Sådan får du bedre DROID Turbo batterilevetid - Artikler

Sådan får du bedre DROID Turbo batterilevetid

I de senere år har vores smartphones fortsat været større og mere magtfulde, men desværre er batteriteknologien forblevet den samme. Det stopper ikke smartphone-beslutningstagere, da de fortsætter med at sætte større batterier inde i vores telefoner, og den imponerende DROID Turbo er et glimrende eksempel med et massivt 3,900 mAh batteri.

Udgivet sent i sidste år Motorolas DROID Turbo er i modsætning til enhver anden telefon tilgængelig fra luftfartsselskaber i USA. Den har en stor 5,2-tommers Quad-HD-skærm, en kraftig processor og mere, og det hele er drevet af et enormt 3,900 mAh batteri lovende 48 timers brug.

Læs: DROID Turbo Review

Men de fleste telefoner varer sjældent mere end en dag, så med det nedenfor har vi nogle nyttige tips, indstillinger og forslag til at hjælpe ejere med at få mest muligt ud af deres DROID Turbo. Det har allerede førende batterilevetid, men for dem, der søger endnu mere fra deres smartphones, kan du få bedre batterilevetid med DROID Turbo.Fra starten af ​​den oprindelige Moto X, der blev udgivet i 2013, har Motorola gjort et fremragende arbejde med nogle pæne softwarefunktioner til de fleste af deres smartphones. Disse er nyttige, samtidig med at man styrer at sippe på batteriet, så ejerne kan få mest muligt ud af deres telefoner så længe som muligt.Ting som altid lyttende tilstande til håndfri stemmekontrol med Moto Voice, Active display og en anden fantastisk funktion, vi har talt om i det seneste, kaldes Attentive Display. Alle disse og flere kan hjælpe dig med at få bedre batterilevetid og en længerevarende Turbo.

Før vi begynder, er det værd at bemærke det første, du vil gøre, er at bruge opladeren, der fulgte med DROID Turbo. Det kombineret med en del teknologi inde i enheden, vil du nyde Qualcomm Quick Charge 2.0, der giver mulighed for over 60% hurtigere opladning fra tidligere år. Når enheden er under 20% batteri, har de en ny Turbo Charge, der får 8 timers brug efter kun 15 minutter tilsluttet væggen. Denne samme teknologi findes i Nexus 6, Galaxy Note 4, og et par andre enheder, der blev udgivet i sidste år.

Forbedre batterilevetiden

DROID Turbo har allerede nogle af de bedste batterilevetid på enhver Android-smartphone, men vi kan altid bruge lidt mere. Der er ingen mening om deaktiveringsfunktioner, så vores telefoner varer længere, for hvad er det så vigtigt at have en smartphone. Med det her er nogle muligheder du kan gøre, der ikke forhindrer oplevelsen, mens du får mere fra Turbo.

Moto Display

Først og fremmest er Moto Display. Du skal blot navigere til Indstillinger menu og tryk på "Moto"-Knappen, der bringer dig til Moto Assistn, Actions, Display og Voice. Moto Display vil lade skærmen falme ind og ud af at blive tændt, i en lav-strøm sort / hvid tilstand, der giver dig et hurtigt overblik over indgående meddelelser.Herfra kan du glide op for øjeblikkeligt at gå ind i appen eller afvise anmeldelsen. I stedet for at helt oplyse den store skærm og dræne batteriet, bruger denne funktion en lav strømtilstand til nemt at vise meddelelser uden at forringe batteriets levetid. Noget vi ønsker flere smartphones kunne gøre.

Den sort / hvide skærm bruger langt mindre strøm end en fuldt oplyst og farvet skærm, så sørg for at dette er aktiveret i menuen "Moto" i indstillinger.

Skærmlysstyrke

Når man taler om det store 5,2-tommers Quad-HD-skærm, tømmes ingenting hurtigere batteriet end skærmen. Det er godt at have en skarp lysstyrke og en sovetimer, der slukker for skærmen, når den ikke er i brug eller bliver interageret med. Dette alene vil spare dig for mere batteri end næsten alt andet. Skærmen er # 1 afløb på dit batteri, så husk det.Gå ind i indstillinger> display> lysstyrke og juster det til, hvad der passer bedst til dig. Mange bruger auto, men jeg holder mig til omkring 30-35% lysstyrke på skyderen. Indstil derefter "sleep" -funktionen for at slukke for skærmen efter 30 sekunders inaktivitet. Dette slukker og dæmper skærmen, når du ikke bruger det, for at bevare den vigtige batterilevetid.

Opmærksom Display

Alternativt kan brugerne vælge ikke at rotere med sleep timer og indstillinger som nævnt ovenfor, og brug en anden fantastisk Moto funktion kaldet Attentive Display. Dette bruger sensorer på forsiden af ​​enheden til i det væsentlige at vide, hvornår du kigger på telefonen og holder skærmen tændt, og ignorerer sovetimeren og vil automatisk dæmpe og slukke for skærmen, når du kigger væk.Det er en meget smart funktion, som mange ikke ved, og en du vil bruge. Jeg har aktiveret det på min Turbo, i stedet for at bruge ovenstående søvnfunktion.

Læs: Sådan bruges opmærksom visning på DROID Turbo

For dette hoved ind i indstillinger ved at trykke på ikonet for gearformet indstillinger i din appbakke, skal du gå for at vise og trykke på Opmærksom visning. Herfra skal du tænde og tilpasse dig efter dine ønsker.

Placering og GPS

En anden stor dræn bortset fra den faktiske skærm er placeringsdata og GPS. Disse chips i telefonen kan hele tiden tale med Facebook, Google Maps eller Navigation og andre tredjepartsprogrammer og vil gøre en enorm duft i din batterilevetid. Med Android 4.2 Jelly Bean Google ændret dette, og det er endnu bedre i Android 4.4 og Android 5.0 Lollipop.Gå til Indstillinger> Placering> og indstil tilstanden til Batteribesparelse. Dette bruger WiFi og mobilnet til at bestemme din telefonplacering, snarere end de power-hungrige GPS-chips i din enhed. Navigation er muligvis ikke lige så præcis, men synes stadig at fungere fint, og få mig til steder, når batterisparemodus er aktiveret.

Batterisparer (Android 5.0)

DROID Turbo kører i øjeblikket Android 4.4 KitKat, men en opdatering til den nyeste Android 5.0 Lollipop skal være her snart, muligvis inden udgangen af ​​måneden. Med Android 5.0 introducerede Google en ny batterisparefunktion, der er ret nyttigt og brugerdefineret, og dette vil være et ekstra feature, som DROID Turbo-ejere kan bruge. Det slukker ikke-væsentlige apps og tjenester, når batteriet kommer til et bestemt tidspunkt, for at spare så meget som muligt for vigtige ting som opkald og tekster.

Afsluttende tanker

DROID Turbo leveres allerede med en Turbo Charger i kassen, men du kan få en anden fra Motorola, der koster $ 34,99 og vil øge batteriets levetid med 8 timer efter en 15 minutters opladning. Jeg har et ekstra til stuen, og en højudladeren til bilen. Når jeg sidder, er min enhed tilsluttet bare for at top-off så meget saft som muligt når det er muligt. Det er en vane, og noget andet skal prøve. Det er dårligt at lade batteriet helt afløb ofte, så gør top-offs for at holde en sund opladning i det lange løb.

Power Pack Micro fra Motorola er også en fantastisk måde at holde turboladeren opladet på farten. Det passer på din nøgleringe og fungerer som en finder, når du har din DROID Turbo, men kan finde, hvor du forlod din bilnøgle. Power Pack Micro koster 39,99 dollar og leveres i et par forskellige farver. Det eller få en af ​​de mange forskellige fantastiske bærbare batteriopladere til rådighed i dag.