Sådan Lyt til Taylor Swift på Spotify - Artikler

Sådan Lyt til Taylor Swift på Spotify

Du kan stadig lytte til Taylor Swift på Spotify og holde dine yndlingssange fra 1989 på dine Spotify-spillelister, så du kan Ryst det af og find en Blank plads i dine afspilningslister. Vi viser dig hvordan du tilføjer Taylor Swift til din Spotify-app og afspilningslister.

Taylor Swift lavede nyheder, da hun trak hendes musik fra Spotify denne måned og efterlod millioner af fans uden 1989 på deres Spotify-spillelister.

Du kan stadig finde Taylor Swift på Spotify, men du er begrænset til en håndfuld sange fra filmlydspor, i stedet for de sange, du virkelig vil lytte til.

Her er en hurtig guide til at tilføje Taylor Swift til Spotify på iPhone og iPad. Hvis du ejer en Android-smartphone, kan du bruge den samme metode, men du vil købe albummet fra et andet sted end iTunes.Sådan kan du stadig lytte til Taylor Swift på Spotify.

Ja, det er fangsten. Du kan lytte til Taylor Swift på Spotify, men du skal købe sit album og importere det til Spotify ved hjælp af Spotify-appen til din computer og applikationen på din iPhone eller Android.

Hvorfor vil du gerne gøre det i stedet for bare at lytte i iTunes? Hvis du er en stor Spotify-bruger, har du sandsynligvis mange gode playlister opbygget, og mange du vil inkludere Taylor Swift's Blank plads eller Ryst det af på.

Sådan Lyt til Taylor Swift på Spotify & Tilføj til afspilningslister

Det første du skal bruge er en kopi af Taylor Swift 1989-albumet eller bare de sange, du vil have. Til denne vejledning købte vi Blank Space fra iTunes, men du kan købe eller downloade fra enhver tjeneste til brug her, så længe den ikke er låst ned med DRM.

Du skal bruge din computer, din iPhone eller Android og et WiFi-netværk. Du kan ikke gøre dette med et kabel, og du skal downloade sangene eller albummet, for at dette kan fungere. Du skal også bruge Spotify-appen på din iPhone eller iPad.Tilføj Taylor Swift til Spotify ved hjælp af denne metode.

Åbn Spotify på din computer, og klik på Lokale filer på venstre side. Dette er under dit musikområde. Sørg for at du kan se Taylor Swift her. Da vi downloadede Blank Space fra iTunes viste det sig straks i disse områder.Tilføj Taylor Swift til en Spotify-spilleliste.

Lav en afspilningsliste i Spotify og tilføj Taylor Swift til den fra den lokale musik-indstilling. Den nemmeste måde er at klikke på sangen og trække den til den spilleliste, du vil have den på. Du skal føje dette til en afspilningsliste for at få det til din iPhone eller Android. Når det er på din iPhone, kan du tilføje det til andre afspilningslister. Dette er kun det første skridt til at flytte musikken fra din computer til iPhone.

Sørg for, at din computer og din iPhone eller Android er tilsluttet det samme WiFi-netværk, og du bør se iPhone, der er angivet i venstre side under Enheder.

Klik på iPhone eller enhedens navn. Hvis det ikke vises, skal du sørge for at Spotify er åben på din enhed, og at du kun har desktop-Spotify-appen åben på en computer. Under vores forsøg har iPhone forbindelse til Spotify på et andet skrivebord i huset, hvilket forårsager stor forvirring.Synkroniser Taylor Swift til Spotify.

Det næste skridt er at klikke på markeringen på afspilningslisten, du vil synkronisere. Vi valgte denne indstilling med manuelt at vælge afspilningslister, der skal synkroniseres, så vi ikke fyldte op iPhone lagring med sange, vi ikke ønsker.

I et eller andet øjeblik skal synkroniseringen fuldføres, og du vil se et grønt hjørnebanner med en pil ned på afspilningslisten. Det betyder, at synkroniseringen er færdig.

Nu kan du åbne afspilningslisten på din iPhone og spille Taylor Swift på Spotify. Du kan nu føje disse sange til enhver anden Spotify-spilleliste, du ønsker. Du skal stadig se albumkunst, men den små miniature viste ikke lejlighedsvis i vores tests.

Det er ikke så godt, som om du kunne lytte til Taylor Swift på Spotify uden at købe albummet, men det er den eneste måde du kan gøre her lige nu.