Sådan løser jeg iOS 9 Jailbreak Bootloops & Crashes - Artikler

Sådan løser jeg iOS 9 Jailbreak Bootloops & Crashes

Jailbreaking din iPhone har sine fordele, men nogle gange kan det medføre problemer, hvor de mest almindelige problemer er tilfældige bootloops og nedbrud. Sådan repareres bootloops og nedbrud med iOS 9 jailbreak.

IOS 9 jailbreak udgivet i oktober bare en måned efter iOS 9 blev officielt frigivet, hvilket gør det til en af ​​de hurtigste jailbreak udgivelser, vi har set i et stykke tid til en større iOS version. Det var overflødigt at sige, at jailbreak-samfundet var ekstatisk.

Der er mange grunde til at jailbreaking din iPhone er fantastisk, da du kan tilpasse din iPhone måde mere end Apple ville lade dig. Derudover er der masser af jailbreak tweaks, som du kan downloade, der kan forbedre iOS-oplevelsen for dig.

Det er dog sjældent, når du jailbreak din iPhone og ikke støder på nogen problemer overhovedet. Faktisk vil de fleste jailbreakers sandsynligvis komme på tværs af tilfældige bootloops og nedbrud på et tidspunkt med deres jailbroken enhed.Hvis du er ny til jailbreaking, kan du ikke vide præcis hvordan du løser disse problemer, når de kommer op, men der er et par ting, du kan prøve, som normalt arbejder for at løse bootloops og crashing.

Sådan løser du tilfældige bootloop- og sammenbrudsproblemer på din jailbroken iPhone eller iPad.

Sådan løser jeg iOS 9 Jailbreak Bootloops & Crashes

Nogle gange, når du installerer en bestemt tweak, kan det ikke fungere godt med dine andre tweaks, og afhængigt af forskellige omstændigheder på din iOS-enhed kan din iPhone eller iPad tilfældigt starte genstart selv igen og igen.

På dette tidspunkt kan du være i panik og spekulerer på, hvad du eventuelt kunne gøre for at stoppe din iPhone fra konstant at genstarte og komme tilbage til startskærmen. Den gode nyhed er, at der er et simpelt trick for at stoppe de tilfældige bootloops.Når din iPhone genstarter, skal du trykke på og holde nede volumen op-knappen, så snart Apple-logoet vises. Når din iPhone har fulgt op, frigør du lydstyrken op. Denne metode vil få din iPhone ud af bootloop-sekvensen, og du kan bruge din iPhone igen.

Læs: 6 Awesome iOS 9 Cydia Tweaks Du kan installere lige nu

Men i processen vil det deaktivere alle dine Cydia tweaks. De vil stadig blive installeret og sådan på din enhed, men de bliver simpelthen ikke aktive. Dette gør, at din iPhone kommer ud af en bootloop, fordi der sandsynligvis er en Cydia-tweak, som du installerede, der forårsager problemet.

Hvad angår tilfældige nedbrud, hvis du åbner Facebook-appen og bemærker, at den bare styrter hver gang du forsøger at åbne den, er det sandsynligt, at en jailbreak-tweak står i vejen. Se gennem dine tweaks og sørg for, at du ikke har Facebook-relaterede tweaks. Der er mange tweaks, der sigter på at rette op på Facebook irritationer og hvad ikke, og det er muligt, at du måske har installeret en sådan tweak på et tidspunkt. Det kunne få Facebook-appen til at gå ned som den er.For at genaktivere jailbreak tweaks og gå tilbage til normal, skal du bare genstarte din iPhone.

Hvis du stadig oplever bootloops og ikke kan få dem til at stoppe (så kendt som Bootloop of Death eller BLoD), er din eneste fremgangsmåde at genoprette din iPhone, som desværre vil tvinge dig til at opdatere til iOS 9.1 og dig vil ikke kunne jailbreak, men Cydia Impactor bør opdateres hurtigt nok til at holde dig på iOS 9.0.

Sådan undgår du Bootloops og Crashes

Der er virkelig ingen solid måde at undgå fuldstændig at få en bootloop eller have et programkrasj. En appkrasning er ikke en stor aftale, da det nemt kan repareres som beskrevet ovenfor, men bootloops er meget værre og kan få dig til at genoprette din enhed.En fantastisk måde at undgå at starte bootloops på er at undgå at man manuelt genstarter din iPhone. Du kan stadig respring, da det ikke vil medføre nogen problemer (eller i det mindste ikke bør det), men genstart din iPhone kan nogle gange føre til bootloops.

Dette betyder også, at du ikke må lade dit batteri dræne, så din iPhone dør, fordi der er risiko for at komme i gang med en opstart, når du går for at tænde den igen.

Ideelt set er det altid en god ide at gøre nogle undersøgelser af stabiliteten af ​​en jailbreak tweak, før du installerer den. Reddit's / r / jailbreak subreddit er et godt sted at stille spørgsmål om alt det.