Sådan sælger du din ødelagte iPhone - Artikler

Sådan sælger du din ødelagte iPhone

Hvis du ved et uheld tabte og brød din iPhone, har du sandsynligvis købt en ny til at erstatte den, men her er hvordan du kan få nogle penge tilbage ved at sælge din ødelagte iPhone.

Mange brugere tror måske, at når en iPhone bryder, er den ubrugelig og skal smides væk, men det er faktisk slet ikke tilfældet. Mange mennesker finder værdi i ødelagte iPhones og vil gerne købe dem med fokus på at bruge deres viden til at reparere dem til arbejdsvilkår.

Selvfølgelig kan du ikke få så mange penge ud af en ødelagt iPhone, end hvis det ikke var brudt, men at få noget ud af det er en god ting. Uanset om det er en splittet skærm, en knust knap, et dårligt batteri eller en iPhone, der bare ikke tænder periode, kan du stadig sælge den for nogle ekstra penge, der kan subsidiere prisen på en ny iPhone, hvor meget det end måtte være .

Så hvis du har en brudt iPhone, bare sidder i din junk skuffe, er det muligvis nogle penge, du kunne få derhen. Sådan kan du sælge din ødelagte iPhone og få nogle ekstra penge til gengæld.

Reparér det bedste du kan først

Du har mere end sandsynligt, at du ikke har kendskab til at bryde op, åbne din iPhone og rette nogle ting, men det er muligt, at nogle af problemerne stadig er under garanti, og Apple kan reparere dem gratis. Derefter kan du nu sælge din iPhone til endnu flere penge.Hvis du f.eks. Har en iPhone 5 og batteriet er dødt, kan du muligvis kvalificere dig til udskiftning af batteriet. Apple tilbagekaldte en håndfuld iPhone 5 enheder til at have defekte batterier, og hvis du går til Apples supportwebsted, kan du finde ud af om du er en person, der kvalificerer dig til en gratis reparation.

Derudover er der nogle virkelig nemme iPhone reparationer, som du kan gøre selv, selvom du ikke er særlig praktisk. For eksempel på iPhone 4 og iPhone 4s, kan du udskifte bagpanelet, hvis det er revnet ved blot at fjerne to små skruer på bunden.

Jeg kan huske, da jeg faldt min iPhone 4s for et stykke tid siden og bagpanelglaset blev splittet. Jeg troede, at jeg skulle udfolde en formue for at få det repareret, men det viste sig, at jeg kun brugte omkring 10 dollar til et nyt bagpanel, og det tog kun cirka fem minutter af min tid.

Brug et handelsprogram

Du tror måske, at handlingsprogrammer kun accepterer fuldt fungerende enheder, så de kan acceptere dem, men det er ikke altid tilfældet.Gazelle, for eksempel, vil købe din ødelagte iPhone ud af dig. Tildelt, det vil ikke være for mange penge, men du får i det mindste noget, og selskabet gør det meget nemt at sende enheden til dem og få dine penge.

Faktisk vil de give dig $ 150 for din ødelagte iPhone 6, hvis den stadig styrker op. Det er slet ikke dårligt, og selvom det ikke tændes overhovedet, giver de dig $ 50 for det.

Sælg det på eBay eller Craigslist

Hvis du vil nå et bredt publikum af købere, der er villige til at købe din ødelagte iPhone, er eBay og Craigslist gode muligheder.Den bedste måde at sælge noget på er at sælge den lokalt, selvom Craigslist kan være din bedste indsats, på den måde behøver du ikke at beskæftige dig med irriterende salgsgebyrer og besvær med at sende enheden over hele landet. Du risikerer altid at miste pakken, hvis du ikke har forsikring for det, og købere kan altid forsøge at rive dig af og sige, at de aldrig har modtaget det.

Så igen kan sælger lokalt også være en slags crapshoot, men det er meget nemmere end at sælge online til mange mennesker, og du kan få kontant betalt uden at skulle betale gebyrer.

Muligvis er den mest populære lokale salgsmulighed Craigslist, men du kan også sende en shout-out på Facebook og se om nogen af ​​dine venner ville være interesserede i at købe din ødelagte iPhone. Det er her, hvor netværkssammenhæng kommer til nytte.

Udfør en fabriksindstilling

Før du sælger din ødelagte iPhone, er det dog vigtigt, at du udfører en fabriksindstilling, hvis den stadig tændes. Vi har en grundig vejledning i, hvordan du gør dette, men simpelthen sæt, for at nulstille alle indstillinger og slette alle dataene på din gamle iPhone, åbn denIndstillinger app og navigere tilGenerelt> Nulstil. Der er seks muligheder at vælge imellem, men du vil vælgeSlet alt indhold og indstillinger.Du bliver bedt om at indtaste din adgangskode, og så får du en endelig prompte, der bekræfter handlingen. TapSlet iPhone at starte afrivningsprocessen. Lad iPhone gøre dens ting, og hvis det er gennemført korrekt, vil du i sidste ende se iOS Setup Assistant ved opstart. Din ødelagte iPhone er klar til at sælge, og derfra kan du bare lukke enheden ved at holde tænd / sluk-knappen nede og derefter skubbe skærmprompten for at slukke for den.