Sådan opretter du din nye iPhone - Artikler

Sådan opretter du din nye iPhone

Helligdage er her, og du ved hvad det betyder? Mange af jer vil være de stolte nye ejere af en ny iPhone fra Apple. For nogle af jer vil dette være din første oplevelse med iOS og iPhone.

Andre kan komme tilbage fra et andet operativsystem eller bare være ren gammel opgradering fra en ældre version af iPhone. Uanset hvad der er tilfældet, vil vi hjælpe med at gøre din oplevelse med din nye gadget så sømløs som muligt.

Her finder du et væld af nyttige factoids, der ikke kun hjælper dig med at konfigurere din nye iPhone, men få mest muligt ud af det fra dag et og fremover.

Fra tips til at hjælpe batterilevetiden til apps, som du bør tænke på at komme lige ud af flagermus, er det hele her.Opsæt din iPhone den rigtige måde

Opsætning af et nyt stykke hardware kan være et mareridt for dem, der ikke er fanget op på tiderne.Faktisk kan det endda være en skræmmende opgave for dem, der er teknologisk lydige. IPhone er ikke anderledes.

Nå, lad os forsøge at forenkle det, skal vi?

Der er flere vigtige ting, du vil gøre, så snart du tager telefonen ud af kassen og får den aktiveret hos din tjenesteudbyder. Her er fire vigtige ting, du vil gøre lige fra get-go.

1) Opsætning iCloud:Hvis din nye iPhone kører iOS 5 (iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS), har du adgang til Apples nye iCloud-service. iCloud vil sikkerhedskopiere din iPhones vigtige filer og billeder til skyen, hvilket vil beskytte dem mod skade, hvis din iPhone møder en grisende ende. Eller bliver stjålet. Taler om det, vil det også give dig mulighed for at drage fordel af Find min iPhone, som kan spore din enhed, hvis den går tabt.

For mere om iCloud:

 • Sådan opsættes iCloud på Mac
 • Sådan opsættes iCloud på Windows
 • Hvad er iCloud

2) Konfigurer WiFi Sync:En anden funktion, der fulgte med iOS 5, er trådløs synkronisering. Trådløs synkronisering giver dig mulighed for trådløst at sikkerhedskopiere og synkronisere din iPhone. Det er rigtigt, ikke flere ledninger. Når først du Konfigurer WiFi Sync, din enhed synkroniseres med din computer uden handling. Det er nifty.

Opsætningen har ca. 9 trin, men det tager kun et par minutter.

3) Opsæt en adgangskode:Når du er færdig med dem, vil du gerne indstille din iPhone med en adgangskode, så dine oplysninger indeni er beskyttet. Det er en smertefri proces og anbefales stærkt, især hvis du rejser meget rundt med din enhed i lommen.

Her er hvad man skal gøre:

 • Tryk på Indstillinger.
 • Vælg adgangskode Lås form den højre side menu.
 • Tryk på drej adgangskoden på.
 • Indtast en 4-cifret adgangskode, som du vil huske, men ikke noget så simpelt som 1234. For hjælp skal du bruge bogstaverne til at stave et fire bogstav.
 • Indtast adgangskoden en gang til for at bekræfte.

Og i løbet af få minutter vil din iPhone være mere sikker end i tidligere minutter.

4) Sæt det i et tilfælde:Endelig vil du sætte din iPhone inde i en sag for at beskytte den mod verdens farer. En sag er især nyttig til iPhone 4S og iPhone 4, som begge anvender en let sprøjtbar glasunderlag.

Forudsat at du har en helt ny iPhone 4S, kig på fem af vores yndlingssager. Eller hvis du bare leder efter hjælp, når du vælger en ny sag, kan du hovedet her for vejledning.

Master iOSOkay, så nu du har konfigureret din iPhone, er det tid til at gøre dig bekendt med telefonens software. Med udgivelsen af ​​iPhone 4S lancerede Apple sin mest ambitiøse software til dato i iOS 5.

Den nye software bringer flere hundrede nye forbedringer fra tidligere versioner, så der er meget at fordøje her. Så for at hjælpe dig med at komme i gang, her er et par tips, der skal hjælpe dig med at få en bedre følelse af funktionerne i iOS 5.

1) Sådan bruger du Notifikationscenter i IOS 5:Med iOS 5 kommer Notifikationer, advarsler, der fortæller dig, når du har modtaget alt fra en tekst til en Facebook-besked. For et omfattende kig på, hvordan man behersker dem, vil du gerne have hovedet her.

2) Sådan gør du mere med iPhone-kameraet i iOS 5:

Den nye software bringer også nogle nye funktioner til iPhone's kamera, herunder hurtig adgang til dit kamera, hvor du kan dobbeltklikke på startknappen fra låseskærmen, muligheden for at bruge volumenknappen som lukker og ombord billedredigering - lige fra din telefon.

Denne video hjælper dig med at komme i gang, men hvis du stadig har brug for oplysninger, vil du gerne have hovedet her for nogle flere råd om, hvordan du bedst kan bruge kameraet på din nye iPhone.

3) Sådan laver du dine egne ringetoner og advarsler til iOS 5:Hvis du er træt af standard ringetoner på din iPhone, har du held og lykke, fordi med iOS, iTunes og lidt tålmodighed kan du selv lave ringetoner. Du kan finde trinvise instruktioner rigtigt her.

4) Sådan tilføjes brugerdefinerede vibrationsalarmer til iPhone:

Eller måske vil du konfigurere brugerdefinerede vibrationsalarmer på din iPhone. Ja, iOS 5 giver dig mulighed for at gøre netop det. Når du har sat en op, kan du diskret stille din mors telefonopkald uden at vide nogen. Vi laver sjov, vi laver sjov. Hoved her at finde hjælp til, hvordan man opsætter dette.

5) Sådan tilføjer du en blinkende indikator til din iPhone:

Ja, du kan nu være som dine venner på Android og få en blinkende indikator på din iPhone. Hvis du er interesseret, hoved her at komme i gang.

Selvfølgelig er det bare nogle få tip.

For mere kan du finde vores hele iOS 5 hjælpeguide her.

Fortæl dig selv med Siri

For dem af jer med en iPhone 4S, vil du gerne gøre dig fortrolig med din nye personlige assistent, Siri. Siri kan hjælpe dig med en række opgaver fra planlægning af møder, til tekstning af dine venner, for at hjælpe dig med at finde ting, der skal købes hos Best Buy. Det kan endda hjælpe dig med matematiske problemer.

Her er et par tips til at hjælpe dig på vej til at mestre, hvad Siri har at tilbyde.

1) Undervis Siri Dine Kontaktforbindelser:En af de fedeste ting, Siri kan gøre, er at huske dine forhold til din iPhones kontakter. Dette hjælper med at fremskynde både teksting og opkald, og det giver dig mulighed for at bruge kælenavne til folk. For eksempel:

Gå her for mere om, hvordan du opsætter dette.

2) Sådan tweet med Siri:

Hvis du er stor på Twitter, vil du være glad for at vide, at Siri kan hjælpe dig med at sende tweets. Det er ikke direkte, men det virker.

Sådan gør du det.

3) Sådan opdateres Facebook med Siri:

Eller hvis Twitter ikke er din kop te, kan du også gøre det samme præcise med Facebook.

Sådan er det.

For mere vil du gerne se vores vejledning for at hjælpe dig med at frigøre Siri's magt.

Lær hvordan du optimerer batteriets levetidSpørg enhver smartphone-bruger, hvad de vil have mest ud af deres enhed og garanteret, et flertal vil svare, at de vil have en god batterilevetid. Og mens batterilevetiden på iPhone er deroppe med de bedste af dem, vil du stadig hjælpe med at sikre, at batterilevetiden ikke tager en slag dagligt.

Der er et par nemme trin til at hjælpe dig med at opnå dette. Her er nogle få til at hjælpe dig med at komme i gang:

1) Skærmlysstyrke:

Tro eller ej, lysstyrken på skærmen spiller en stor rolle i telefonens batterilevetid. For at mildne det, vil du gerne gå ind i din Indstillinger og gå til lysstyrke. Når du er der, tænder du Automatisk lysstyrke hvis det ikke var på allerede. Det gør det muligt for din iPhone at justere til lysere og mørkere indstillinger automatisk og hjælpe med at spare dit batteri i gang.

2) Begræns synkronisering:

Vi har sagt dette en gang, og vi siger det igen. Jo flere e-mail-konti og tjenester du har synkroniseret, jo hurtigere forbliver batterilevetiden. En ting du kan gøre for at hjælpe, er at forhindre, at dine e-mail-konti automatisk synkroniseres.

For at gøre dette gå til Indstillinger -> Mail, kontakter, kalendere og drej Skub til Fra.

3) Flytilstand:

Din iPhone har også noget, der hedder Airplane Mode. Dette vil slukke for din WiFi, Bluetooth og 3G-forbindelse på bekostning af ikke at få nye meddelelser, tekster eller telefonopkald. Det er perfekt til, når du er i et lavt dækningsområde, og du ville ikke få dem alligevel.

For at tænde det, gå til Indstillinger -> Skift Flytilstand til .

For mange flere batterilevetips, vil du gerne have hovedet her og se vores omfattende liste.

Få dig selv nogle kvalitetsappsNår du har lavet den oprindelige opsætning, du er blevet bekendt med iOS 5, begyndte at fyre med Siri's funktioner og lærte at beherske din iPhones batterilevetid, vil du gerne finde nogle kvalitetsprogrammer til din smartphone.

Heldigvis har Apples iOS App Store et udvalg af over 500.000 applikationer at vælge imellem.

Her er nogle der hjælper dig med at komme i gang:

 • 5 Bedste Fantasy Fodbold Apps til iPhone
 • 8 Great Road Trip Apps til iPhone
 • 10 iPhone Apps til DIY, Redecorating og Home Repair
 • 8 iPhone-kameraapplikationer til at tage dine fotos til næste niveau
 • 9 banker med iPhone Remote Check Deposit Apps
 • Top 5 iPhone og iPad Grilling Apps- Master grillen fra din iPhone
 • Top 5 iPhone Apps til College Students

Du vil også sandsynligvis gerne høre Top 25-listerne i App Store selv for flere apps, der kan tilføjes til din nye iPhone.