Sådan opsætter du Amazon Fire HD, Fire HDX og Fire HDX 8.9 - Artikler

Sådan opsætter du Amazon Fire HD, Fire HDX og Fire HDX 8.9

Denne vejledning viser dig hvordan du konfigurerer din nye Amazon Fire HD, Amazon Fire HDX og Amazon Fire HDX 8.9 tabletter. Vi går igennem trinene for at få din nye Amazon Fire-tablet kørende og de bedste ting, du skal gøre, efter at du har gennemgået det normale setup, der vises, når du tænder for Fire-tavlen for første gang.

Denne vejledning fungerer for den nyere Fire HD 6, Fire HD 7 og Amazon Fire HDX og Amazon Fire HDX 8.9. Hvis du vælger en mulighed med 4G LTE-tilslutning, vil du se nogle andre muligheder, men det hjælper dig med at få din Amazon Fire til at oprette den rigtige måde.

Hvis du giver Amazon Fire-tavlen som gave, kan du bruge tid til at få denne opsætning og derefter pakke nuværende, så de ikke behøver at bruge tid på at installere opdateringer eller forbinde konti lige ud af boksen.

Amazon Fire HD & Fire HDX installationsvejledning

Når du får Amazon Fire-tavlen ud af kassen, kan du trykke på tænd / sluk-knappen for at tænde den og starte opsætningen. Du behøver ikke at oplade det, før du gør det, men hvis batterisymbolet viser, at det er under halvdelen, kan det være nødvendigt at tilslutte det, så du kan begynde at bruge det, så snart du er færdig med at indstille Fire Tablet.

Når du tænder Amazon Fire HD eller Fire HDX, skal du skubbe skærmen til højre for at åbne indstillingsskærmen.

Vælg sprog at bruge og tryk på Fortsæt.

Opret forbindelse til et WiFi-netværk. Du skal bruge WiFi-adgangskoden for at gøre dette arbejde. Hvis du ikke har det, kan du fuldføre opsætningen senere, men det er nemmest at gøre alt nu.Opsæt din Amazon Fire tablet.

Registrer Fire HD eller Fire HD med din Amazon-konto. Du har brug for Amazon-kontoen og adgangskoden. Hvis dette er første gang, du bruger Amazon, kan du tryk på Start her for at komme op og køre.Bekræft din tidszone.

Bekræft tidszonen og tryk på Fortsæt.Aktiver placeringstjenester, så du kan bruge kort og apps, der er afhængige af din nuværende placering.

Tryk på Aktiver for at aktivere placeringstjenester. Dette vil gøre det muligt for din Fire tablet at bruge placeringen fra WiFi eller LTE. Dette er vigtigt for kort og andre apps eller tjenester, som kan levere bedre service til dig ved at vide, hvor du er, f.eks. Lokalitetsbaserede påmindelser.Automatisk backup af dine indstillinger, data og fotos.

Vi anbefaler stærkt tænder sikkerhedskopiering og automatisk lagring. Dette vil holde dine billeder og videoer sikkerhedskopierede og holde dine indstillinger og andre oplysninger sikkerhedskopieret, så hvis du flytter til en ny brandtablet eller skal gendanne, hvis noget går galt, vil du ikke miste noget.

På denne næste side kan du oprette dine sociale netværk herunder Facebook og Twitter. Dette vil gøre det lettere at dele informationer til dine foretrukne sociale platforme og kan også hjælpe dig med at logge ind på apps, der bruger Facebook som login. Du kan også oprette forbindelse til Goodreads her. Dette er et socialt netværk for bøger. Tryk på pilen i kanten af ​​skærmen for at indtaste brugernavne og adgangskoder.Tilslut dine sociale netværk.

Vælg, hvis du vil prøve et gratis 30-dages medlemskab i Audible, et lydbogsselskab ejet af Amazon. Du kan tjekke dette ud senere under fanen Lydbøger.

Du er næsten helt oprettet og klar til at bruge Amazon Fire HD eller Fire HDX. Du kan følge gennem en tutorial eller springe ret til hovedskærmen. Det er en god ide at tryk på Start at gå igennem, hvordan du bruger Fire HD eller Fire HDX, hvis dette er din første Fire Tablet. Dette vil lede dig gennem de seneste varer, favoritter og dine hurtige indstillinger.

Dette er slutningen af ​​den vigtigste Amazon Fire installationsproces. Du kan nu få adgang til seks måneder i Washington Post og bruge det nye familiebibliotek til at dele bøger mellem familiemedlemmer. Der er stadig flere andre trin, du skal gøre for at fuldføre opsætningen.

Angiv en Fire HD-adgangskodeIndstil en adgangskode til Fire HD eller Fire HDX.

Vi anbefaler at indstille et adgangskode til låseskærm. Gå til Indstillinger -> Sikkerhed og fortrolighed -> Lås skærmadgangskode -> Til.  Indtast en firecifret pin og bekræfte dette for at fuldføre opsætningen. Du kan også tænde låseskærmbeskeder.

Sæt ikke forstyrre din Fire HD & Fire HDXKontroller, når du ser og hører underretninger med stille tid, må du ikke forstyrre for Amazon Fire-tabletter.

Du kan forhindre, at Fire HD eller Fire HDX meddeler dig, når du forsøger at sove eller mens du udfører visse aktiviteter. Gå til Indstillinger -> Notifikationer og stille tid -> Stille tid -> Vælg en skema og specifikke aktiviteter for at aktivere ikke forstyrre.

Opsætning af en børnekontoKonfigurer profiler til FreeTime.

Amazon Fire er fantastisk til brug sammen med flere familiemedlemmer. Gå til Indstillinger -> Profiler og familiebibliotek -> Tilføj barn. Dette vil lade dig føje børn til Amazon Fire HD eller Fire HDX som en begrænset konto. Når dette er oprettet, kan du derefter bruge FreeTime til at begrænse, hvornår og hvordan børn kan bruge tabletter.

Konfigurer Amazon FreeTime eller Vælg en mere åben teen profil, afhængigt af hvad du vil have dit barn adgang til.

Brug MayDay til supportMayDay tilbyder live support på Fire HDX og Fire HDX 8.9.

På Amazon Fire HDX og Fire HDX 8.9 har du adgang til MayDay, en live on demand support service, der hjælper dig med at lære, hvad du ellers kan gøre med din Fire tablet og hvordan du bruger bestemte funktioner. Træk ned fra toppen af ​​skærmen for at se dine hurtige indstillinger og derefter tryk på MayDay til side support. Du vil tryk på Connect og snart får du live videohjælp. Hjælpen kan ikke se dig, men de kan se din skærm.

Konfigurer Email på Fire HD & Fire HDXTilføj nu dine e-mail-konti til Fire HD eller Fire HDX.

Du vil gerne tilføje din personlige eller e-mail-konto til Fire HD, så du kan tjekke din e-mail på denne enhed. Tryk på ikonet Mail og Indtast e-mail-adressen du vil oprette. Hvis det er en populær postkonto eller -type, vil du kun har brug for dit kodeord og brandtablet vil klare den hårde del af opsætningen.