Sådan Fix Slow WiFi - Artikler

Sådan Fix Slow WiFi

Hvis din WiFi hjemme er virkelig langsomt pludselig, så er der et problem et sted, hvor du sandsynligvis kan rette dig selv. Sådan laver du langsom WiFi.

Vi diskuterede tidligere, hvordan du kan håndtere en langsom WiFi-forbindelse, som du ikke helt kan rette, men hvad hvis dit internet derhjemme oplever ydeevneproblemer? Du kan normalt reparere det, da du har adgang til routeren.

Der er mange grunde til, at din internetforbindelse kan være langsom. Måske er en anden bruger i huset streaming Netflix, eller din router er tilstoppet lidt og behøver bare en simpel genstart. Der er endda en chance for, at din internetudbyder kunne opleve problemer af deres egen, i hvilket tilfælde du er ret uheldig. Uanset årsagen, kan langsom WiFi være mere frustrerende end ikke at have WiFi overhovedet.

Med langsom WiFi kan indlæsning af websites tage for evigt, YouTube-videoer vil lagre og fryse og glemme at streame medier. Langsom WiFi er noget, du aldrig vil komme på tværs af, især hvis du arbejder på noget vigtigt eller rettidigt.

Hvis du oplever langsom WiFi i dit hjem, er der nogle måder at rette op på.

Kig efter Bandwidth Hogs

Den første ting du bør gøre, før du virkelig går ind i problemet, er at se om der er nogen båndbredde hogs på dit netværk. Hvis din lillebror ser Netflix ned i salen på sin computer, kan det være en god grund til, hvorfor WiFi langsomt overalt i huset. Venligst bede ham om at se sine shows senere eller vente på ham at afslutte.Desuden tjek din egen computer for ubemærket båndbredde hogs. Det er muligt, at Dropbox, Google Drive eller en anden sky-tjeneste synkroniserer filer i baggrunden, hvilket kan tage båndbredden op og gøre andre WiFi-forbindelser langsommere.

Flyt tættere på din router

Hvis du bestemmer, at der ikke er nogen båndbredde hogs på dit netværk, kan den næste nemme løsning, du kan prøve, bare flytte tættere på din router.

WiFi-signaler kan passere gennem vægge og andre forhindringer, men signalet mindskes betydeligt, når dette sker, så hvis din router er nedenunder, og du er ovenpå forsøger at surfe på nettet, kan det være en god grund til, hvorfor din WiFi er langsom.

Prøv at flytte til et sted, hvor du har en klar synsvidde med din router eller i det mindste forsøge at være inden for et rum fra routeren, hvis du ikke kan være lige ved siden af ​​den.

Genstart din enhed

Hvis du oplever langsom WiFi, er det altid bedst at foretage fejlfinding på den enhed, hvor du først har problemet, uanset om det er en bærbar computer, tablet eller smartphone.For at gøre dette skal du blot genstarte din enhed for at nulstille WiFi og forhåbentlig løse problemet. Nogle gange kan vores bærbare computere og andre enheder blive tilstoppet, og selv processer, der kører i baggrunden eller endda forgrunden, kan på nogen måde påvirke WiFi-ydeevnen.

Genstart af din bærbare computer, tablet eller smartphone kan dræbe disse processer og give din enhed en ren skifer, efter at den genstarter. Prøv din WiFi efter dette og se om det er hurtigere. Hvis ikke, er det tid til at gå videre til routeren.

Genstart din router

Hvis alt andet fejler, er den bedste løsning, der vil afhjælpe de fleste WiFi-problemer, en simpel genstart af din router.Det er måske en af ​​de mest berømte reparationer i hele teknologien, og mange vittigheder er blevet skabt fra den populære løsning, som har slukket og slukket for din router for at se om det løser problemet.

Så igen, det er berømt og populært af en grund, fordi genstart af din router kan arbejde vidundere, ikke kun for at fastsætte langsom WiFi, men hvis du også har andre internetforbindelse problemer.

Nogle routere vil have en vippekontakt, som du kan vende for at tænde og slukke routeren, men selv da vil jeg anbefale at afbryde den fuldstændigt i mindst 30 sekunder. Derefter skal du sætte den i igen og tænde den og give det et par minutter til at tænde helt, før du forsøger at få adgang til internettet igen.