Sådan opsættes Parental Controls i Windows 8.1 - Artikler

Sådan opsættes Parental Controls i Windows 8.1

Vi var alle børn en gang. Der er ikke en enkelt person, der ikke læste en bog, de ikke burde have eller set et tv-show, som de vidste, ikke var tilladt af deres forældre. Vi har alle været der. Moderne operativsystemer, med deres webbrowsere, app butikker og indbygget søgning, gør at finde noget og alt, hvad du ikke skal have adgang til ret nemt. Microsofts Windows 8.1-operativsystem er en snigende barns drøm uden nogen ændringer. Du vil helt sikkert opsætte forældrekontrol på Windows 8.1 til dine børn, hvis du ikke allerede har gjort det.

Sådan konfigurerer du forældrekontrol i noget, der kører Windows 8.1. Det omfatter enheder, som Microsofts Surface 2 og fuldt udviklede pc'er som laptops og desktops og 2-in-1s.Før vi begynder, lad os tale om de nødvendige materialer. Glem alt om andre tredjeparts programmer og ekstramateriale, hvis du kører Windows 8.1-operativsystemet allerede. Microsoft har sit eget system kaldet Family Safety, og det er inkluderet i Windows 8.1 uden omkostninger. For det andet har du ønsket at låse din pc med et brugernavn og adgangskode til administratorrettigheder. Du kan gøre det fra området Brugere i appen Indstillinger. Læs Sådan oprettes brugerkonti at guide dig gennem denne proces. Vi skal vise dig, hvordan du gør det i denne vejledning også, bare i tilfælde.

Lad os begynde.

Hvis du bruger en enhed med en mus og tastatur, skal du placere markøren i øverste højre hjørne af skærmen for at åbne det, der hedder Charms Bar. For at få adgang til Charms Bar ved berøring, skal du blot placere din finger på højre kant af skærmen og langsomt glide den til venstre. Du kan gøre en af ​​disse ting fra enhver skærm.Tryk eller klik på knappen Indstillinger Charm. Det er tanden i bunden af ​​Charms Bar.Tryk nu eller klik på Skift pc-indstillinger.Tryk let på eller klik på Konti.Tryk let på eller klik på Andet Konti. Tryk nu eller klik på Tilføj en konto.Velkommen til den nye konto skærm. Skriv ikke noget i email-feltet lige endnu. I stedet skal du trykke eller klikke på teksten nederst i pop op-vinduet, der siger Tilføj et barns konto.Her er det punkt, hvor du skal bestemme, hvad din angrebsplan er. Hvis dit barn er gammel nok, kan du give dem en Microsoft-konto med adgang til Xbox Live, Skype og Windows Store. Hvis de allerede har en, skal du indtaste oplysningerne for det nu. Hvis du ikke vil have dem til at have en, skal du tilføje en barnekonto, der ikke er knyttet til en e-mail-konto. Det er det, vi vælger i dag.Indtast nu navnet på din barnekonto og fortsæt og tildel et kodeord, hvis du mener, at det er nødvendigt. For jer børn - virkelig alle under 14 år - vil jeg sige, at det ikke er nødvendigt at bruge computeren hjemme. Hvis det er en bærbar maskine, tildele en adgangskode er meget god ide, fordi den skal beskyttes mod tyveri. Klik eller tryk påNæste.Klik nu eller tryk på Færdig og din børne konto er oprettet.Du vil åbne søgefeltet igen, men denne gang skal du klikke eller trykke på Søg. Indtast Familiesikkerhed, og vælg den fra indstillingerne på siden af ​​skærmen. Dette vil tage dig til skrivebordet.Tryk nu eller klik på knappen Administrer familie sikkerhed indstilling i Family Center-appen. Denne gang bliver du taget til et websted, hvor du kan styre børneregnskaber og få detaljerede rapporter om deres brug. Log ind med den Microsoft-konto, du bruger til din Windows 8.1-pc.Tryk på eller klik på navnet på den børnekonto, du oprettede på din pc. I dette tilfælde er det TestKid, men din vil være det, du har valgt at navngive din børnekonto.Nu er her hvor du kan nedbryde dit barns vaner.Aktivitetsrapportering er ligesom det lyder. måske skal du vide mere om, hvad dit barn ser på, når du ikke står bag dem. Aktivitetsrapportering indeholder en fuldstændig oversigt over alt og alt og alt sammen med en barnekonto. Disse rapporter sendes til din konto hver uge.

Webfiltrering sætter en hård grænse på, hvad dit barn kan få adgang til via internettet.

Sig, at du oprettede en Microsoft-konto for adgangsprogrammer. Windows Store har et integreret ratingsystem, der matcher spil, du køber fra butikker i det virkelige liv. Hvis du ikke vil have dine børn adgang til spil, der er klassificeret teen, kan du forbyde dem at downloade dem på tværs af Windows Phone og Windows. Apprestriktioner gør det samme, men de blokerer dem på computerens niveau. Har dit barn spillet for meget Minecraft? Du kan implementere bestemte tider for at spille på ugedag eller weekend.

Held og lykke.