Sådan installeres Galaxy Note 8 Android Pie Update Right Now - Artikler

Sådan installeres Galaxy Note 8 Android Pie Update Right Now

Samsung planlægger at frigive opdateringen til Galaxy Note 8 Android Pie i begyndelsen af ​​2019, men Galaxy Note 8-brugere, der ikke kan vente, kan downloade en tidlig version af softwaren lige nu

Samsungs udgivne Android Pie til Galaxy S9 og Galaxy Note 9 og Samsung tester den nye software på flere andre enheder bag kulisserne.

Galaxy S9 og Galaxy Note 9 er den første til Android Pie og virksomhedens nye One UI, men firmaet vil også skubbe Android Pie opdateringer ud til Galaxy S8 og Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 kunne deltage i Samsungs Android Pie beta-program, men den officielle udgivelse er sandsynligvis uger væk. Samsung planlægger at skubbe den første serie Not 8 Pie opdateringer i februar. Hvis du ikke vil vente til februar (eller senere) for at prøve Android Pie, behøver du ikke.

Galaxy Note 8 Android Pie opdateringen har lækket ud før sin udgivelse. Dette er officiel software fra Samsung, men det er ikke den endelige version af opdateringen. Det betyder, at det kan og sandsynligvis vil forårsage problemer, hvis du vælger at downloade det på din enhed.

Hvis du er okay med en rå version af Android Pie og Samsungs One UI, kan du få opdateringen af ​​Android 9.0 Pie på Galaxy Note 8 lige nu.Sådan installeres Galaxy Note 8 Android Pie Update

Fra nu af er Galaxy Note 8 Android Pie opdateringen begrænset til modeller, der kører Snapdragon 835 processorer. Du skal have den rigtige model til at køre denne software. Hvis du har en Exynos-powered Galaxy Note 8 i din besiddelse, bliver du nødt til at vente.

Hvis du ikke ved hvilken Galaxy Note 8-model du ejer, kan du bruge en app som CPU-Z til hurtigt at finde ud af modellen og processoren.

Før du starter installationen, skal du sørge for at alle dine data er sikkerhedskopieret, fordi der er en chance, at noget går galt under installationsprocessen. Du kan gøre dette via Samsung Smart Switch eller Samsung Cloud.

Når du har fastslået, at du har den rigtige Galaxy Note 8-model, og du har sikkerhedskopieret dine data, skal du gå til disse instruktioner fra XDA-udviklere og følg dem trin for trin.

Hvis instruktionerne ikke giver mening, eller hvis du føler dig ubehagelig med processen, vil du sandsynligvis gerne springe over installationen og blive sat på Android Oreo. Igen er denne software baseret på Samsungs Android Pie beta og det er plaget af problemer.

Hvis du installerer denne tidlige software, kan din enhed gå ned og lagre, og nogle af dine kerneapplikationer fungerer muligvis ikke korrekt. Hvis du stoler på din Galaxy Note 8 for at komme igennem en dag med arbejde eller klasse, vil du måske undgå det.

Hvis du er på hegnet, her er et par grunde til, hvorfor du bør, og bør ikke installere denne version af Android Pie på din Galaxy Note 8:

Hvem skal installere Android Pie lige nu

  • Utålmodig Galaxy Note 8 brugere, der ikke vil vente til februar eller senere til Android Pie og One UI.
  • Dem, der føler sig trygge installeret lækket software.

Hvem skal ikke installere Android Pie lige nu

  • Enhver der føler sig ubehagelig med installationsprocessen.
  • Dem, der hader at beskæftige sig med problemer.
  • Dem, der ikke ved, hvordan man korrekt nedgraderer til Oreo.

Samsung vil fortsætte med at teste Galaxy Note 8 Android Pie-opdateringen bag kulisserne, hvilket betyder, at vi kunne se en mere stabil version af opdateringen, der kommer frem for den officielle udgivelsesdato.

Hold dine øjne skrællet for yderligere lækager, da vi skubber ind i 2019.

Galaxy Note 8 Pie Update: 7 grunde til at blive spændt og 2 ikke til

Galaxy Note 8 Android Pie Beta Rolling OutI lidt af et twist lancerede Samsungs en Galaxy Note 8 Android Pie beta forud for den officielle udgivelse.

Dette bør komme som en overraskelse for langvarige Samsung-brugere, fordi firmaet typisk begrænser beta til flagskibsmodeller.

Galaxy Note 8 Android Pie beta ruller ud i udvalgte regioner lige nu (Sydkorea og Indien), og det kan udvides til andre områder i de kommende dage.

Hvis du er interesseret i at teste Galaxy Note 8 Android Pie opdateringen, bør du tænke på at installere betaen, når / hvis den kommer til din region.

Hvis det ikke kommer til din region, kan du altid manuelt installere opdateringen og få mange af de samme funktioner.