Sådan fjerner du de seneste kontakter fra iOS 8 App Switcher - Artikler

Sådan fjerner du de seneste kontakter fra iOS 8 App Switcher

iOS 8 kommer med mange flotte nye funktioner, men det kommer også med sin rimelige andel af irriterende nye funktioner. Applets omskifter indeholder især et afsnit, hvor dine seneste kontakter vises øverst, men du kan nemt fjerne dette afsnit.

Nylige kontakter i app switcher giver dig mulighed for hurtigt at få fat i dine oftest kontaktede venner eller familiemedlemmer. Bare tryk på den kontakt, du vil komme i kontakt med, og flere muligheder dukker op derfra, herunder at ringe til dem, sende dem eller sende dem en FaceTime-anmodning.

Nogle brugere kan finde denne sektion i app switcheren for at være nyttige, så de hurtigt kan kontakte deres hyppigst kontaktede venner og familie, men de fleste brugere har allerede deres egne genveje oprettet på deres iPhone, uanset om det bruger favoritafsnittet i Telefonapp eller ved hjælp af Launch Center Pro for hurtigt at ringe til en favoritkontakt.

Dette gør det seneste kontaktpunkt i app switcher unødvendigt det meste af tiden. Plus, vi føler, at app switcher bør forblive kun app switcher, som enhver anden tilføjelse til det får det til at føle sig fyldt lidt ned.Hvis du ikke kan lide tilføjelsen af ​​den seneste kontakt sektion i app switcher, kan du deaktivere den til gode.

Jeg er så ensom

Uanset om du har masser af venner eller ingen, er den seneste kontakt sektion i app switcher irriteret for det meste, for det meste fordi der er mange andre måder at hurtigt få adgang til dine kontakter. Hvis du vil deaktivere dette afsnit og gøre det forsvundet fra app switcher på din iOS 8 enhed, skal du følge disse enkle trin.

  • Åbn appen Indstillinger og naviger tilMail, Kontakter, Kalendere> Vis i App Switcher.
  • Der er to muligheder at vælge imellem: Telefonfavoritter og recents. Sluk begge muligheder.
  • Du kan ikke se de seneste kontakter i app switcheren.Det er ret simpelt og tager ikke en masse anstrengelser for at deaktivere, og når det er gjort, vil du være tilbage til en ren og enkel app switcher i iOS 8 ligesom hvordan det var i iOS 7.

Alternativt kan du få dine foretrukne kontakter vist i app switcher i stedet for bare dine seneste kontakter. Dette er sandsynligvis mere foretrukket for mange brugere, da du foretager et engangsopkald til dit forsikringsselskab eller noget vil få dem til at dukke op i den seneste kontaktafdeling i app switcher.

Hvis du kun har dine yndlings kontakter vist der, gør det tomme rum mere brugbart, så du hurtigt kan få fat i en ven eller et familiemedlem.

Under alle omstændigheder foretrækker jeg stadig at bruge Launch Center Pro til hurtige genveje til favoritkontakter. App'en giver dig mulighed for at oprette genveje til alt på din iPhone og giver dig hurtigere adgang til app og indstillinger.

Hvis du har en lille gruppe kontaktpersoner, som du ringer eller ofte bruger, kan du oprette handlinger i Launch Center Pro, der giver dig mulighed for straks at ringe eller skrive en ven eller et familiemedlem uden at skulle åbne telefonappen eller appen Beskeder.

Selvfølgelig er det kun et lille eksempel på, hvad du kan gøre, og det skræler ikke engang tjenesten. Der er så meget mere, du kan gøre med Launch Center Pro, og jeg anbefaler stærkt at du køber det.