Microsoft Office Online Apps nu tilgængelig i Chrome Webshop - Artikler

Microsoft Office Online Apps nu tilgængelig i Chrome Webshop

Microsoft har været meget travlt i den sidste måned, da det arbejder for at udvikle og udvide sin Mobile og Cloud-strategi. Tidligere i dag skrev vi om tilgængeligheden af ​​den nye lavere omkostninger Office 365 Personal-udgave og inkluderede henvisninger til de nyligt frigivne Microsoft Office Apps til iPad samt det faktum, at Office Mobile nu er tilgængelig gratis til iPhones, Windows-telefoner og Android Telefoner. Og så er der, hvad der ligner nogle meget positive indtryk på den nyudgivne Developer's Preview of Windows Phone 8.1. Hvis det lyder som om Microsoft er seriøs om, at du har adgang til dine Office-dokumenter, uanset hvilken platform eller enhed du bruger, har du været opmærksom. Ja, det har været en travl tid for Microsofts mobil- og cloud-strategere.Flere nyheder på denne front dukkede op på mandag, da Microsoft annoncerede i et blogindlæg, at det gjorde Office Online-programmer tilgængelige i Chrome Webshop for Chrome-brugere. Men for at være præcis, hvad er nyt, er genveje til Chrome App Launcher til webversionerne af Word , OneNote og Powerpoint, som brugere har været i stand til at arbejde med i Chrome-browseren i nogen tid nu. Tanken er, at genvejen giver en Chrome-bruger mulighed for at oprette et Office-dokument online med et klik på launcheren.

Tidligere kaldet Office Web Apps rechristened Microsoft apps som Office Online i januar 2014. Word, PowerPoint og OneNote kan nu alle tilføjes til Chrome App Launcher med en version, der tilføjer lignende funktionalitet til Excel snart.For at udnytte den nye lanceringskapacitet skal brugere være logget ind i Google Chrome og installere apps i lanceringen fra Chrome Webshop. Office Online Apps tilbyder et lignende båndinterface, som de fleste Windows-brugere er bekendt med, når de åbner en Office-app på en stationær eller bærbar computer. De fleste af de funktioner, som de fleste brugere har brug for, bevares i disse web-only-versioner.

Når det er sagt, udover den nye lanceringskapacitet, meddelte Microsoft også nye forbedringer af hver af Office Online Apps. De omfatter:

  • I Excel Online-brugere kan nu indsætte nye kommentarer og redigere og slette eksisterende kommentarer sammen med forbedret support til Visual Basic Applications (VBA). Den nye support giver brugerne mulighed for at åbne og redigere VBA-aktiverede regneark uden at forstyrre VBA'en i filen.
  • "Tell me" -funktionalitet er nu en del af Excel Online. "Fortæl mig" hjælper brugere med at finde relevante kommandoer i en rulleliste fra.
  • I Word Online har Microsoft tilføjet kommentar til redigeringstilstanden, som giver brugerne mulighed for at fremsætte kommentarer og ændringer samtidig med andre samarbejdspartnere. En ny forenklet måde at håndtere fodnoter og slutnoter på er også blevet tilføjet, så brugerne kan tilføje dem inline.
  • Slide layouts i PowerPoint Online ser mere ud som, hvad det endelige resultat vil være efter redigering. PowerPoint Online har nu også "Tell Me" -funktionalitet.
  • OneNote Online-brugere har nu tryksupport, så de kan udskrive deres noter direkte fra App.

Microsoft er selvfølgelig meget seriøs over sin mobil- og cloud-strategi og ser ud til at gøre godt ved bevægelser, der åbenbart var begyndt for en tid siden for at holde Office-brugere glade uanset deres valgfri platform. Selv til det punkt, hvor Microsoft arbejder med sine konkurrenter i dokumentfremstillingskategorien for at gøre sin Office-software tilgængelig på disse andre platforme.

Af særlig note i alle disse nye kategorier af Microsoft Office er det faktum, at brugerne kan samarbejde om dokumenter. Brugere af traditionelle Office-softwareprodukter har været i stand til at samarbejde i nogen tid. Men for internetbrugere har Google Docs været chipping væk på den model, da dokument skabere kunne arbejde i en browser og samarbejde. Den slags adskillelse af Office-pakken med browser eroderer. Nu kan de, der foretrækker eller er bundet til Microsoft Office-standarden, gøre det lettere at gøre det samme i Googles Chrome-browser.

Det er også interessant, at Microsoft ikke kun løsner regeringerne og bringer Office App-funktionalitet til andre platforme, men med Web Apps og Office Apps til iPad indrømmer det, som mange har kendt i nogen tid. Mens nogle brugere har brug for fuld effekt af det, der tilbydes i hele Microsoft Office-pakken, behøver mange kun nogle af den funktionalitet til at fortsætte deres arbejde. Selvom det kan være korrekt at kalde disse nye generationer mobilorienterede Apps "strippet ned", gælder det kun for strømbrugere.

Bemærk, at nogle tyder på, at de nylige og næsten samtidige nyheder om Microsoft, der taber sin Scroogled-kampagne, ikke er så meget tilfældigt i timingen. Scroogled-reklamekampagnen angreb Googles Chromebooks, da de ikke kunne køre Microsoft Office, blandt andre mål.

Uanset om Microsoft og Google gør det fint med hinanden for sent eller ikke, er det ikke meningen. Brugere nyder godt af, når de kan arbejde, hvordan de vil, og med de værktøjer, de vælger, når det kommer til oprettelse af dokumenter. De flere muligheder brugere har til rådighed for dem, desto bedre. Og hvem ved, jo flere muligheder brugerne udøver jo mere, de kan bare blive tiltrukket af andre platforme og enheder.