Sådan opretholder du ubegrænset dataplan på Verizon - Artikler

Sådan opretholder du ubegrænset dataplan på Verizon

Den 28. juni introducerer Verizon sine nye delte Alt-planer, som vil give kunderne en fælles hink med data for op til 10 enheder. Det vil også markere begyndelsen af ​​slutningen af ​​grandfathered ubegrænset dataplaner på Verizon. Det betyder dog ikke, at de med en ufuldstændig ubegrænset plan vil blive tvunget til en fælles dataplan.

Verizon har givet kunderne et par måder at holde ubegrænsede data på. Det er dyrt, og mange kunder vil ikke gaffel over pengene, men mulighederne vil stadig være tilgængelige, i hvert fald for nu.

Læs: Verizon Share Everything leverer fælles data, mobil hotspot og mere.

Kunder med ubegrænsede dataplaner behøver ikke at skifte til en anden plan. Her er to måder, som de nuværende kunder på Verizon kan beholde ubegrænsede data på Verizon, når deres kontrakt løber ud, uden at skulle skifte til en Shared Everything-plan.Mulighed 1

Den første mulighed er kun midlertidig, og den skal udnyttes inden den 28. juni.

De, der i øjeblikket er i besiddelse af en ubegrænset dataplan på Verizon, kan købe en diskonteret telefon som Samsung Galaxy S III i dag og stadig beholde en ubegrænset dataplan.

Efter 28. juni ruller rundt, men denne mulighed vil være død.

Mulighed nr. 2

Den anden mulighed er Verinsons langsigtede mulighed for dem, der ikke kan eller ikke ønsker at afhente en subsidieret enhed, før delt planer kommer fra.

Verizon vil give dem, der køber ikke-subsidierede enheder, mulighed for at holde ubegrænsede dataplaner. Det betyder, at kunderne bliver nødt til at uddanne ganske lidt penge til en enhed, lige uden for flagermus.

Subsidierede enheder på Verizon kan løbe så højt som $ 650. Faktisk vil de øverste tier enheder sandsynligvis koste så meget. Low-end enheder vil koste en skygge over $ 400.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6H5CnqYBW7g

Verizon har ikke sagt, om dette tilbud vil være permanent eller ej, og det er muligt, at transportøren kunne gøre væk med det på et tidspunkt ned ad vejen.

For nu er det de eneste to muligheder for dem, der ønsker at beholde en ubegrænset dataplan på Verizon. Dem, der ikke vælger nogen af ​​mulighederne, vil være underlagt Verins fælles data planer eller en individuel plan.