Sådan Sideload (næsten) Enhver Android App På Nook Tablet - Artikler

Sådan Sideload (næsten) Enhver Android App På Nook Tablet

Så husk, hvordan i går nogen har fundet ud af, hvordan man installerer ikke-Amazon Store apps på Kindle Fire ved at markere afkrydsningsfeltet "Tillad installation af programmer fra ukendte kilder" i indstillingerne? Jeg regnede med, at det ikke ville være muligt på Nook Tablet siden den pågældende indstilling er skjult.

Welp, viser sig, at det ikke er så utilgængeligt som Barnes & Noble troede.

Nogle vidunderlige geni på xda-udviklerforummet (ja, hvor ellers rigtigt?) Fandt ud af, hvordan man kommer til denne indstillingsskærm. Du baserer dig stort set på Nook Tablet i at vise det, og klik derefter på afkrydsningsfeltet ud for Ukendte kilder, så er du i business.Brad Linder hos Liliputing har hele instruktionssætet på sin blog. Efter vejledningen kunne jeg også installere Android apps som NewsRob (den eneste app jeg virkelig ønskede på Nook) og Amazon App Store. Når du har installeret det, åbner en større verden af ​​apps op for dig.

Der er en ulempe - apps installeret på denne måde vises ikke i nogen af ​​Nook Tablet's normale skærmbilleder. Du kan finde dem ved at lave en søgning, men det kan blive træt. Brad foreslår at installere en tredjeparts launcher. Klik over for at se, hvordan den, han kan lide, ser ud.

Jeg er glad i mine Nook Home-skærme, så jeg vil nok bare holde fast i søgemetoden for nu. Der er virkelig kun to apps, jeg er interesseret i: Kindle og NewsRob. At søge efter dem hver gang er måske ikke sådan en smerte ... men vi vil se.

Dette er virkelig gode nyheder for Nook Tablet-ejere, som ønsker at de kunne installere en favorit-app, der ikke er tilgængelig i Barnes & Noble's butik. Hvis den app du ønsker, ikke er i Amazonas butik, så kan du også få APK (installeringsfilen) til næsten enhver app, du vil have. Den femte mulighed er sandsynligvis nemmest.

Ligesom med Kindle Fire-tingen er dette noget normalt folk kan gøre, der ikke kræver rooting eller ugyldige garantier. Du får ikke nogen hjælp fra de venlige Nook-specialister i butikken, når en app mislykkes, og du bliver nødt til at opdatere dem selv. Men sådan er vejen for ting, når du har hacking ... slags.