Sådan deltager du i Snapchat Beta - Artikler

Sådan deltager du i Snapchat Beta

Der er en stor ny Snapchat opdatering, der kommer med et redesign og nye funktioner til Snapchat appen, du kender og elsker. Sådan deltager du i Snapchat beta, så du kan teste alle de nye Snapchat-funktioner lige nu, og tjen nogle få følgere, da du først behersker disse nye funktioner.

Du skal bruge en Android-telefon til at deltage i Snapchat beta. Den er åben for alle med Android, men der er ingen iPhone Snapchat beta. Hvis du har en ekstra Android-telefon, kan du prøve de nye Snapchat-funktioner på den, men det vil logge dig ud af Snapchat-appen på din iPhone.Lær hvordan du tilmelder dig Snapchat beta til at teste nye funktioner.

Sådan deltager du i Snapchat Beta

Det første du skal gøre er at installere den almindelige Snapchat-app på Android lige fra Google Play Butik.

 1. Åbn Snapchat
 2. Tryk på Indstillinger øverst til højre
 3. Rul ned til Avanceret  Tilmeld dig Snapchat beta.

 4. Tryk let på Join Snapchat beta
 5. Tryk på Tæl mig ind!
 6. Log ind på din Google-konto, som du bruger på Google Play.
 7. Afinstaller Snapchat-appen fra din telefon.
 8. Vent 3-5 minutter, så skærmen viser at du er i betaen.  Udfyld din tilmelding til Snapchat beta.

 9. Installer Snapchat Beta
 10. Åbn Snapchat, og du får vist en meddelelse om, at du er i betaen.

Start med at bruge de nye Snapchat-opdateringsfunktioner før resten for verden. Husk på, at dette kan være buggier end den version, du tidligere havde installeret. Du kan tjekke Snapchat-problemer og rettelser for at forsøge at løse eventuelle problemer, du oplever, men ikke alle disse vil arbejde på betaen.

Hvis du bruger Snapchat til at administrere en konto til arbejde, er det en god ide at undgå Snapchat beta, da der kan være nogle problemer, du løber ind i. Du kan forlade Snapchat beta lige så nemt som du blev tilmeldt.

Gå til Snapchat-indstillinger, og rul derefter ned til Snapchat beta og tryk på den. På den næste skærm tryk på Opt-out for at forlade Snapchat beta. Du skal afinstallere appen, vent et par minutter, og geninstaller derefter den normale Snapchat-app.