Sådan genstarter du en frossen LG V30 - Artikler

Sådan genstarter du en frossen LG V30

Denne vejledning forklarer, hvordan du nulstiller en frossen LG V30. Hvis din nye telefon ikke reagerer eller optræder, så løser du det. LGs nyeste telefon er kraftfuld og har masser at byde på, men nogle vil løbe ind i lejlighedsvis problem. Følg vores hurtige trin i stedet for at tage det til en transportvirksomhed for at få hjælp.

I modsætning til LG V10 eller V20 er den nye premium alle metal og glas V30 vandtæt. Det betyder at telefonen er helt forseglet, inklusive batteriet. Batteriet kan ikke længere fjernes, hvis telefonen er frosset.

Læs: 10 Pæne ting, LG V30 kan gøre

Næsten ethvert mindre problem kan nemt løses ved en simpel genstart. Det er dog ikke altid en mulighed. Nogle gange stopper en telefon helt. Hvis din V30 er frosset, vil den nye knapskombination nedenfor få det til at fungere i løbet af få sekunder.Genstart en frossen LG V30

Første gang du tænder for V30 har LG en lille besked om denne ændring. At angive, at V30 ikke har et aftageligt batteri, så de tilføjede en knapkombination for at "nulstille" eller genstarte telefonen, hvis det er nødvendigt. Husk, at hvis du nulstiller din telefon ikke sletter nogen data eller forårsager problemer, kræves det simpelthen, at telefonen genstarter.

"Hvis din telefon holder op med at reagere eller sidder fast på en skærm, skal du trykke på og holde tænd / sluk-tasten nede i 8 sekunder for at genstarte telefonen."Tryk og hold både Power (fingerprint scanner) og Volumen ned tasterne samtidigt i 8 sekunder, eller indtil telefonen vibrerer og slukker. Dette fungerer også, når telefonen er helt frosset, eller skærmen er sort. Det er en hård nulstilling og fungerer uanset hvad.

Når du holder knapperne nede nok, ser du den slukke, føler telefonen vibrere, så genstarter du og starter op igen til fuld arbejdsstilling. LG siger derefter: "For din beskyttelse må du ikke fjerne batteriet fra telefonen". Du bør alligevel ikke kunne åbne ryggen, så det er bare en ekstra advarsel.

Igen vil ingen data blive tabt eller slettet, selvom alle apps eller browservinduer, der var åbne, lukkes. Nogle apps vil miste fremskridt, men det er det.

Læs: 18 Bedste LG V30 Tasker

Du er klar. LG V30 vil genstarte og skal fungere perfekt. Denne samme tastekombination fungerer på LG G6, de fleste Samsung-smartphones og de fleste Android-enheder. Det er en universel hard genstart, der løser eventuelle større problemer. Før du går, skal du overveje en af ​​disse bedste LG V30-skærmbeskyttere for at holde skærmen ny.