Sådan reparer du ridser på din iPhone-skærm - Artikler

Sådan reparer du ridser på din iPhone-skærm

Over tid kan din iPhone's skærm få alle mulige ridser på det, især hvis du ikke har en skærmbeskytter til den. Sådan reparer du disse ridser.

Ligegyldigt hvor meget du baby din iPhone, vil ridser til sidst vises på din skærm uden nogen måde at vide, hvordan de kom der. Det er lidt af et mysterium, men vi bruger vores telefoner dagligt til så mange forskellige ting. Derfor kan ridser forekomme tilfældigt, selvom vi mindst forventer det. Og efter mange års brug kan du få overflod af ridser på skærmen.

Hvis du er en person, der har en ridset iPhone skærm, er der ikke meget, du kan gøre, men ikke alt håb er tabt. Der er i det mindste måder du kan skjule ridserne på, men hvis du ønsker at gå til en mere permanent rute, kan du erstatte skærmen helt og holdent.

Her er nogle måder, hvorpå du kan rette disse iPhone ridser på skærmen.

Fastgørelse af iPhone Skærm Ridser

Før vi kommer ind på de måder, hvorpå du kan "reparere" skærmbilleder på din iPhone, er det vigtigt at bemærke, at du ikke rigtig kan "rette" ridser, men masker dem eller skjul dem fra at blive set. Det handler om den eneste "fix" der er. Ellers er den bedste mulighed at erstatte hele skærmen med en helt ny, selv om den metode kræver mest penge.Nogle metoder, som folk bruger på ridser til deres fjernsyn og computerskærme, omfatter at bruge vasolin, gnidningsalkohol eller tandpasta til at udfylde ridserne eller endda bruge en blyantsslitter. Jeg vil dog anbefale ikke at gøre dette til din iPhones skærm.

Årsagen til dette skyldes, at din iPhone skærm leveres med en oleofob coating.Dette gør det, så din skærm er lidt fingerprint proof. Det forhindrer selvfølgelig ikke alle fingeraftryksflapper, men det er meget bedre end bare normalt glas.

Nu er årsagen til, at du ikke vil bruge vasoline, alkohol osv. På din iPhone-skærm, fordi disse nemt kan gnide den oleofobiske belægning på din iPhone skærm, hvilket ikke nødvendigvis er en frygtelig dårlig ting, og det vandt ' t bryde din iPhone, men det er ikke noget, du virkelig vil fjerne.I stedet er det bedst at få en skærmbeskytter og installere på din iPhone skærm. Det kan lyde mærkeligt, at du anvender en skærmbeskytter, efter at skaden allerede er blevet gjort, men hvad du vil opdage er, at klæbemidlet på skærmbeskytteren vil udfylde disse ridser og gøre dem næsten usynlige, efter at du har lagt det på din iPhone.

Jeg prøvede dette på min fars iPhone en tid siden, og det fungerede fint. Hans iPhone skærm var fuld af ridser, men efter at have installeret en skærmbeskytter blev vi begge overrasket over, hvor godt det gemmer alle ridserne.

Du køber skærmbeskyttere til virkelig billig og vi har en rundup af nogle af de bedste, du kan købe, og sørg for at tjekke vores vejledning om, hvordan du installerer en skærmbeskytter.

Hvis du vil gå mere permanent, vil du gerne erstatte hele skærmen på din iPhone, hvilket kan være dyrt. Apple opkræver $ 109 for at erstatte en iPhone 6-skærm, hvilket ikke er en frygtelig pris overhovedet, da iFixit sælger en iPhone 6-skærm til næsten $ 150, men det er mange penge at bruge, hvis du bare vil rette ridser og skærmen er ikke rigtig brudt.

Du kan muligvis finde en bedre aftale på en lokal elektronik reparation butik, men intet vil være billigere end bare at få en skærmbeskytter til at skjule ridser, og det er den rute, jeg anbefaler alligevel.