Sådan lukker du din Windows 8-enhed - Artikler

Sådan lukker du din Windows 8-enhed

Med lanceringen af ​​Windows 8 gjorde Microsoft sit mest aggressive skub til at genopbygge den måde, hvorpå Windows gør ting. Chief blandt disse ting er den måde, hvorpå Windows 8 reimagines helt brugergrænsefladen til Windows. Borte er startmenuen på yore, og med den er den eneste måde mange brugere er vant til at slukke for deres pc.

Før du dykker ind i at slukke din Windows 8-enhed, er der et par ting at forstå. For det første på grund af de ændringer, der er sket i Microsofts flagskibs operativsystem siden Windows 7, kunne det være unødvendigt at lukke din pc helt ned. Selvom en fuldstændig nedlukning er en mulighed, opnår Hibernation mange af de effekter, som en bruger måske vil have, som f.eks. Meget lidt strømforbrug. Hvad mere er Dvaletilstand gør det samtidig med at brugerne kan åbne deres bærbare computer eller trykke på deres skrivebordets tænd / sluk-knap og få Windows 8-spring tilbage til livet straks, hvor de slukkede.Læs: ReviverSoft annoncerer Start Menu Reviver til Windows 8

Kort sagt, det giver dig den umiddelbare lydhørhed ved at trykke på tænd / sluk-knappen på en iPad eller en smartphone. Ja, enheden forbruger stadig en lille smule energi, men det er ikke langt i nærheden af ​​det, det bruger i en drevet tilstand, og giver dig hurtigt mulighed for at springe tilbage på handlingen.

Men hvis du vil lukke din Windows 8-enhed helt, så er det sådan.

Uanset om du foretrækker at trykke på hardware-Windows-knappen på din enhed, eller tryk Windows-tasten på tastaturet, skal du gå til Startskærm.Hvis du har en berøringsskærmsudsving fra højre kant af skærmen eller placer musemarkøren i højre øverste hjørne. Når du ser Charms Bar, hit indstillinger i bunden for at trække op Windows 8 opsætningsmenu.En udvidelsesmenu skal nu vises på højre side af skærmen med knapper nederst, der siger 'Internet', 'Lydstyrke', 'Lysstyrke', 'Meddelelser', 'Tastatur' og endelig 'Power'. Tryk eller klik på knappen Afbryderknappen.En lille udvidelsesmenu vil præsentere dig med muligheder for at sætte din Windows 8-enhed i dvale, lukke ned og genstarte.Nu bare simpelthen ramt lukke ned. Windows-enheden skal straks begynde at lukke alle programmer, du har til rådighed, og bede dig om at gemme dokumenter, du allerede har åbnet. Bare i tilfælde ville det nok nok være en god ide at redde alt, hvad du arbejder på.