Sådan opretter du en ny iPhone - Artikler

Sådan opretter du en ny iPhone

Julen er tidspunktet for at give, og det er nok et godt bud på, at en håndfuld mennesker vil få nye iPhones som en gave. Elektronik er en af ​​de mest populære gaver i julen, og vi gætter på, at mange mennesker vil pakke ud en ny iPhone 5 eller iPhone 5c, kommer onsdag morgen.

Det eneste problem er at opsætte det og komme i gang kan være lidt svært, især for dem, der er helt nye til iOS eller smartphone scenen helt. Tildelt, Apple gør et godt stykke arbejde med at hjælpe med den oprindelige opsætning, men der er ting at være opmærksom på, at Apple slags bare glans over. Heldigvis har vi en vejledning, der hjælper dig igennem installationsprocessen for din nye iPhone, og vi får endda en smal liste over de mest populære apps for at forstørre din smartphone-oplevelse fra første dag. Plus, vi vil fortælle dig, hvad iPhone tilbehør du har brug for eller vil have.Indledende opsætning

Den første skærm, der vises, når du tænder din nye iPhone, er en "Hej" hilsen, der ruller gennem forskellige sprog (billedet ovenfor), og du bliver bedt om at "glide til opsætning" for at starte installationsprocessen. Hele installationsprocessen tager kun et par minutter, før du kommer til startskærmen, så du behøver ikke blokere en times tid for først at indstille den.

Derefter bliver du bedt om at deltage i et WiFi-netværk eller kan springe over dette trin ved at trykke på "Næste", hvis du hellere vil deltage i et WiFi-netværk senere.Den næste skærm er, hvor du aktiverer eller deaktiverer Location Services. Hvis du planlægger at bruge kort, navigation og andre lokationsbevidste apps, skal du trykke på "Aktiver placeringstjenester."Den næste skærm vil spørge dig om du vil opsætte din nye iPhone som en helt ny iPhone eller gendanne den fra en backup fra en tidligere iOS-enhed. Hvis dette er din allerførste iPhone, skal du vælge "Konfigurer som ny iPhone."Derefter bliver du bedt om at oprette et Apple ID eller logge ind med dit Apple ID, hvis du allerede har en. Hvis du er helt ny til Apples økosystem, vil du trykke på "Opret et gratis Apple ID." Men hvis du tidligere har brugt iTunes til at købe musik og hvad ikke, så har du allerede en Apple ID, og ​​du skal bare logge ind.Den næste skærm er, hvor du accepterer vilkårene og betingelserne. Det er okay, hvis du ikke læser dem og bare blindt accepterer det hele; vi vil ikke fortælle nogen.Det er her, vi kommer ind i kødet og knoglerne for at oprette din nye iPhone. Du bliver først spurgt, om du vil bruge iCloud eller ej. Vi anbefaler stærkt at bruge iCloud, da Find My iPhone kræver iCloud, og du vil gerne bruge denne tjeneste, når du mister din telefon, eller hvis den nogensinde bliver stjålet.Den næste skærm er, hvor du aktiverer Find My iPhone. Venligst - for alle de hellige ting - aktiver denne funktion.Herefter bekræfter du dit telefonnummer og din e-mail-adresse, der skal bruges sammen med iMessage og FaceTime. iMessage er Apples SMS-app, mens FaceTime er selskabets egen videochat service.Den næste skærm vil bede dig om at oprette (eller ej) Touch ID, hvis du har en iPhone 5s. Du kan altid springe over dette og sætte det op senere, men vi anbefaler stærkt, at du konfigurerer denne funktion for den bedste sikkerhed.Desuden bliver du bedt om at oprette en adgangskode som en sekundær sikkerhedsforanstaltning som supplement til Touch ID. Igen anbefaler vi stærkt, at du opretter en.Derefter bliver du spurgt, om du vil bruge Siri eller ej. Vi lænker ikke til den ene side eller den anden med denne, så det er op til dig, uanset om du tror at du vil bruge stemmekommandoer og sorten.Den næste skærm er, hvor du enten opt-in eller opt-out af diagnostiske rapporter. I det væsentlige vil vi anbefale at vælge "Send ikke", især efter at have hørt om alle NSA hoopla; du ønsker ikke at sende flere oplysninger til Apple end hvad du skal.Derefter er den oprindelige opsætning færdig, og du kan begynde at udforske din startskærm og andre menuer på din nye iPhone!

Apps til at få dig i gang

  • Find min Iphone: Før du downloader en anden app, skal du installere og konfigurere Find My iPhone. Vi har hørt om mange historier, hvor folk mister deres iPhones og ikke kan få dem tilbage, fordi de ikke havde Find My iPhone oprettet.
  • Gmail: Standard Mail-appen, der følger med din iPhone, er anstændig, men hvis du er en Gmail-bruger (og de fleste er), kommer Gmail-appen med flere funktioner, der gør det hurtigt og nemt at styre e-mail, mens du er på farten.
  • Facebook: Hvis du også er som de fleste, bruger du sikkert Facebook til at holde trit med dine venner og familie, og Facebooks iPhone-app er vejen at gå, hvis du vil spilde tid, mens du er væk hjemmefra.
  • Tweetbot 3: Et ord af rådgivning - brug ikke Twitter's officielle iPhone app; det er helt forfærdeligt. I stedet bruge penge og køb Tweetbot, som har en meget bedre brugergrænseflade og kommer med handy swipe gestures og tons flere funktioner.
  • Yahoo Vejret: Dette er en af ​​de smukkeste vejrprogrammer, der er tilgængelige, og det skinner heller ikke på detaljerne. Du finder de oplysninger, du har brug for, samt nyde en enkel og minimalistisk grænseflade.
  • Fantastiske 2: Standard Kalender app på iPhone er ikke dårlig, men Fantastical dumbs det hele ned, mens du stadig holder alle de fantastiske funktioner, du skal bruge.
  • Google kort: Standardprogrammet Apple Maps bliver bedre og bedre hver dag, men Google Maps indeholder stadig de fleste funktioner, som du vil bruge, herunder offentlig transportretning og bedre trafikrapportering.
  • Afkrydsning: Standardindstillingerne for påmindelser er ikke så dårlige, men når det lægges side om side til Checkmark, bliver det ret forfærdeligt. Afkrydsning gør det meget hurtigere og lettere at indstille påmindelser, men den eneste ulempe er, at den ikke har Siri-integration.
  • Netflix: Mere sandsynligt end ikke, du har sandsynligvis et Netflix-abonnement, og iPhone-appen giver dig mulighed for at se film og tv-shows på farten, men sørg for, at din dataplan kan klare det. Ellers vil du sørge for, at du har en god WiFi-forbindelse.

Skal have tilbehør

Du vil sikkert have nogle tilbehør til at gå sammen med din nye iPhone, og heldig for dig, der er en hel masse af dem, der er tilgængelige for at købe. Vi anbefaler først at sætte på et par lynledninger, så du kan få en til dit hjem, bil og arbejde, så du ikke behøver at holde med dig et kabel med dig frem og tilbage. Det ville heller ikke skade at købe nogle ekstra 5W-stikkontaktladere til at have flere steder, hvis USB-opladning er uden for spørgsmålet.Derefter vil du måske have en sag til din iPhone, hvis du er paranoid om at tabe og bryde den. Vi er store fans af Apples egen iPhone 5s sag, som er lavet af læder og ikke masser op i enheden som de fleste tilfælde gør. Men hvis du vil have noget andet, skal du kigge på nogle af vores andre foretrukne iPhone 5s-tilfælde. Mens du er ved det, skal du tjekke nogle af de andre tilbehør, som du bør overveje at få.

Hvor kan du købe iPhone tilbehør, selvom? De fleste butikker vil få dem, men vi er store fans af Staples, Target, carrier butikker og selvfølgelig Apples egne butikker og hjemmesider. Amazon har også en masse iPhone tilbehør, som du kan købe til forskellige prispoint for ethvert budget.