Sådan opsættes din nye Microsoft Surface Tablet - Artikler

Sådan opsættes din nye Microsoft Surface Tablet

Har du fundet en ny Microsoft Surface Tablet under dit juletræ? Er du ivrig efter at komme i gang? Du er ikke alene. Der er mange nye ejere af en Microsoft Surface 2, Surface Pro 2 eller Surface Pro denne jul. Microsoft regner overfladen som en enhed, der er klar til arbejde og klar til spil, og du kan helt sikkert gøre begge dele uanset overfladen du har. Microsoft gør det også meget nemt at få sat op og køre med din nye Surface Tablet. Men hvis du leder efter vejledning, er det hurtigt, hvordan du opsætter din nye Microsoft Surface Tablet.Læs: Microsoft Surface 2 Review: Mindre forvirrende og mere levedygtig

Læs: Microsoft Surface Pro 2 Review: Microsofts Tablet bliver en bedre bærbar computer

 1. Når du har unboxet din Surface Tablet, skal du finde strømforbindelsen og sætte den i. Når lyset tændes i slutningen af ​​stikket, ved du, at du har en forbindelse.
 2. Hvis du har en overflade type eller touch cover, skal du tilslutte den til bunden af ​​din Surface Tablet. Derefter sprænger kickstativet på bagsiden af ​​Tablet. Hvis du ikke har et Type eller Touch-dæksel, kan du stadig konfigurere dit Overflade ved hjælp af det virtuelle tastatur på skærmen.
 3. Tryk og hold på Afbryderknappen i øverste højre hjørne af din Surface Tablet. Du ved, at den er tændt, når du føler en lille vibration.
 4. Microsoft Setup er ude og kører. Du bliver derefter bedt om at vælge et sprog. Gør det.
 5. Så bliver du spurgt Vælg en farve til din startskærm. Du kan ændre dette senere, men gør dit valg her.
 6. Vælg derefter et navn til din Surface Tablet.
 7. Så bliver du bedt om at acceptere Vilkår og betingelser og har mulighed for at læse brugeraftalen. Du skal acceptere Vilkår og betingelser, der er ingen forhandlinger her, så fortsæt.
 8. Det næste trin er at oprette forbindelse til dit trådløse netværk. Hvis du antager, at du har et netværk oprettet, skal du vælge dit netværk og indtaste dit kodeord.
 9. Du bliver så spurgt, om du vil bruge standardværdien Ekspresindstillinger til opsætning. For at komme op og køre skal du vælge Ekspresindstillinger. Du kan altid ændre dem senere, hvis du beslutter dig for at.
 10. Næste skal du oprette eller logge ind med din Microsoft-konto. Hvis du allerede har en Microsoft-konto, indtast dine legitimationsoplysninger. Når du har gjort det, får du mulighed for at ændre eller tilføje til din sikkerhedsoplysninger. Når du har logget ind, får du mulighed for at synkroniser dine data, indstillinger og apps fra tidligere Windows 8-pc'er, du har eller ejer.
 11. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, bliver du bedt om at indstille en. For at oprette en ny Microsoft-konto skal du indtaste din e-mail-adresse og vælge en adgangskode. Når du har gjort dette, bliver du bedt om at opsætte eller ændre nogen af ​​dine sikkerhedsoplysninger.
 12. Hvis du vil oprette en Microsoft-konto ved hjælp af en @ outlook.com-e-mail-adresse, skal du vælge Tilmeld dig en ny email-adresse i bunden afLog ind på din pc-skærm. Når du har oprettet den nye e-mail-adresse og adgangskode, venter du et par sekunder, og derefter bliver du sendt til startskærmen.

I det væsentlige er du klar og klar til at gå med din Microsoft Surface Tablet. Men lad os tage et kig på et par andre ting.

Microsoft-opdateringer

Afhængigt af, hvornår din Surface Tablet kom ud af samlebåndet, skal du måske lave nogle opdateringer til Windows 8.1. Dette vil være en god måde at orientere dig på startskærmbevægelserne. 1. Stryg ind fra højre for at bringe i Charms menu.
 2. Vælge Indstillinger.
 3. Vælg derefter Skift pc-indstillinger. På den næste skærm vælges Opdatering og gendannelse.
 4. Du er nu på Opdaterings- og gendannelsesskærm. Hvis du ikke kan se opdateringer, der er angivet som tilgængelige. Vælge Tjek nu. Hvis opdateringer er tilgængelige, får du mulighed for at Se opdateringer. Vælge Se opdateringer og vælg derefter Installere. Afhængigt af hvor mange opdateringer du ser tilgængelige, kan det tage lidt tid.

Når dine Windows 8.1-opdateringer er installeret, skal du opdatere de apps, der er inkluderet på din Surface Tablet. 1. Tilbage til Start skærmen ved at trykke på Windows-knappen på bunden af ​​Tablet eller ved at skubbe ind fra højre for at få adgang til Charms menu og vælge Start-knap.
 2. Find butik App Tile og tryk på den for at åbne Windows Store. Dernæst svejs ind fra højre for at afsløre Charms Menu. Vælge Indstillinger.
 3. Vælg App-opdateringer i den menu, der åbnes. Vælg derefter Søg efter opdateringer. Hvis du har tilgængelige App-opdateringer, kan du vælge at installere dem alle eller installere dem en ad gangen.
 4. Når du har opdateret Windows 8.1 og dine apps, er du indstillet til at udforske din Surface Tablet.

Læs: Microsoft Surface 2 Apps

Startskærmen versus skrivebordetBrug af Windows 8.1 Snap-funktionen: skrivebordet til venstre, startskærmen til højre

Uanset hvilken Microsoft Surface Tablet du ejer, er der to forskellige driftsmiljøer. Metro eller Modern UI, hvor du ser Tiles på startskærmen og skrivebordet, hvor applikationer, der ikke er designet til Windows 8.1 Modern UI, kan installeres, hvis du er Surface Pro eller Surface Pro 2 bruger. For Surface RT eller Surface 2 brugere er skrivebordsmiljøet, hvor de gratis Microsoft Office 2013-udgaveprogrammer kører.

For brugere af overflade 2 finder du ikoner til Office 2013-applikationerne på startskærmen.Når du har trykket på et Office App-ikon, bliver du transporteret til skrivebordet for at bruge den App.

Nyd din Surface Tablet. Nedenfor er der links til mange andre artikler her på GBM om Surface Tablets.

Andre indlæg om Microsoft Surface 2 og Surface RT

 • Sådan bruger du gester og andre funktioner på overfladen 2 Touch Cover
 • Sådan tilpasses Surface 2 Start Screen
 • Microsoft Surface 2 Review: Mindre forvirrende og mere levedygtig
 • Microsoft Surface 2 Review Del 2: Apps og de problemer, de forårsager
 • Microsoft Surface 2 Review Del 3: Vision Thing
 • Chicago Microsoft Surface 2 Launch: Brød, Hockey Sticks og Tabletter
 • Tjek Microsoft Surface 2 med en første timer
 • Microsoft Surface RT Review: Denne ting forvirrer mig
 • Efter yderligere gennemgang: Microsoft Surface RT forvirrer mig stadig