Sådan udskrives og deles PDF-filer på iPhone og iPad - Artikler

Sådan udskrives og deles PDF-filer på iPhone og iPad

Her er en vejledning om, hvordan du udskriver og deler PDF-filer på din iPhone og iPad.

PDF filer er et af de mest anvendte filformater til udskrivning og hurtigt deling af dokumenter. Indtil iOS 10 er udgivet, har der ikke været en solid nem måde at opnå dette fra iOS uden hjælp fra nogle tredjeparts apps.

Læs: IOS 10 Tips & Tricks

AirPrint har været en nyttig mulighed for iPhone- og iPad-brugere, der gerne vil kunne udskrive dokumenter og fotos trådløst, men PDF-supporten manglede stadig i sammenligning med sin lethed på Mac. Med iOS 10, Har Apple endelig tilsat støtte til deling og udskrivning af PDF-filer til stort set enhver applikation.

Sådan udskrives og deles PDF-filer på iOS 10

Her er trinene for at kunne dele og udskrive PDF-filer fra din iOS-enhed.

Se ovenstående video for trin til, hvordan du udskriver og opretter PDF-filer fra de forskellige apps på din iOS-enhed.

Oprettelse af en PDF fra Print Panel

IPhone Del menupunktet indeholder nu mulighed for at Print direkte fra den applikation, du bruger. Nu, når du surfer på Safari, kan du straks udskrive artikler eller dokumenter til din AirPrint aktiveret printer.Men hvis du bare vil Gemme -en PDF af det, du aktuelt browser, og muligvis iMessage det eller Mail det, kan du gøre det fra at være inden for det Printpanel. Udskriftspanelet vil blive vist tilgængeligt Printerindstillinger, sideudskrivning og mere. Nedenfor vil du se et eksempel på dit dokument, du planlægger at udskrive.

Brug af to fingre og zoome ind på dette eksempel vil afsløre en anden Del ikonet i bunden Venstre hjørne. Du kan også bruge 3D touch på 6S og nyere iPhones til Peek og Pop PDF-filen.Tapping dette Del ikonet vil afsløre flere delemuligheder for dine applikationer, herunder ovennævnte Beskeder, Post og endda Noter, slack og Dropbox. Du vil bemærke, at filformatet nu har udvidelsen .pdf og er blevet konverteret af iOS til en PDF-fil.

Udskrivning af PDF-filer med AirPrint

Nu hvor du ved hvordan skab en PDF og del filen digitalt kan du også Print ved brug af AirPrint til din understøttede trådløse printer. Nu, hvor Apple har inkluderet udskriftsindstillingen i ikonet Share, kan du nemt trykke og sende filer, der skal udskrives lige fra din iOS-enhed.

Når du bruger AirPrint i iOS 10, integrerer Apple Bluetooth-beacon teknologi til bedre at forbinde din enhed til din printer. Når din printer er konfigureret, kan du straks sende udskriftsoplysninger fra din enhed lige så nemt som på en computer.PDF support og trådløs trykning er helt sikkert to top funktioner, som brugerne har brug for for effektivt at kunne bruge deres produkter til forretning og Dokumenter. Der har altid været måder at løse manglen på PDF-support, men Apple har truffet den rigtige beslutning om at inkludere det indbygget. PDF-filer er en af ​​de mest almindeligt anvendte dokumenttyper, og evnen til at udskrive og dele disse på flugt er yderst gavnlig.

Hvad er nyt i iOS 11.4.1

Hvad er nyt i iOS 11.4.1


IOS 11.4-opdateringen tilføjede meddelelser i iCloud og AirPlay 2, men det bragte også problemer sammen med det. IOS 11.4.1-opdateringen holder disse længe forventede funktioner og indeholder rettelser til nogle iOS 11.4-problemer.

Specifikt iOS 11.4.1 opdatering;

  • Løser et problem, der forhindrede nogle brugere i at se den sidste kendte placering af deres AirPods i Find My iPhone.
  • Forbedrer pålideligheden af ​​at synkronisere post, kontakter og noter med Exchange-konti.

Denne opdatering indeholder også andre fejlrettelser og sikkerhedsopgraderinger. Det er muligt, at denne opdatering indeholder en løsning for dårlig batterilevetid iOS 11.4.

Meddelelser i skyen giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dine iMessage-samtaler til skyen, ligesom du sikkerhedskopierer dine noter, kontakter og fotos. Det betyder, at de er sikkerhedskopieret, hvis der sker noget med din telefon, men det er ikke alt.

Meddelelser i Cloud synkroniserer slettede meddelelser og tråde på tværs af dine iCloud-enheder. Det betyder, at alt vil dukke op på tværs af dine Apple-enheder. Med dette på plads bør du se de samme samtaler overalt hele tiden.

Dette sikkerhedskopierer også billeder og vedhæftede filer i skyen, så du har mere plads på din iPhone eller iPad. Når du får en ny enhed, synkroniseres alle meddelelser med den pågældende enhed, så du ikke mister noget.