Sådan opsættes midlertidige telefonnumre på iPhone - Artikler

Sådan opsættes midlertidige telefonnumre på iPhone

Hvis du ikke vil give dit hovedtelefonnummer til nogen, kan du oprette midlertidige telefonnumre på iPhone, også kendt som "brænder" telefonnumre.

Hvis du ofte sælger ting på Craigslist, skal du sandsynligvis bare sende dit hovednummer uden for meget bekymring, men det giver dig mulighed for at modtage mange spamopkald og tekstbeskeder fra robotter, der crawler Craigslist på udkig efter telefonnumre.

Plus, dit primære telefonnummer bør virkelig kun reserveres til personer, som du kender eller kan stole på. For eksempel giver jeg kun mit hovedtelefonnummer til venner og familie. Alle andre vil modtage mit brænder telefonnummer, herunder alle entreprenører eller reparatører, som vi skal ringe til og kommunikere med.

Der er et par måder, hvorpå du kan oprette midlertidige telefonnumre, med den bedste måde at være Burner-appen til iPhone, som giver dig mulighed for at oprette midlertidige tal til brug for alt, hvad du vil.Burner har eksisteret i et par år nu, men appen er for nylig opdateret med Premium-brændernumre, som du kan holde så længe du vil have, samt muligheden for at forbinde dit brændernummer til en række forskellige apps som f.eks. Dropbox og Evernote.

Under alle omstændigheder kan du oprette midlertidige telefonnumre på iPhone.

Midlertidige telefonnumre med brænder

Burner-appen er en populær mulighed for at oprette midlertidige telefonnumre, og det er virkelig nemt at konfigurere.

Når du har downloadet appen, skal du åbne den og oprette en konto. Alt du skal gøre er at indtaste det land, du bor i, og dit primære telefonnummer på din iPhone, som du downloadede appen til. Derfra vil du være god at gå.App'en guider dig gennem processen med at oprette et midlertidigt telefonnummer, og det er virkelig nemt og ligetil at gøre. I det væsentlige vil du dog indtaste en områdekode efter eget valg, og appen opretter derefter et telefonnummer til dig.

Du kan give telefonnummeret et bestemt navn (som Craigslist, hvis du bruger nummeret til Craigslist). Dette midlertidige telefonnummer udløber om syv dage, hvilket giver dig masser af tid, hvis du kun har brug for det midlertidigt.Desuden kan du kun få 40 tekster og 20 minutter pr. Telefonnummer, men du kan købe flere kreditter eller forår for en ubegrænset plan i Burner-appen til 4,99 dollar pr. Måned.

Når du har oprettet dit nummer, kan du foretage et opkald eller starte en sms-samtale direkte fra Burner-appen, og når du modtager et opkald eller en tekst, vil appen give besked, men vær opmærksom på at alle opkald og tekster er lavet inden for Brænderapp og ikke bruge telefon- og meddelelsesappen på din iPhone, hvilket sandsynligvis er en god ide, så du ikke blander forretninger med fornøjelse.

Opret et sekundært nummer med Google Voice

Mens Burners ubegrænsede plan giver dig mulighed for at holde et telefonnummer så længe du gerne vil, er der en gratis metode til oprettelse af et sekundært telefonnummer, og det hedder Google Voice.

Vi har tidligere talt om Google Voice, da det er et godt alternativ til din mobilkonsulent telefonsvarer service, men du kan også have et sekundært telefonnummer med Google Voice uden at betale en krone.

Hvis du allerede har en Google-konto, kan du nemt tilmelde dig til Google Voice ved at gå til Google Voice-webstedet og logge ind med din Google-konto.Klik på Jeg vil have et nyt nummer og indtast derefter et videresendelsesnummer, som vil være dit primære telefonnummer. Gå gennem de angivne trin for at bekræfte videresendelsesnummeret.

Derefter kan du søge efter et tilgængeligt Google Voice-nummer. Du kan søge efter områdekode, postnummer eller ord / sætning, og se derefter de muligheder, du kan vælge imellem. Det gode ved Google Voice er, at du kan vælge dit eget telefonnummer i modsætning til Burner.Når du har oprettet dit Google Voice-nummer, kan du bruge det til at foretage og modtage opkald, samt sende og modtage SMS-beskeder. De eneste ulemper er, at tekstbeskeder ikke understøtter MMS, og Google Voice-appen på iPhone er ikke så stor.

Men du har nu et sekundært telefonnummer, der ikke udløber, og det er helt gratis.