Sådan opretter du Verizon Personal Hotspot på den nye iPad 3rd Gen - Artikler

Sådan opretter du Verizon Personal Hotspot på den nye iPad 3rd Gen

Hvis du nu har en Ny iPad med Verizon 4G LTE, så vil du opsætte Personal Hotspot-funktionen. Dette gør din iPad til et mobil hotspot, så du kan dele din mobildataforbindelse med op til 5 andre mennesker, ligesom du kan med en MiFi.

Personlige Hotspot-funktioner tilføjer normalt dit månedlige gebyr fra den trådløse operatør, men med den nye iPad får du det gratis. Lad os håbe, at det forbliver den måde, og lad os håbe AT & T tilføjer det snart.

(Læs: Ny iPad Review)

Nedenfor vil jeg vise dig, hvordan du tænder din Cellular Data for første gang, hvis du vil bruge den månedlige plan, som du kan konfigurere direkte på din iPad. Så vil jeg vise dig, hvordan du tænder iPad Personal Hotspot-funktionen og sikrer den.For at indstille ting skal du først gå ind i Indstillinger App og vælg Cellular Data fra listen til venstre. I den skærm vælges Se konto. Dette giver dig mulighed for at indtaste dit navn, din emailadresse, en ny adgangskode to gange for at bekræfte den og derefter dine kreditkortdata nedenfor. Vælg den ønskede pakke på den næste skærm.

Du kan vælge mellem følgende:

  • 1GB / month for $ 20
  • 2GB / måned for $ 30
  • 5GB / måned for $ 50
  • 10GB / måned for $ 80

Se hvilken iPad 4G LTE-plan er bedst for mig? for råd om at vælge en plan. Jeg anbefaler 2GB til de fleste brugere. Heavy brugere kan gå med 5GB, men få vil nogensinde have brug for 10GB planen, medmindre du streamer meget video, downloader en masse indhold eller bruger din iPad hele dagen hver dag og ikke oprette forbindelse til WiFi.

Når du har valgt din plan, vil du se en skærm som den nedenfor kun beder om din email og adgangskode. Du kan ændre din plan eller tilføje flere data til den nuværende måned, hvis du går over din grænse. Du vil også se din dataplanstatus øverst på skærmen (2. billede nedenfor).Sådan sættes en personlig hotspot på Verizon iPad 4G LTE

I videoen nedenfor viser jeg dig, hvordan du deler din iPads internetforbindelse med den gratis personlige hotspot-funktion på den nye iPad.

Det kan tage et stykke tid at indstille ting på Verizon's ende, for at dette kan fungere. Jeg var nødt til at genstarte min iPad og vente længe, ​​før Personlig Hotspot-linket i Indstillinger nogensinde viste sig. Du vil se det på listen over Indstillinger sider langs venstre side af hovedindstillinger-appen.Vælg din dataplan. Jeg anbefaler 2 GB til de fleste og 5 GB til tunge brugere.

Sørg for, at du tænder din iPad Wi-Fi, ved siden af ​​toppen af ​​listen Instillinger App, eller det virker ikke. Vælg nu Personlig Hotspot og drej det ved hjælp af tænd / sluk-knappen. Under Wi-Fi-adgangskode kan du enten forlade det som standard eller ændre det. Jeg anbefaler at ændre det til noget, du vil huske, men ingen andre kan gætte. Brug både bogstaver og tal. For større sikkerhed tilføj nogle symboler.

Bemærk, at mit skærmbillede nedenfor viser, at jeg valgte "donkeykong213 //". Det er nok et godt kodeord med tallene og fremad skråstreger, men uden dem er det en forfærdelig adgangskode, fordi jeg brugte egentlige ord.Vælg et stærkt kodeord for at beskytte din personlige hotspot ved hjælp af bogstaver, tal og symboler

Det vil gøre nogle tanker, når du har trykket på knappen Done i øverste højre hjørne. Din personlige hotspot er nu på.

For at oprette forbindelse til din Wi-Fi-enhed skal du gå ind i dine Wi-Fi-indstillinger og vælge din iPad, identificeret af din iPad-navn. Som du kan se fra screenshotet på min iPhones Wi-Fi-side, bruger min iPad navnet Kevins nye iPad.Når du aktiverer Personal Hotspot-funktionen i Indstillinger, og der er forbindelse til din iPad, sker der tre ting. For det første bliver din statuslinje øverst blå og viser, at nogen er tilsluttet. For det andet afbryder din iPad sig fra Wi-Fi, så andre enheder muligvis bruger Wi-Fi i stedet. For det tredje vil dit batteri sandsynligvis aftappe lidt hurtigere, så tænd kun det, når du har brug for det. Dette er også sikrere, da folk ikke kan få adgang og forsøger at knække dit kodeord.Bemærk den blå statuslinje øverst, da jeg tilsluttede min iPhone til iPad via Personal Hotspot

Har du spørgsmål om at oprette eller bruge det personlige hotspot på din nye iPad? Lad os vide i kommentarerne /