Sådan opretter du en ny Microsoft Surface Pro 4 - Artikler

Sådan opretter du en ny Microsoft Surface Pro 4

Microsofts Surface line up har nu tilføjet en opdateret Microsoft Surface Pro 4. Tabletternes hastighed, portabilitet, stor overfladestyrke og brugbar Type Cover gør det til en god mulighed som en 2-i-1.

Vi har samlet nogle gode tips og anvisninger til opsætning af Microsoft Surface Pro 4. Vi viser nye ejere, hvordan man konfigurerer Microsoft Surface Pro 4, begyndende med den første gang brugeren beføjelser på den kraftige 2-i-1 tablet . Så snakker vi om de første ting, der skal gøres, når det er færdigt. Vi viser også, hvordan du opdaterer Windows 10 og opdaterer de forudinstallerede apps, tag nogle gode Windows Store-apps, ændrer nøgleindstillinger og finder nyttige tilbehør.Første gang starter Microsoft Surface Pro 4

Første gang en bruger starter deres Surface Pro 4, spørger tabletter dig om at lave nogle valg. Vi har en komplet artikel om at gennemgå disse trin på en Windows 10-computer, men Surface Pro 4 har nogle få trin i processen.

Tænd enheden med tænd / sluk-knappen, og vent indtil du ser det første skærmbillede nedenfor.Vælg indstillingerne fra de fire drop-down bokse og klik derefter på Næste. Følgende skærm spørger dig om at acceptere de "juridiske ting", så klik eller tryk påAcceptere.

Ikonet nederst til venstre viser muligheder for tilgængelighed. Hvis nogen der bruger dette har brug for tilgængelighed, skal du trykke på den.

Derefter forbinder brugeren deres Surface Pen med Surface Pro 4. Den kommer i æsken med tabletten. Fjern papiret omkring pennen, og følg vejledningen, når du kommer til skærmen nedenfor.Hold knappen Pen på enden modsat skrivetipset. Efter cirka fem sekunder genkender Surface Pro 4 din Surface Pen og parrer den ved hjælp af Bluetooth. Bluetooth-forbindelsen forbliver ikke konstant. Den forbinder kun, når brugeren klikker på knappen igen for at åbne OneNote, når Surface Pro 4 er tændt.Når penen er tilsluttet, vil du se ovenstående skærm, hvilket forklarer, hvordan penens knap fungerer.

For resten af ​​trinene i den første boot guiden skal du følge vores installationsvejledning til Windows 10.

Få Windows 10-opdateringerFør du gør noget andet, få alle Windows-opdateringerne. Åben det Windows 10 Action Center ved at skubbe ind fra højre kant af skærmen eller ved at vælge ikonet Action Center i nederste højre hjørne. Det ser ud til, at en meddelelsesboks du vil se i en tegneserie og sidder ved siden af ​​tastaturikonet som standard. Vælg Alle indstillinger.I den anden række til højre finder du Opdateringer og sikkerhed. Vælg det for at åbne Windows Update-skærmen.Klik eller tryk på Søg efter opdateringer i midten af ​​skærmen og vent til OS'et for at finde opdateringer. Det er mest sandsynligt, at operativsystemet vil finde et par stykker.

Lad dem downloade.Windows 10 tilbyder at installere eventuelle opdateringer, den finder på planlagt tidspunkt, men det er første gang, at det er godt at vælge Genstart nu knappen mod bunden.

Windows 10 genstarter og opdateringer. Surface Pro 4 kan genstarte et par gange afhængigt af de tilgængelige opdateringer. Nu er det en god tid at tage en pause og lade det gøre det er arbejde.

Bekræft din konto på denne pc

Til sidst vil du se en meddelelse i Windows Notification-området, der beder dig om at bekræfte din identitet på Surface Pro 4. Når du ser det, skal du trykke på eller klikke på det eller åbne Alle indstillinger som du gjorde ovenfor.Tryk på eller klik på, på Konti og vælg derefter Din email og konti. Midway ned på siden ses ordet Verificere at komme i gang. Dette åbner en boks, der beder dig om at verificere din Microsoft-konto ved hjælp af e-mail, telefon eller en kode. Vælg den du foretrækker. Jeg vælger min mobiltelefon. Dette sender mig en kode via tekst.

Installer Windows Store Apps og opdateringer

Første gang du åbner Windows Store, kan det tage et stykke tid, fordi det faktisk opdaterer Windows Store-softwaren til den nyeste version. Når det er færdigt, start med at få alle opdateringer til rådighed for forudinstallerede apps.Klik på det runde ikon, der sidder øverst til højre for søgefeltet. En drop down liste viser Downloads og opdateringer på listen. Klik på det, og en liste over opdateringer vises. Hvis det ikke klikker på Søg efter opdateringer lige under søgefeltet øverst til højre. Klik på Opdater alle under knappen Check for updates. På min Surface Pro 4 fandt butikken 31 opdateringer. Det tager et stykke tid at downloade, og nogle gange vil Windows Store fryse i en opdatering eller to. Hvis det sker, lad det afslutte de andre, genstart Windows og gentag derefter trinene.Hvis du vil, skal du kigge rundt og downloade nogle apps, du måske vil bruge. Vi har samlet en liste over 13 Windows 10 Essential Apps og Games fra Windows Store. Vi sammensætter også en længere liste over 45 apps til Surface Pro 3, som alle løber godt på Surface Pro 4. Listen indeholder også nogle fantastiske spil.

Det burde komme i gang med nyttige apps. Tjek vores liste over gode

Installer Microsoft Office

Mest Surface Pro 4 brugere vil sandsynligvis gerne installere Microsoft Office. Du kan enten købe en fuld version, som du betaler for en gang (og holde den installeret på computeren), eller du kan gå med Office 365 Personal eller Home, som giver dig et abonnement. Dette tillader brugeren at installere det og altid få opdaterede versioner plus nogle andre freebies.Jeg valgte Office 365 Home, fordi jeg har fire familiemedlemmer, der har brug for det. Hjemmeversionen giver brugere op til fem pc-installationer pr. Bruger. Plus de kan installere de mobile apps på deres telefon og tablet (op til fem af hver). Dette koster $ 100 / år, men forsigtige købere kan finde tilbud. Faktisk fandt jeg bare en på eBay, der gav mig Office 365 Home med 2 seks måneders abonnementskoder for under 45 dollar. Det er usædvanligt, og ofte koster de bedste tilbud $ 60- $ 80 i et år. Brugere kan også vælge at betale månedligt.

Office 365 Personal giver brugerne den fulde pakke af apps som hjemmeversionen, men kun for en person på op til 5 computere og deres telefon og tablet.Surface Pro 4 leveres med et link på Start-menuen for at få Office 365. Klik på Start-knappen nederst til venstre eller brug Windows-tastaturknappen i nederste række venstre mellem Alt og Fn-tasterne.

Dette åbner Office 365 prøve abonnement skærmen. Klik på Prøv gratis og det vil downloade installationsprogrammet ved hjælp af din browser. Når den er færdig, find den i mappen Downloads i Windows Stifinder. Dobbeltklik på det og start installationsprocessen. Det tager et par minutter.Når det er færdigt, skal du åbne en Office-app som Word. OS'et sætter det på startmenuen under Nylig tilføjet apps omkring halvvejs ned i listen i venstre kolonne eller installationsprogrammet kan tilføje ikoner til proceslinjen.

Word åbnes og tilbyder at køre Office Automatic Updates. Klik Acceptere for at slå denne funktion til eller klik på den lille X for at lukke den. Jeg anbefaler, at du accepterer det, så du får de nyeste opdateringer.Hvis du brugte din Microsoft-konto til at logge ind på Windows, tilføjer den den til Office for dig, men det kan være nødvendigt, at du tilføjer dit kodeord igen. Hvis ikke, skal du logge ind ved hjælp af knappen i øverste højre hjørne, der læser Log ind for at få mest muligt ud af Office. Tilføj din MS-konto e-mail-adresse. Det vil søge efter din konto og vise en skærm for at tilføje dit kodeord.

Når du logger ind på en Office-app, vil de andre også logge ind.

Skift vigtige indstillinger på Surface Pro 4

Du vil gerne ændre nogle vigtige indstillinger.

Deaktiver opgaverI løbet af de første par dage af brug vil operativsystemet sandsynligvis vise dig en meddelelse, der siger "Deaktiver apps for at forbedre ydeevnen." Når du er færdig med at installere alle dine programmer og apps, skal du klikke på den for at gøre som det står. Dette giver brugerne en chance for at slippe af med unødvendige apps, der kører automatisk ved opstart og muligvis sænke systemet. Klik på meddelelsen, og den åbner skærmbilledet Sikkerhed og vedligeholdelse. Klik på Åbn Task Manager for at åbne listen over apps, der kører automatisk. Slip af de apps, du ikke tror, ​​du skal bruge. Klik på appen på listen, og klik derefter på Deaktiver.Se Sådan kommer du i gang med Windows 10

Nogle andre vigtige indstillinger, der skal ændres, omfatter følgende (alle funktioner linker til vores Sådan stiller du indlæg i forbindelse med denne indstilling):Find hurtig adgang til de fleste Windows 10-indstillinger ved hjælp af knapperne i Action Center.

  • Tænd / sluk tablet tilstand
  • Skift standard søgemaskine
  • Gendan startskærmen fra Windows 8, hvis du kunne lide det
  • Tilføj dine e-mail-konti til brug i den indbyggede Mail-app
  • Brug Cortana
  • Opsæt Find min enhed, hvis det går tabt eller stjålet
  • Hvis du ikke kan lide underretninger i Windows 10, er det sådan, hvordan du løser det

Great Surface Pro 4 Tilbehør til Get

Følgende tilbehør vil gavne Surface Pro 4 brugere. Få dem eller tilbehør som dem.

Surface Pro 4 Type Cover med fingeraftrykslæserDe to første tilbehør, du har brug for, er Surface Pen og den nye Type Cover. Overfladepen leveres med Surface Pro 4, og du forbinder det i opsætningsfasen ovenfor. Typen Cover leveres dog som en ekstra betalt add-on. Få Type Cover med fingeraftrykslæser, hvis du har råd til det. At logge på med fingerspændingen er så tilfredsstillende og effektiv. Men nogle tror måske ikke, det er værd at have en ekstra $ 30. Hvis ja, så køb den lavere omkostninger version uden det.

Microsoft DockHvis du håber at bruge Surface Pro 4 som en tablet, en bærbar computer og derefter som et desktop-system derhjemme, skal du hente den nye Microsoft Dock. Det er ikke uden problemer, men det skal snart løses.

Det er let at tilslutte ved hjælp af magnetstikket på Surface Pro 4. Du kan tilslutte USB-enheder som tastatur og mus ind i Dock. Tilslut den til en ekstern skærm, og brug Ethernet-porten til hurtigere netværk under docking.

Overfladepen Tip KitOverfladepen, der kommer i boksen med Surface Pro 4, omfatter ikke Surface Pen Tip Kit, som brugerne kan købe til $ 10. Den leveres med en udskiftning, der er den samme som den i pennen. Det har også et tip, der efterligner en filtpenn og en, der er tykkere som en markør.

Roku Streaming BoxHvad Apple TV'et gør for en iPad eller iPhone, kan Roku Streaming Box gøre Surface Pro 4. Tabletter indeholder trådløs displayteknologi, hvilket betyder, at brugere kan spejle eller udvide deres Surface-skrivebord på et tv eller projektor med en trådløs displayenhed tilsluttet op. Microsoft gør en stor en, men det er kun en dum modtager, der ikke gør noget, men forbinder docken. Hvorfor ikke tilføje streamingfunktionerne i en Roku Box, mens du også får Wireless Display-teknologien?

Roku fremstiller forskellige versioner, hvoraf den ene ligner en USB-stik med en HDMI-stik. Sæt Roku Stick ($ 39.99) i tv'et, og sæt det medfølgende USB-kabel i tv'ets USB-port eller en USB til AC-adapter, som også følger med Roku Stick.

Roku Stick er lidt underdrevet, så overvej at samle Roku 4 ($ 129,99), som ikke er så bærbar, men kører hurtigere og indeholder 4K support.

Se Sådan hentes og streames fra Windows 10

Begge Rokus bruger en fin fjernbetjening. Roku 4 understøtter også talesøgning, en fjernfinderfunktion og en headsetfunktion, der forhindrer dig i at vågne andre i soveværelset, mens du ser video eller lytter til musik.

Logitech Ultrathin Touch MouseLogitech Ultrathin Touch Mouse T630 kombinerer berøring og bevægelser af en trackpad med musens pegende præcision.

Så godt som Surface Type Cover fungerer, og så meget som Surface Pen gør med pegning og tegning, supplerer en god mobil mus Surface Pro 4, hvilket gør brugerne mere produktive til kontoropgaver. Logitech Ultrathin Touch Mouse fungerer godt som en lille mobil Bluetooth-mus. Det er tyndt, let og indeholder nogle flotte touch-funktioner. Musen koster mere ($ 69.99) hos Logitech, end det gør på steder som Amazon, så tag det på Amazon for kun $ 50. Bortset fra genopladning via USB, forbinder den også med mere end en enhed med en switch på bunden, som lader mig vælge mellem dem med det samme.

Se 9 Essential Surface Pro 4 Tilbehør

Great Sleeve CaseDen lille formfaktor, som vi får med Surface Pro 4, tigger om at blive pakket ind i et lavt beskyttende tilfælde. Det er derfor vi kan lide ærmetasker fra WaterField Designs. De laver tre store ærmer, der ikke giver for meget vægt eller tykkelse, samtidig med at Surface Pro 4 beskyttes.Hvis du vil have mere af en traditionel computer taske, så vælg en af ​​de andre WaterField Designs tasker designet til Surface Pro 4. Min favorit er Bolt Briefcase.