Sådan registreres Clash of Clans på Android - Artikler

Sådan registreres Clash of Clans på Android

Denne vejledning vil forklare et par meget enkle og nemme at forstå måder at registrere hit-kampen Clash of Clans på Android-smartphones og tablets. Der er flere måder at gøre dette på, og vi dækker tre af de nemmeste og dog forskellige muligheder nedenfor for alle Clash of Clans-fansne, der ønsker at dele replikaer eller gøre videooptagelser.

I sidste øjeblik er en af ​​de mest populære ting, der skal gøres på YouTube, optaget selv at spille videospil, og uploade det for millioner af brugere at se. Det er en stadig mere populær form for underholdning, som er perfekt til et af de mest populære mobile spil på kloden, Clash of Clans.

Læs: Clash of Clans November Update: Hvad vi ved indtil videre

En enorm opdatering til Clash of Clans kommer snart, sandsynligvis i de første par uger af november, som vi har beskrevet ovenfor. I mellemtiden vil de, der søger at optage deres Clash of Clans gameplay, krigsangreb og mere på Android, gerne prøve de få nemme trin, der er beskrevet nedenfor.Optagelse af det, der vises på vores smartphones eller tablets, har ikke altid været den nemmeste opgave. Brugerne skal typisk rod deres Android-enhed (som Jailbreaking an iPhone) og installere nogle tredjeparts apps, og download derefter en skærmoptagelsesapp fra Google Play Butik.

Men da ideen om optagelse af vores skærmbilleder er blevet mere populær, bliver mulighederne og måder at gøre det nemmere end nogensinde. Vi viser brugerne tre forskellige måder at registrere Clash of Clans på Android, og det starter med det nemmeste, så længe du har den seneste opdatering til Google Play Games-appen.

De fleste Android-smartphones og tablets leveres med Google Play Games. En app lavet af Google til at synkronisere spil gemmer og oplysninger, tjener belønninger, spore fremskridt og mere ligner Game Center på iOS. I denne uge modtog Google Play Games en tiltrængt opdatering, der tilføjede evnen til at optage gameplay samt registrere brugeren, der spiller spillet samtidig med at bruge frontkameraet.

Instruktioner

Sørg for, at du har downloadet eller opdateret til de nyeste Google Play Games, og så start kun appen og find det spil, du leder efter. I dette tilfælde ville det være Clash of Clans. Find det inde i Google Play Games, vælg det pågældende spil, og hellere end at trykke på den store "Play" -knap, tryk på posten.

Clash of Clans vil starte fra Google Play Games-appen med et overlay, der viser kameraet, der vender fremad. En nedtællingstimer vil begynde at give brugerne tid til at forberede sig eller indtaste Clan Wars, hvorefter optagelsen begynder. For nu er dette begrænset til 720p HD eller 480p for at spare plads. Her er, hvor simpelt dette virkelig er.Herfra kan brugere afslutte Clash of Clans-optagelsen, straks gemme det, eller med et tryk tryk straks at uploade det til YouTube. Brugere kan også redigere og beskære dele af videoen med lethed. Dette er den bedste måde at registrere Clash of Clans på, og føje det til YouTube, men optageknappen vises ikke for alle i appen endnu. Sørg for, at du har den nyeste version af Google Play Games, og du er helt indstillet.

Samsung Game Recorder +

I betragtning af at Samsung er en af ​​de mest populære smartphone- og tabletproducenter på planeten, måtte dette gøre vores liste. Samsung har en relativt ny app kaldet "Game Recorder +", og det gør præcis, hvad du synes det gør, men har flere funktioner end de fleste.

Med Samsungs Game Recorder-brugere kan du bare åbne appen, starte et spil og derefter skyde pop-up-cirklen øverst på skærmen for at ændre indstillinger, styrevolumen, indstille lyden, der afspilles (gameplay lyd og stemme fra mikrofon) og det har endda mulighed for at optage i fuld 1080p video.Ligesom Google Play Games gør det muligt for Samsungs app, at brugerne øjeblikkeligt uploader video direkte til YouTube, hvis de vil have det, så længe brugerne logger ind fra menuen for appsindstillinger. Dette har faktisk vist sig at være langt den bedste, nemmeste og smidigste måde for mig at optage gameplay-optagelser på Android, men det er begrænset kun til Samsung-enheder. Når det er sagt, kan millioner af Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S6, Note 4/5 og Galaxy Tab ejere over hele kloden bruge denne metode.

Download - Samsung Game Recorder

Prøv det i dag, og nyd det nemt at optage Clash of Clans og straks uploade videoer direkte til YouTube med din Samsung-enhed.

ADV Screen Recorder

Der er utallige apps på Google Play Butik, der tilbyder en slags skærmoptagelsesfunktioner, men de fleste mangler en funktion eller to, koster penge med køb i apper for at låse op for det fulde potentiale eller er bare gamle og forældede, der kræver rod adgang.

ADV Screen Recorder er ingen af ​​ovenstående. Det er det, jeg har fundet at være den mest komplette skærmoptagelsesapp på Play Butik, og er helt gratis. Ingen køb, ingen annoncer, intet. Det virker bare, og virker utroligt godt. Den registrerer med to forskellige motorer, fungerer godt på næsten alle nyere Android-enheder, har en pausefunktion og er helt skjult for seeren.Start simpelthen appen og gør dig klar til at optage. Vi foreslår overskrift i indstillinger ved at trykke på de tre prikker øverst på skærmen for at tilføje en timer, justere indstillinger eller indstille optagelse, hvordan du vil. Derefter skal du trykke på det runde "capture" -logo nær toppen, slå hjem og brugere vil se en optageknap og et tæt ikon øverst til højre på deres enhed. Herfra er det bare et overlay, der venter på, at brugere lancerer en app.

Åben Clash of Clans, tryk på optageknappen, og den forsvinder. Det viser ikke, at det er optagelse, men det er. Herfra kan brugerne optage alt, hvad de vil have, holde pause med et tryk og derefter lige tæt på toppen til højre igen (intet vises på skærmen) og det stopper øjeblikkeligt optagelsen. Brugere har derefter en fil, de kan dele, redigere eller uploade til YouTube.

ADV har masser af avancerede muligheder, nogle ekstra betjeninger til lyd og mikrofon, og fungerer ret godt. Personligt er Samsungs valg min favorit, som jeg bruger på Galaxy Note 5, men for dem uden Samsung anbefaler vi at prøve Google Play Games og derefter ADV for endnu flere muligheder.

Download - ADV Screen Recorder

Igen er det kun nogle få forskellige måder at optage skærmen på vores Android-enheder, men et par, som vi vil anbefale som de bedst mulige valg, der aktuelt er tilgængelige. De, der ønsker at optage Clash of Clans gameplay på Android, bør give nogle af disse tre et forsøg i dag, og nyd deling af disse replays med venner eller abonnenter på YouTube. Drop en kommentar nedenfor med spørgsmål, og få til at optage de 3-stjernede krigsangreb.