Sådan gemmes iPad Pages-filer til DropBox ved hjælp af DropDAV - Artikler

Sådan gemmes iPad Pages-filer til DropBox ved hjælp af DropDAV

DropBox er en god service og at få filer på iPad fra din DropBox-opbevaring er nemt med deres gratis iPad App. Men hvad med at gå den anden vej fra en app som sider? Takket være en service kaldet DropDAV er det også ret nemt.DropDAV kan bruges til at kopiere filer fra iPad til en computer via DropBox

Først skal du tilmelde dig en gratis 2GB DropBox-konto. Når du har installeret det, skal du downloade appen, der er linket ovenfor. På den måde kan du få adgang til dine filer på iPad. For at gemme filer til iPad kan du tilmelde dig en DropDAV-konto. Omkostningerne er 30% af hvad du betaler for DropBox. Så hvis du bare bruger den gratis DropBox-tjeneste, så er DropDAV også gratis. Få premium vesioner af DropBox, og du vil betale 30% af det månedlige / årlige gebyr.

Så skal du nu oprette DropDAV. På den side vil du bruge dit DropBox brugernavn (din email adresse) og adgangskode til at forbinde de to tjenester. Gå tilbage til iPad og start sider, numre eller Keynote.Brug funktionen My Documents Share til at kopiere til DropBox ved hjælp af WebDAV

Gå til skærmbilledet Mine dokumenter på sider (tryk på knappen øverst i venstre hjørne). Der er en kopieringsknap nederst på skærmen længst til venstre med en boks og pil på den. Det er iPad-delen eller kopieringsknappen. Tryk på den for at afsløre ovenstående menu og vælg "Kopier til WebDAV". Den resulterende skærm vil bede dig om at logge ind. Brug serveradressen https://dav.dropdav.com. Indtast derefter dit brugernavn og adgangskode til DropBox og tryk på Log ind øverst til højre.Vælg den mappe du ønsker i DropBox og åbne filer fra DropBox. Du kan redigere filen og derefter gå tilbage til Mine dokumenter. Tryk på deleknappen og kopier filen tilbage til DropBox-mappen efter eget valg. Du vil have et valg af hvilket filformat der skal bruges. For eksempel i Sider kan du gemme filer som en Sider-fil, en PDF- eller en Word-fil. Det samme gælder for Numbers, men i stedet for Word har det Excel og Keynote som PowerPoint. Hvis den har en fil med samme navn, vil det bede dig om at erstatte det. Den redigerede fil overskriver originalen.

Det virker godt. Dette er nu vores valgte metode til at gemme filer, der er oprettet eller redigeret i Pages, Numbers eller Keynote til DropBox til redigering på Mac.

Advarsel: Der er et problem lige nu med redigering af iPad-oprettede / redigerede Pages-filer på en Mac. Når den åbnes på en Mac, vil Pages-filen blive ødelagt. Du vil se nogle virkelig underlige opførsel, så brug ikke for meget tid formatering som du sandsynligvis vil miste det. Løsningen er at bare åbne filen, der er redigeret på iPad, fra DropBox-mappen på Mac'en. Kopier alt og lav derefter et nyt Pages-dokument på Mac'en og indsæt det der. Hvis du allerede har lavet en masse formatering, kan du kopiere til DropDAV som en Word-fil, hvis du planlægger at redigere den yderligere på Mac. Brug PDF, hvis det er i slutformular.

Det er latterligt, at Apple ikke har anerkendt eller rettet ovenstående problem, men forhåbentlig vil de snart.