Sådan viser du batteriprocent på iPhone og iPad - Artikler

Sådan viser du batteriprocent på iPhone og iPad

Denne vejledning viser dig, hvordan du tilføjer batteriprocenten på iPhone eller iPad, så du kan se præcis, hvor meget batterilevetid du har forladt.

For brugere, som konstant skal genoplade, eller som bruger en batteridåse, er disse oplysninger vigtige, fordi der er optimale tider til at oplade iPhone eller iPad ved hjælp af et backupbatteri.

Dette er deaktiveret som standard, fordi det er let at fiksere på procentsatsen og antage, at batterilevetiden er dårlig eller bliver værre. Det er normalt at batteriprocenten falder ret hurtigt for de første 5-10% af brugen. Husk det, når du tænder dette.Sådan tænder du iPhone batteri procent indikator.

Apple opdager allerede advarsler, når dit batteri er på 20% og 10%, men det viser, hvor meget batterilevetiden er tilbage på din iPhone eller iPad.

Tænd for batteriprocent iPhone & iPad

Du bliver nødt til at tænde batteriprocenten på alle dine enheder individuelt. Dette er noget, der især er praktisk på iPhone, da det er mere mobilt, men iPad-brugere kan også nyde evnen til at vide, om deres enhed kan håndtere en film mere, eller hvis de skal skrue ned lysstyrken og begrænse brugen.Gå til Indstillinger for at tænde batteriprocenten.

1. Gå til Indstillinger ved at trykke på ikonet med små indstillinger, der ligner et sæt gear.

2. Tryk på Generelt for at gå til det næste område af indstillinger.Skift batteriprocentdel for at se procenten ud for dit batteriikon i linjen.

3. Se efter Brug og tryk derefter på den. Her kan du se batteriforbruget overalt på iPhone.

4. Skift batteriprocent til På.

Det er alt, hvad der er at skrue batteriprocenten på til iPhone eller iPad. Dette forbliver på, indtil du slukker eller skal nulstille din iPhone.

Nu hvor du ved, hvor meget batteriets levetid der er tilbage på iPhone eller iPad, kan du bruge disse oplysninger til at hjælpe med at træffe klogere batteribeslutninger.

Hvis du bruger en batteripakke til iPhone for at få længere batterilevetid, bør du forsøge kun at oplade mellem 20% og 80%. Dette er i det væsentlige lettere at oplade, så batteriet holder batteriet længere. Hvis du ikke synes at få det lovede boost i iPhone batteriets levetid, kan du ikke bruge det korrekt.

Hvis du har brug for at toppen af ​​iPhone-batteriet, før du går ud for natten eller hjemmefra, kan du se på den procentdel, der ved, hvornår du bare skal give op og gå. De sidste 10% af opladningen har tendens til at tage længere tid, så når du har ramt 90%, er du nok bedre til at gribe telefonen og gå i stedet for at vente på den endelige bit at oplade.Hvis du bruger et iPhone-batteri etui er dette en meget vigtig mulighed for at tænde.

Opladning af dit iPhone-batteri i små sporer, som dette, nedsætter ikke din samlede batteriprestanda, men du bør regelmæssigt oplade til fuld og udladning. Hvis du planlægger at gemme iPhone i lang tid, skal du sørge for at den er opladet til mindst 50% først.

Når dit batteri falder under 30%, kan det være en god tid at ændre strømindstillingerne. Den nemmeste måde at få bedre iOS 7 batterilevetid på, når du kører lavt, er at skrue skærmens lysstyrke ned. For at gøre dette kan du åbne Kontrolcenter med en swipe op fra bunden af ​​skærmen og derefter manuelt flytte lysstyrke skyderen dimmer.