Sådan får du det nye Android Market med film og bøger nu - Artikler

Sådan får du det nye Android Market med film og bøger nuGoogle annoncerede et nyt og forbedret Android Market for telefoner, som vil tilbyde flere top app lister, bøger, film og et forbedret layout i denne uge. Det nye Android Market er en mærkbar forbedring i forhold til det gamle klumpede udseende. Det nye udseende begynder at rulle ud til telefoner i løbet af den næste måned, men hvis du ikke kan vente, vil vi vise dig, hvordan du får den nyeste Android Marketplace-oplevelse på din telefon lige nu.

Den nye store nyhed er, at du ikke behøver at være rodfæstet eller endda på den seneste Gingerbread Android OS for at få det opdaterede Android Market i dag. Det nye marked er kendt som Android Market v 3.0.26.

Her er vejledningen til at installere det nye Android Market på din telefon. Du behøver ikke at være rodfæstet til at bruge det nye marked, og vil faktisk ikke få den fulde oplevelse, hvis du er forankret.

  1. Download com.android.vending-1.apk fra vores spejl [Android Police] (ingen mellemliggende sider - direkte link her) til din telefon. Hvis det ikke virker af en eller anden grund, er her et andet spejl.
  2. Gennemse det i din foretrukne filhåndtering, f.eks. ASTRO
  3. Klik på filen, og vælg derefter Åbn App Manager
  4. Vælg Opdater
  5. Du har nu et nyt marked v 3.0.26

Det nye layout er ret smidigt, og efter at have brugt den nye markedsapp til en dag, ville man ikke gerne gå tilbage til den gamle version. Tilføjelsen af ​​app lister skal hjælpe mig med at finde nye apps lettere baseret på popularitet.

Den største skuffelse er, at forankrede telefoner ikke har adgang til film. Google fastslår, at dette skyldes DRM-problemer, og det ville ikke være første gang, vi har set rodbrugere straffet for at have brug for deres enhed, hvordan de passer.

Hvis du ikke ønsker at hoppe ind på det nye marked fra en download, kan du vente på, at Google sender en opdatering til din telefon. Dette er en mindre opdatering, så det skulle komme over temmelig hurtigt for de fleste enheder.

Google Market Summer 2011 Update Oversigt Video

Via Android Police