.

Dette er et let trick, som alle bør vide, og en stor en at dele med venner og familie også. Det kan endda hjælpe med ydeevne på en gammel enhed, forbedre batteriets levetid og meget mere. Lad os komme igang.

Instruktioner

Det første skridt er at få adgang til en skjult udvikler mulighed i indstillinger på Galaxy S7, eller hvad som helst enhed ændres. Videoen ovenfor forklarer hvordan, og linket herunder er lidt mere detaljeret. Eller bare fortsæt med at læse.

Læs: Sådan aktiveres menuen Udviklerindstillinger

Ejere skal begynde med at trække ned notifikationslinjen og vælge den gearformede indstillingsknap. En gang i indstillinger naviger til det sidste panel med titlen "System" og vælg "Om enhed". Så hvor det står "Bygge nummer" tryk på denne boks syv (7) gange. Dette gør det muligt for den skjulte udvikler menu af indstillinger, som er hvor vi ændrer et par ting og fremskynder Galaxy S7.

Fremskynde din enhed

Med udvikler menuen låst op, skal vi navigere der og ændre tre hurtige indstillinger omkring halvvejs ned på skærmen for at fremskynde Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge. Følg videoen ovenfor, eller skærmbillederne nedenfor.

Gå til Indstillinger> Udviklerindstillinger> og rull ned lidt mere end halvvejs til Vindue Animation Skala, Overgang Animation Scale, og Animator Varighed Skala. Disse er alle indstillet til 1x. Hvis du drejer disse værdier op (højere tal), ser du animationer og skærmovergange bliver ekstremt langsomt, det er ikke, hvad vi vil. Ejere kan prøve det bare for sjov, men vi slår dem faktisk ned eller helt af.Nu skal du bare ændre alle tre af disse indstillinger i den blå boks ovenfor ned fra 1,0x til 0,5x værdi. Nu, når brugerne åbner apps, slår gennem skærme eller gør alt, vil alle animationer og effekter blive skåret halvt og dobbelt så hurtigt. Telefonen vil øjeblikkeligt føles næsten dobbelt så hurtig, og det skyldes, at alt er skubbe, flyder eller åbner hurtigere og med mindre smukke animationer.

Læs: 13 Spændende officielle Galaxy S7 Tilbehør

Med Android 5.1 eller Android 6.0 Marshmallow Google og producenter har tilføjet masser af animationer eller effekter til at åbne apps eller windows. Selv ved at trække ned notifikationslinjen på Galaxy S7-brugere vil alle de små ikoner (WiFi, Bluetooth) hurtigindstillinger øverst langsomt blive større og glide på plads, da stangen er helt trukket ned. De udvider med en smuk og pæn lille animation.

Windows falder væk langsomt, som de er swiped, apps åbner fra et hjørne og udvides til at dække hele skærmen med animationer og effekter, som alle ser pæne ud, men tager ekstra tid og batterilevetid. Hvis du vælger indstillingerne ovenfor ned til 0,5x, gør dem alle to gange så hurtige og kan endda spare batterilevetiden. Disse animationer vil ikke være så synlige, men de er stadig der.

At holde disse tre indstillinger ved .5x holder Galaxy S7 kigget flot og fancy uden at gøre det langsomt. Nogle brugere ønsker måske at slukke dem helt, som mange gør, og det er helt okay også.

Det anbefales, at brugerne genstarter enheden efter at have ændret disse indstillinger for at sikre, at den anvendes i hele systemet. Prøv det i dag og nyd en hurtigere Galaxy. Hvis det virker for hurtigt, stivere, eller hvis du ikke kan lide ændringerne, skal du blot vende tilbage til 1x ved hjælp af de samme trin som nævnt ovenfor. God fornøjelse!