Sådan følger du NFL-udkastet på din telefon - Artikler

Sådan følger du NFL-udkastet på din telefon

Hvis du er en lidenskabelig NFL fan, så ved du udkastet starter på torsdag den 26. april og fortsætter gennem den weekend. Du kunne sidde foran dit tv og se dækningen på ESPN eller NFL Network, men du har måske ikke tid til at gøre det for hele udkastet. Det er her, hvor din iPhone eller Android-smartphone bliver dit perfekte udkast til følgesvend.

Lad mig vise dig, hvordan du følger NFL-udkastet på din telefon eller tablet ved hjælp af en af ​​disse apps. Jeg har inkluderet den officielle NFL Mobile app fra Verizon, fantastisk, hvis du bruger den store røde bærer. For kunder hos et af de andre firmaer er du ikke udeladt i kulden. Du vil bare ikke have så sej en oplevelse. Men du kan stadig følge udkastet, mens det sker, og lære mere om dit holds nyeste medlemmer.

NFL Mobile fra VerizonVerizon NFL Mobile app koster ikke en krone og vil tilbyde nogle spændende funktioner til NFL fans. Verizon meddelte, at appen vil dække dækningen under udkastet, tilbyde information om udsigterne før og under udkastet og hjælpe dig med at finde ud af om dit NFL-holds valg eller hvor dine yndlingsskolens spillere lander i NFL. NFL Mobile Premium abonnenter kan se live NFL Network dækning på deres telefon under udkastet.

Du kan gøre mere end bare se. Du kan lære mere om de potentielle spillere med bios, statistik og video af deres college forestillinger. Når hvert hold går døgnet rundt, tjekker de næsten i deres "fan war room" for at diskutere de potentielle valg, forudsige, hvem du tror, ​​at dit team vil vælge eller skraldespalte om, hvorfor de skruede op med at vælge den fyr efter eget valg. Hvis du ikke har tid til at se dækningen, skal du oprette tekstadvarsler for, hvornår et hold vælger.

Gå til Verizon NFL Mobile-siden for at få den gratis app til Google Play eller iOS App Store. For at abonnere på NFL Mobile Premium skal du betale en ekstra $ 10 / måned til Verizon. Det er den eneste måde du får NFL Network video feed på. Andre transportkunder kan ikke bruge appen.

Pro Football Weekly AppsPro Football Weekly startede som en blog om NFL, men blev sig til et stærkt nyhedswebsted, som NBC for nylig købte. De tilbyder et par apps, der hjælper dig med at følge udkastet før, under og efterpå. For det første Pro Football Insider - NFL News app giver generelle NFL nyheder. Denne tid på året, der vil fokusere meget på udkastet. Efter udkastet slutter kan du tjekke, hvordan tingene gik til dine yndlingshold eller spillere. Det er gratis i Google Pay Store og iOS App Store.

For udkast specifikke nyheder fra PFW, få Pro Fodbold udkast insider App er også gratis til iOS og Android. Den enkle app viser artikler fra webstedet fokuseret på udkast analyser, videoer og twitter feeds. Du får også deres scouting rapporter for at spille baseret på position.

Sportsnyheder Apps

De bedste sportsnyheder apps kommer fra dem, du ville forvente. Her er en liste over apps med links til mine favoritsports-nyheder apps, twill sandsynligvis har NFL Draft dækning.

  • ESPN Score Center er gratis til Android og iOS - generelle nyheder og sportsresultater sammen med live spil dækning af de fleste større sportsgrene
  • WatchESPN er gratis til Android og iOS - giver kunder med et begrænset antal kabel mulighed for at se netværket på deres telefon
  • CBS Sports Pro Football er gratis til Android og iOS - Live NFL-scoringer, nyheder og kontrol af dit CBSSports.com fantasy team
  • FOX Sports Mobile er gratis til Android og iOS - nyheder og info om sport generelt, men også vil dække NFL drag

Team Apps

Glem ikke at kigge i din appbutik til dit yndlingshold. Næsten alle NFL-hold har en eller flere apps afsat til det pågældende hold. Officielle apps kommer fra holdet eller fan apps kommer fra tredjeparter.

For eksempel kan jeg på Android få en officiel app til mit yndlingshold, Green Bay Packers. Fans af verdensmesteren New York Giants kan downloade en fra iOS App Store. Jeg søgte ikke efter alle 32 hold i hver butik, men jeg kontrollerede for halvt dusin eller så, og jeg kunne ikke finde et hold, der ikke havde en dedikeret app.