Sådan opsætter du VIP Mail i iOS 6 - Artikler

Sådan opsætter du VIP Mail i iOS 6

VIP-mail er en ny iOS 6-funktion, der indeholder brugerdefinerede advarsler og en særlig indbakke til e-mails fra kontakter, du vælger. Denne funktion ligner Gmail prioriteret indbakke, men for det indbyggede mailprogram.

En god brug af VIP Mail ville være at modtage brugerdefinerede meddelelser, når en arbejdsgiver, familiemedlem eller professor sender en email. Ved at føje disse kontakter til VIP filtreres de meddelelser, de sender, i deres egen indbakke for nem adgang.

Med nogle få nemme trin kan VIP Mail være opsætning.

Sådan opsættes VIP Indbakke.Vælg Post.Tap VIP.Vælg Tilføj VIP.Vælg en kontakt, som du gerne vil være VIP.Den kontakt, du valgte, skal vises som billedet ovenfor. For at tilføje flere kontakter til VIP-listen skal du trykke på Tilføj VIP igen, indtil alle kontakter er tilføjet.

Næste Tap VIP Alerts.I dette næste vindue kan meddelelsesindstillingerne for VIP ændres til brugerens præference. Ligesom andre meddelelser beslutter brugeren hvordan de advares og også lyden i forbindelse med anmeldelsen.

For at få den største effekt ændrer du lyden af ​​posten fra standarddingen, der ringer, når en e-mail-konto modtager en besked. Det er også muligt at lade beskederne vises i meddelelsescenter med en forhåndsvisning med VIP, i stedet for at bruge denne metode til alle meddelelser.

En stor funktion ved at bruge VIP-indbakke er, at den synkroniseres med iCloud. Uanset hvilken enhed en bruger har i øjeblikket, vil deres indbakke være opdateret og synkroniseret.

En ulempe ved at bruge VIP er, at når den er aktiveret, er der ingen måde at slukke for det helt. Kontakterne kan fjernes ved at vælge redigering, trykke på den røde cirkel ud for den specifikke kontakt og derefter vælge sletning, men det er teknisk stadig i brug.

Samlet VIP hjælper dem med en stor indbakke for ikke at savne de vigtige meddelelser.