Sådan tegner du PDF-filer på iPhone - Artikler

Sådan tegner du PDF-filer på iPhone

IPhone giver en praktisk mobil værktøjssæt, uanset hvor brugerne går. En fælles opgave for smarte telefonejere er at se og underskrive PDF-dokumenter.

Med Adobe-appen ved hjælp af PDF-dokumenter på iPhone er det nemt. Denne vejledning dækker, hvordan du åbner PDF-filer i din e-mail og filer, der er gemt på din computer.

Inden du åbner filen, skal du downloade Adobe Reader-appen fra appbutikken. Denne app giver dig mulighed for at åbne PDF-filer og tilføje din underskrift, samt mange andre muligheder. Når du har downloadet og installeret, skal du åbne PDF-filen med Reader-applikationen.

Sådan åbnes en PDF i Mail

Fra startskærmen Post.Åbn den e-mail-konto, der har meddelelsen med PDF-filen.Tryk på meddelelsen med PDF-vedhæftet fil.Nederst i meddelelsen skal du trykke på PDF-filen.Når forhåndsvisningen af ​​PDF'en åbnes, skal du trykke påDel ikoni øverste højre hjørne.Når delingsvinduet er åbent, skal du vælgeÅbn i Adobe Reader.Efter at have tappet Åbn i Adobe Reader, åbnes PDF'en, så brugeren kan underskrive og redigere PDF'en.

Sådan åbnes en PDF fra Dropbox.

En anden bekvem måde at åbne PDF-dokumenter på er fra Dropbox. Dropbox er en gratis service, der giver dig mulighed for at gemme billeder, dokumenter og andre filer online. Hvis du allerede har installeret Dropbox og lavet en konto, er det den bedste måde at overføre PDF-filer mellem din computer og iPhone.

ÅbenDropbox.Når appen er åben, skal du navigere til PDF-filen og trykke på den.Når PDF-filen er åbnet, skal du trykke påGemmei nederste højre hjørne.TapÅbn i.På den næste skærm trykkes på Åbn i Adobe Reader.PDF'en åbnes derefter i Adobe Reader-appen til redigering.

Når PDF-dokumentet er åbnet fra enten dropbox eller e-mail, kan Adobe-appen bruges til sit fulde potentiale. Nogle af fordelene ved at bruge denne app er at underskrive dokumenter, fremhæve dele af PDF-filen eller udfylde formularer.

For at underskrive PDF-filen skal du trykke på tegning mulighed øverst i Adobe-appen.Brug af iPhone i landskabet gør orientering af PDF-dokumenter lettere for din finger. Zoom ind i det område, hvor din underskrift er påkrævet, og vælg Underskrift.I det næste vindue skal du underskrive dit navn i det tomme mellemrum og trykke på, når du er færdig Gemme.Signaturen vises derefter på PDF-dokumentet.Hvis placeringen af ​​signaturen ikke er perfekt, kan brugeren trykke på den og flytte den rundt for at passe til formularen. Der er også muligheder for at slette signaturen eller ændre andre egenskaber.Når PDF-filen er blevet redigeret, kan brugeren e-maile dokumentet til den korrekte kontaktperson. For at e-maile PDF-filen skal du trykke påDel ikon.Vælg derefter E-mail-dokument.Indtast den adresse, du sender dokumentet til, og tilføj en besked. Når du er færdig, tryk påSende øverst til højre.