Sådan downloades Bixby Voice på Galaxy S8 - Artikler

Sådan downloades Bixby Voice på Galaxy S8

Denne hurtige vejledning vil forklare, hvordan du downloader Bixby-stemme til Galaxy S8 og hjælpe dig med at komme i gang og bruge Samsungs virtuelle assistent. Efter en næsten tre måneders forsinkelse og efter en kort beta-periode udgav Samsung officielt Bixby Voice i USA den 18. juli.

Samsungs Bixby er en virtuel assistent som Amazon Alexa, Siri eller Google Assistant. Og mens det ser ud som en kopi af Google Now ved første øjekast, er der mange forskelle, der gør det værd at prøve.

Læs: Sådan slukker du Bixby Notifikationer og påmindelser

I den seneste måned valgte brugere at kunne nyde Bixby Voice tidligt efter tilmeldingen til betaen. Det var dog ikke tilgængeligt for alle. Nu hvor det er officielt her, vil du følge vores instruktioner for at downloade det nu og gøre mere med din telefon.

https://www.youtube.com/watch?v=34-LYLuq-aI

Sådan downloades Bixby Voice på Galaxy S8 og S8 +

At få Bixby Voice er faktisk meget let. Du skal blot starte med at trykke på den dedikerede Bixby-knap på venstre side af telefonen, der ligger under volumen op / ned tasterne. Start Bixby, og opdateringen kommer straks til din telefon.

  • Trykke det fysiske Bixby-knap på Galaxy S8
  • Vent på Opdater til pop-up eller gå ind i Bixby indstillinger og vælg Opdatering
  • Bixby Voice opdatering skal automatisk pop-up på alle enheder i USA
  • Download og installer 45MB opdateringen
  • Når den er færdig, Tryk på Næste at vælge dit sprog og sætte alt op
  • Tap Bekræfte
  • Enig til vilkårene og betingelserneNår du har installeret Bixby Voice og opsæt et sprog, kan du nu komme i gang med Samsungs version af en virtuel assistent. Bixby har det samme "hot-word" detektion som Google og andre, men du skal først aktivere det. Som standard fungerer Bixby Voice kun, når du trykker på og holder knappen nede for at snakke og spørge kommandoer. Vi anbefaler at konfigurere wake-up kommandoen, som er "Hej Bixby". Dette virker selv når skærmen er slukket, og Bixby kan høre dig, selvom din telefon spiller musik eller en YouTube-video.

Samsungs assistent er altid klar og venter på at hjælpe dig med at udføre opgaver på Galaxy S8. Vi anbefaler, at du konfigurerer wake-up kommandoen samt forbedret stemmegenkendelse. Aktivering af forbedret stemme kræver, at du læser højt 5 sætninger. Dette giver Bixby bedre at forstå dig personligt, og hvordan du snakker. Alt fra at tale stil, udtale, hastighed og mere.

Hvad gør Bixby Voice Unique?

Vi ved, hvad du tænker, du har allerede en eller to stemmeassistenter på din telefon allerede. Der er Cortana, Amazon Alexa, og selvfølgelig Google Assistant. Og mens de alle arbejder lidt ens, har Bixby Voice nogle få unikke funktioner, som hjælper ham / hende til at skille sig ud.

Med Bixby Voice kan du styre ting på din telefon, ikke bare stille spørgsmål og lad internettet svare. I stedet for at tjekke vejret og bede om at se billeder eller typiske stemmekontroller, er Bixby langt mere kraftfuldt. Faktisk skal du trykke på Bixby-knappen og ramme de tre prikker øverst på skærmen. Dette er indstillinger, tryk nu på Min Bixby. Her ses en enorm (som i hundredvis og hundreder) af mulige talekommandoer, du kan gøre.

https://www.youtube.com/watch?v=HSGRWYgGUd4

Bixby har meget potentiale, og det er kun begyndelsen. Samsung ser ud til at forbedre tjenesten over tid, så integrere den i alt, hvad de sælger. Fra Samsung apparater, smarte tv'er, en højttaler som Amazon Echo og meget mere.

Derudover opfordrer Samsung brugerne til at bruge Bixby og opsætte belønningssystemet. Drejer denne talassistent ind i et lille spil. Der er leaderboards, præstationer, og du kan endda tjene Samsung Pay Reward point og bruge dem til ferier, eller købe tilbehør som hovedtelefoner og sager.Der foregår meget med Bixby, og apps som kamera, galleri, browser og mere vil alle have brug for en opdatering, der fungerer korrekt med din nye assistent. Vi anbefaler at opdatere alt over WiFi og derefter give Bixby Voice et forsøg. I den nærmeste fremtid skal apps i vores mellemfoto ovenover også fungere med det.

Det er forvirrende i starten, men bare ved, at Samsungs stærke nye stemmeassistent endelig er her for Galaxy S8. Samsung tilføjede også masser af tilpasning, så vi kan konfigurere Bixby præcis, hvordan vi vil bruge det. Når det er sagt, er der stadig ingen mulighed for at genbruge Bixby-knappen for at gøre andre opgaver. Som at åbne kameraet, tag et screenshot eller brug Google Assistant i stedet.