Sådan opsættes iMessage på iPhone og iPad - Artikler

Sådan opsættes iMessage på iPhone og iPad

iMessage har ændret den måde, som mange mennesker kommunikerer med deres familie og venner på daglig basis. Da iMessage er tilgængelig på en hvilken som helst enhed, gør det endnu mere praktisk at bruge.

Da iMessage synkroniseres med en brugers iCloud-konto, kan de beskeder, der sendes til en hvilken som helst enhed, besvares og ses på en iPhone, iPad eller Mac.

Læs: Sådan opsættes iMessage til Mac.

I nogle få nemme trin kan iMessage konfigureres på både iPhone og iPad. Følg disse installationsanvisninger nedenfor for at begynde at synkronisere dine iMessages på tværs af alle dine enheder.

Selvom det ikke nødvendigvis betyder, hvilken enhed du først opretter, hvis du har både en iPhone og iPad, er det nemmest at opsætte iPhone først.

Sådan opretter du iMessages til iPhone.

Tap Indstillinger.Rul ned og vælg Beskeder.Flyt skyderen, der er til højre for iMessage til position.iMessage vil så begynde at aktivere med iCloud.Når iMessage har aktiveret rul ned og vælg Send og modtag.På den næste skærm vil brugeren se deres telefonnummer og den e-mail-adresse, de bruger med deres Apple-id.Som standard nås brugeren både ved deres telefonnummer og e-mail-adresse med nye iMessages. Der vil også blive startet nye samtaler fra et brugers telefonnummer, og dette kan ændres til e-mail-adressen, hvis brugeren ønsker det.

Sådan opsættes iMessage til iPad.

Tap Indstillinger.Rul ned og vælg Beskeder.Flyt skyderen ved siden af ​​iMessage til position.iMessage vil så begynde at aktivere med iCloud.Når iMessage er færdig med at aktivere, rul ned og vælg Send og modtag.Med Send og modtag valgt brugeren vil se deres telefonnummer og e-mail-adresse, der bruges med deres Apple ID på den næste side.Så længe e-mail-adressen og telefonnummeret er tjekket i samme rækkefølge som på iPhone, har brugeren korrekt konfigureret iMessage på iPad.