Sådan opsættes din nye Galaxy S6, LG G4 og More - Artikler

Sådan opsættes din nye Galaxy S6, LG G4 og More

Denne feriesæson er der mange mennesker, der skal åbne gaver fyldt med skinnende nye Android-smartphones. Med millioner får en ny Galaxy S6, Note 5, LG G4 og flere brugere på udkig efter hurtige tips til at komme i gang, eller at opsætte deres nye telefon. Nedenfor er nogle generelle tips, samt masser af links til individuelle smartphones.

I 2015 blev mange gode smartphones udgivet, og mange af dem har været på salg hele højsæsonen lang. Vi har set Galaxy S6 hit rekordlows, køb en får en gratis og mere. Google bekræftede også de mest populære Android-enheder hele året var Galaxy S6, LG G4, Nexus 6P, Galaxy Note 5 og HTC One M9 fra tidligere i år.

Læs: Bedste Android-telefoner fra 2015

Hvis du har modtaget en skinnende ny Galaxy S6, G4 eller en anden Android-smartphone eller -tablet, vil denne feriesæson sætte det op for succes. Fra de indledende indstillinger og låseskærm kontroller, som et fingeraftryk, for at opnå den bedste batterilevetid. Vi går over det og mere nedenfor.De fleste Android-smartphones har alle de samme muligheder, indstillinger og oprindelige instruktioner, når en bruger først starter den op. Du bliver bedt om at logge ind på et WiFi-netværk, hvis det er tilgængeligt, log ind på din Gmail for at få apps, kontakter og synkronisere alle dine data, og gendan derefter fra en gammel enhed, før du tilføjer låseskærmsikkerhed.

Så vil de fleste Samsung-enheder som Galaxy S6 få brugere til at tilføje deres fingeraftryk til sikkerhed i stedet for et kodeord, log ind på en Samsung eller LG-konto, gendan fra en ældre enhed (hvis tilgængelig), og fortsæt derefter til hovedskærmen. Det meste af det er virkelig nemt og ligetil, men nedenstående links hjælper brugerne med at få mest muligt ud af deres nye telefon.

Opsætning af din nye telefon

Når du får en ny Android-enhed, vil du sikre dig, at en gammel er sikkerhedskopieret til din Google-konto. Gå ind i indstillinger> backup & reset> og sørg for, at din Gmail er opført som en backup-placering, og at sikkerhedskopiere data, og den automatiske gendannelsesfunktion er aktiveret. Giv det et øjeblik at synkronisere, og nu har du alt klar til din nye enhed.

Læs: Sådan Backup Android i 5 nemme trin

Linket ovenfor har også nogle nyttige oplysninger om sikkerhedskopiering af en Android-smartphone eller -tablet, hvilket er en god ide at gøre alligevel. Så er det nemt og hurtigt at genoprette alt fra kontakter, apps, spilbesparelser, billeder og mere til en ny enhed.

Herefter vil enhver ny enhed, der åbnes på jul, sandsynligvis køre den nyeste Android 5.1 Lollipop, eller den nyere Android 6.0 Marshmallow-software udgivet i oktober. Som følge heraf fungerer Googles automatiske "Tap N Go" gendannelsesfunktion vidunderligt. I det væsentlige bruger en bruger til at logge ind i deres Gmail på en ny smartphone eller tablet, så knuser han det til den gamle, og alt overfører via WiFi, Google Backup og Bluetooth. Nedenfor er flere detaljer om, hvordan dette virker.

Læs: Tryk på N Go Gendanner din Android-telefon i minutter

Brugere kan også springe over funktionen Tap til gendannelse, og i stedet vælge i rullemenuen og vælge hvilken enhed de gerne vil gendanne fra. Betydning alt fra en gammel Galaxy S4 kan flyttes til en ny Galaxy S6, Nexus 6P, LG G4, Moto X og meget mere. Google gør det hele automatisk, og du kan endda vælge hvilke apps, der skal gendannes. Det er meget nemt og yderst bekvemt. Især for dem, der forsøger at tilbringe tid sammen med familien på X-mas.

Nu, når du ved, hvordan du sikkerhedskopierer din gamle Android-enhed, skal du gendanne alt på den til en ny, du skal vide et par generelle opsætningsforslag til den første dag. Nedenfor er en samling af installationsguider til nogle af de mest populære Android-smartphones og -tabletter af året. Gør processen nem for avancerede Android-brugere, begyndere og alle imellem.

Opsætningsguider

  • Galaxy Note 5 Installationsvejledning: 10 trin til at komme i gang
  • Sådan opsættes din nye LG G4
  • 6 trin til opsætning af Moto G (2015)
  • Nexus 6P installationsvejledning: 10 trin til at komme i gang
  • Moto X Pure Edition installationsvejledning
  • Sådan opsættes din nye Nexus 5X
  • Opsætning af HTC One M9
  • Nexus 9 Tablet Setup Guide

Ovenfor er nogle få installationsguider til nogle af de mest populære Android-smartphones og tablets, der blev udgivet i 2015, og de fleste af disse trin og tip vil fungere for enhver Android-smartphone eller tablet. Galaxy S6 og de fleste Samsung-enheder er blandt de nemmeste at installere, så kom i gang og nyd det.

Også dem, der modtager en helt ny Android-smartphone eller tablet til jul, får sandsynligvis en nyere enhed og erstatter en gammel og forældet. Hvis det er tilfældet, går du sandsynligvis fra en gammel Android 4.4 KitKat-telefon til noget, der kører Googles nyere software til smartphones. Hvis ja, vil disse to hjælpelinjer hjælpe dig med at blive bekendt med enheden.

Læs: Android 5.0 vs Android 4.4 KitKat: Hvad er nyt i Lollipop

Læs: Android 6.0 vs Android 5.1: Hvad er nyt i Marshmallow

Google udgav Android 6.0 Marshmallow den 5. oktober i år, men de fleste telefoner kører ikke det, men vil modtage en opdatering inden for de næste 1-2 måneder. Det betyder, at brugere med en ny telefon får en softwareopdatering engang i januar eller februar med mange nye funktioner, forbedringer og andre ændringer. Disse to links ovenfor fortæller alt om softwaren på din telefon, hvad der er nyt, hvad der er anderledes, og hvad man kan forvente.

Hvis du har spørgsmål til din nye Android-smartphone eller tablethoved til vores GottaBeMobile Sådan Guide Portal, eller slip en kommentar nedenfor med spørgsmål eller bekymringer. Nyd din nye Android-enhed og Happy Holidays!