Sådan Fix Bad Moto Z Batterilevetid - Artikler

Sådan Fix Bad Moto Z Batterilevetid

Motorola Moto Z og Moto Z Droid er to af de slankeste, kraftfulde smartphones nogensinde lavet. De er et vidunder af teknik, der kombinerer tynde kanter og den nyeste teknologi til at oprette en Android-telefon, der kan være hvad du behøver for at være med det rigtige tilbehør. Disse enheder er ikke immune fra problemer, på trods af store anmeldelser. Bad Moto Z batterilevetid kan ødelægge enhver oplevelse med enheden.

Det hjælper ikke så dårligt Moto Z batterilevetiden er en af ​​de mest omtalte Moto Z-problemer. Moto Z Droid tilbyder et stort batteri og et sprængsikkert display. Moto Z har ingen af ​​disse ting. Dette gør enheden slank. Det garanterer også, at brugerne skal håndtere dårlig Moto Z batterilevetid på et eller andet tidspunkt i fremtiden. For at være klar kan batterilevetiden også være et problem for Moto Z Droid, men dens ekstra kapacitet hjælper det meget.Brug disse tips til at reparere dårlig Moto Z batterilevetid.

Læs: Moto Z Review: Det modulære kompromis

Heldigvis er der masser af måder at håndtere dårlige Moto Z batterilevetid. Fra software tricks til at udnytte din telefons unikke evne til hurtigt at tilføje tilbehør via Moto Mods, er der ingen grund til, at du skal lide ved at have en telefon, der hele tiden dør på dig inden udgangen af ​​din lange dag.

Kontrollér batteristatus

Den første ting, du bør gøre for at rette dårlige Moto Z batterilevetid, er at se på, hvad der forårsager afløb.

Åbning af appen Indstillinger.

Rul ned til du ser batteriindstillingen, der er angivet i din indstillingsapp. Tryk på den for en sammenfatning af, hvad der spiser gennem din batterilevetid.

Du kan trykke på indtastningerne på listen for at få en sammenfatning af, hvordan du forhindrer, hvad det er end at dræne endnu mere af din batterilevetid. Hvis du f.eks. Trykker på Bluetooth, anbefaler du at slukke for den trådløse teknologi for at reparere dårlig Moto Z batterilevetid.

Brug batterisparer

Android Nougat, den nuværende version af Android, der ellers er kendt som Android 7.0, indeholder en fantastisk batteribesparende funktion, som du kan bruge til at forbedre dårlige Moto Z batterilevetid.Læs: Android Nougat vs Android 6.0 Marshmallow Walkthrough

Gå til appen Indstillinger. Se efter batteriindgangen i listen over muligheder.

Øverst på skærmen skal du se en mulighed for at indstille batterisparer. Du kan bestemme, hvornår det tænder automatisk. Du kan også bruge skiftet øverst til at tænde for funktionen til enhver tid. Din Moto Z eller Moto Z Droid slukker automatisk den næste gang du oplade.

Læs: 10 Moto Z Mods Tips & Tricks

Brug flytilstand

En meget god måde at forbedre dårlige Moto Z batterilevetid på er at slukke for alle de forskellige radioer i telefonen, som bruges til kommunikation.

Stryg ned fra den øverste kant af Moto Z-skærmen. Tryk nu på den nedadvendte pil på den højre kant af meddelelsesskyggen. Hvis du gør det, skal du oplyse en liste over muligheder for hurtigt at skifte.

Tryk på indstillingen mærket Flytilstand.

Bemærk, at fordi alle dine radioer er slukket, vil du ikke modtage et enkelt telefonopkald eller en SMS-besked. Du deaktiverer også dine mobildata og Wi-Fi. Derfor skal du kun bruge funktionen, hvis du befinder dig i en situation, hvor alt du skal gøre er at læse noget i en app, se en video eller lytte til musik.Administrer din skærm

Skærmen indbygget i din Moto Z er den største batteri hog, den har. Derfor styrer Android Nougat omhyggeligt, hvor lyst din skærm er. Det skal altid holdes lyst nok til at du kan se det og mørkt nok, at det ikke er et strømafløb.

Stryg fra øverste kant af dit display for at afsløre meddelelsesskyggen. Skub nu igen for en liste over alle hurtige indstillinger. Øverst i dette vindue er en rullepanel, der giver dig mulighed for at bestemme, hvor lyst eller mørkt enhedens skærm er. Brug den til midlertidigt at adressere dårlig Moto Z batterilevetid.

Overvej dine apps

Google Play Butik har millioner af gode apps. Mange af dem vil ikke gøre meget for dit batteri, men nogle af dem kan bare. Hvis du husker at installere en app fra Google Play Butik lige inden du begyndte at skulle håndtere dårlig Moto Z batterilevetid, skal du afinstallere den pågældende app.

Tryk eller hold et appikon, og træk det derefter til papirkurven, der vises øverst på skærmen for at slippe af med det. Du kan se en liste over nyligt installerede apps og nyligt installerede appopdateringer i Google Play Butik.

Genstart din Moto Z

Prøv at nulstille din Moto Z ved at trykke på tænd / sluk-knappen, indtil den giver dig mulighed for at slukke.

Nulstil din Moto Z

Hvis en nulstilling stadig ikke har rettet dig for dårlige Moto Z batterilevetid, er det tid til at nulstille din enhed helt.

Åbn appen Indstillinger.

Se efter Backup & Reset i listen.

Vælg nu Factory Data Reset.

Før du bruger denne indstilling, skal du være sikker på, at alt på din telefon er blevet sikkerhedskopieret. Det vil slette alle app-, spil-, foto- eller musikfiler.Brug en Moto Mod

Moto Z-familiens bedste funktion er dets evne til hurtigt at tilføje nye funktioner til din enhed. Hvis dårligt Moto Z batterilevetid stadig er et problem for dig efter at have forsøgt alle disse løsninger, er det måske en god ide at undersøge en Moto Mod for at løse problemet.

Læs: 5 Bedste Moto Mods til Moto Z Play, Moto Z Droid og Moto Z

Incipio Offgrid Power Pack Moto Mod øger batterilevetiden for både Moto Z og Moto Z Droid. Det tilføjer også trådløse opladningsfunktioner til enhederne.

Kontakt Motorola om din Moto Z

Hvis intet andet virker, så er det tid til at kontakte Motorola Support. Virksomheden skal kunne gennemgå eventuelle problemer. Det vil måske også have, at du sender din Moto Z.

Bedste MicroSD-kort til Moto Z & Moto Z Droid

Samsung 64GB EVO Vælg - $ 19.99Samsung 64GB EVO Select MicroSD-kort har en overførselshastighed på 80MB / s pr. Sekund. Det er den hastighed, hvormed den kan acceptere og sende information til din Moto Z. Ved denne hastighed kan du indlæse det med alle dine yndlingsspil og -apps, men ikke din telefon indlæses så langsomt som andre MicroSD-kort. Det er også vurderet mod røntgenstråler og vandskader.

Samsung indeholder en adapter med Samsung 64GB Evo Select MicroSD-kort. Denne adapter giver dig mulighed for at holde kortet i fuld størrelse SD-kortspor på bærbare computere, desktops og kameraer.

[Køb Samsung 64GB Evo Vælg MicroSD-kort fra Amazon]