Sådan installeres Galaxy Note 9 Android Pie Update Right Now - Artikler

Sådan installeres Galaxy Note 9 Android Pie Update Right Now

Den officielle Samsung Galaxy Note 9 Android Pie opdatering er uger væk, men modige sjæle kan nu downloade en tidlig version af opdateringen lige nu.

Samsung tester nu Android 9.0 Pie opdateringen på flere enheder bag kulisserne. Galaxy S9 og Galaxy Note 9 Android Pie opdateringer er først på linje, men firmaet vil også skubbe Android Pie og dets nye One UI til Galaxy Note 8, Galaxy S8 og andre.

Samsung Galaxy Note 9 Android Pie opdatering vil ikke deltage i betaen, og den officielle udgivelse kommer ikke til januar. Når det er sagt, er der en måde at springe over på ventetiden og prøve Android 9.0 Pie og dens funktioner lige nu. Alt det kræver er den rigtige Galaxy Note 9-model, noget tid og lidt tålmodighed.

Den lækkede Galaxy Note 9 Android Pie opdatering er en beta fra Samsung. Det er officiel software, men det er ikke den endelige version af opdateringen. Det betyder, at det kan og sandsynligvis vil forårsage problemer.

Hvis du har det godt, så får du opdateringen af ​​Android 9.0 Pie med det nye One UI op og kører på en Galaxy Note 9 lige nu.Sådan installeres Galaxy Note 9 Android Pie Update

Fra nu af er Galaxy Note 9 Android Pie opdateringen begrænset til Snapdragon-modeller. Du skal have Snapdragon 845-modellen til at køre denne software. Hvis du har en Exynos-powered Galaxy Note 9, bliver du nødt til at vente.

Hvis du ikke ved hvilken Galaxy Note 9-model du ejer, kan du bruge en app som CPU-Z til hurtigt at finde ud af modellen og processoren.

Før du starter installationen, skal du sørge for, at alle dine data er sikkerhedskopieret, fordi der er en chance, at noget bliver ødelagt under processen. Du kan gøre dette via Samsung Smart Switch eller Samsung Cloud.

Når du har sikkerhedskopieret dine data og bestemt, at du har den rigtige Galaxy Note 9 model, skal du gå til disse instruktioner fra XDA-udviklere og følg dem trin for trin.

Hvis instruktionerne ikke giver mening for dig, eller hvis du føler dig ubehagelig med processen, vil du sandsynligvis gerne hænge rundt på Android 8.1 Oreo i lidt længere tid.

Igen er dette ufærdigt software, og leakeren bemærker, at det er plaget af fejl. Du kan opleve hyppige nedbrud, og nogle apps fungerer muligvis ikke normalt. Hvis du stole på din enhed hele dagen, er denne software muligvis ikke for dig.Hvis du ikke er sikker på at gøre flytningen, er det nogle grunde til, hvorfor du burde eller måske ikke installere denne version af Android Pie på din Galaxy Note 9:

Hvem skal installere Android Pie lige nu

  • Utålmodig Galaxy Note 9 brugere, der ikke ønsker at vente uger for Samsung at levere Android Pie.
  • Dem, der føler sig trygge installeret lækket software.

Hvem skal ikke installere Android Pie lige nu

  • Enhver der føler sig ubehagelig med installationen.
  • De af jer, der hader at beskæftige sig med problemer.
  • Dem, der ikke ved, hvordan man korrekt nedgraderer til Oreo. Nedgradering kan være svært.

Samsung vil fortsætte med at teste Galaxy Note 9 Android Pie opdateringen bag kulisserne, hvilket betyder, at vi kunne se en mere stabil version af opdateringen, og dens nye brugerflade kommer frem til den officielle udgivelse.

I øjeblikket skal de fleste brugere af Galaxy Note 9 holde fast på Android Oreo.

4 grunde til ikke at installere Galaxy S9 Pie & 12 grunde du bør

Installer Android Pie for bedre sikkerhed


Hvis du sætter pris på din sikkerhed, bør du tænke på at installere Galaxy S9 Oreo opdateringen, snart den kommer til din telefon.

Samsung fortsætter med at skubbe vigtige sikkerhedsrettelser til Galaxy S9 og Galaxy S9 +, og din Android Pie-opdatering vil medbringe de nyeste patches fra Samsung og Google til din telefon.

Galaxy S9 Android Pie opdateringen leverer virksomhedens seneste sikkerhedsopdateringer, og vi forventer, at kommende udgivelser kommer med nyere sikkerhedspatcher.

Hvis du er nysgerrig efter Samsungs sikkerhedsopdateringer, kan du læse mere om ændringerne på Samsungs hjemmeside.

Hvis du ikke kunne downloade en ældre sikkerhedsopdatering fra en anden måned, får du disse patches, når du går til at installere Android Pie på din Galaxy S9 for første gang.

Android Pie opdateringen leveres også med yderligere sikkerhedsforbedringer, herunder Lockdown Mode, som er placeret i dine sikkerhedsindstillinger.

Hvis du aktiverer Lockdown-indstillingen via dine indstillinger, kan du hurtigt deaktivere Smart Lock, låse op for biometri og meddelelser på låseskærmen, så de nysgerrige øjne ikke kan bruge dem til at få adgang til din enhed.