Sådan nedgraderes pixelet fra Android Q Tilbage til Pie - Artikler

Sådan nedgraderes pixelet fra Android Q Tilbage til Pie

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du nedgraderer din Google Pixel fra den nye Android Q beta tilbage til Android 9 Pie. Google har for nylig udgivet en forhåndsvisning af sin næste opdatering til Android-telefoner og -tabeller, og mange mennesker skyndte sig for at installere det.

Og mens Android Q beta er ret stabil, er det en beta, beregnet til udviklere, og det er ikke beregnet til, at gennemsnitlige brugere løber dagligt. Så hvis du installerede Android Q, men nu er klar over, at nogle apps eller spil ikke er kompatible eller har problemer, så er det sådan, hvordan du går tilbage til Pie.Teknisk kan du vente på den anden beta i april, som skal være mere stabil, køre bedre og være mere funktionskomplet i stedet for at føle halvt bagt, eller du kan "rulle tilbage" til Android 9 Pie. Hvis du har brug for din enhed hver dag eller til arbejde, anbefaler vi sidstnævnte af disse to muligheder.

Heldigvis gør Google det meget nemt at vende tilbage til den sidste stabile udgivelse, men det kommer med et kompromis. Denne proces sletter alt på din telefon, så vi anbefaler først at sikkerhedskopiere det. Igen, Backup noget vigtigt fra din telefon, som Dette vil slette alt.

Sådan nedgraderes du tilbage til Android Pie

  1. Åbn din browser og til www.google.com/android/beta (Tilbage til Android Q beta-siden)
  2. Log ind, hvis det er nødvendigt da klik det Se dine kvalificerede enheder knap
  3. Herfra skal du blot trykke på Opt-out-knap Under enheden vil du gerne rulle tilbage til Pie
  4. Bekræft derefter, at du gerne vil fortsætte ved at klikke på den blå Forlad beta-knappen
  5. Accepter underretningen at downloade og installere PieNår du vælger og officielt forlade betaen, er alt ret simpelt og ligefrem. Din Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3 eller Pixel 3 XL skal få en "tilbagekald" opdateringsmeddelelse til den seneste opdatering (marts) Android 9 Pie inden for 24 timer.

Dette fungerer på samme måde som du opgraderede til Android Q. Google sender din enhed en OTA-opdateringsmeddelelse (OTA). Bare klik "Download og installer" på denne meddelelse, og telefonen vil automatisk downloade, installere og genstarte på Android 9 Pie. Her er en notat fra Google om processen:

"Du er ved at fjerne denne enhed fra Android Q Beta-programmet. Hvis din enhed kører en betaversion af Android, vil den blive sendt en OTA-opdatering der vil slette alle data på enheden og installer den nyeste stabile offentlige version af Android. "

Personligt fik vi opdateringen inden for 2 minutter efter at klikke på opt-out-knappen. Dybest set være klar til enten at gøre det med det samme eller vent lidt for at systemet kan behandle din anmodning.

Ingen opt-out knap til rådighed?

Afhængigt af, hvordan du installerede Android Q beta, har du måske eller måske ikke mulighed for faktisk at fravælge fra Android-beta-webstedet. Hvis du manuelt installerede Android Q med fabriksbilleder eller downloadede og blinkede OTA-filen, kunne "Opt Out" -knappen simpelthen sige "Opt in" i stedet.

Hvis ja, fortsæt og tryk på Opt In knappen og derefter opdatere hjemmesiden. Systemet registrerer nu, at du har Android Q, og du skal se den samme Opt Out-knap som vores billede ovenfor. Gå videre og følg trinene ovenfor for at fravælge, få nedgraderingsfilen og fortsæt som normalt.

Lad os vide, hvordan processen går i kommentarfeltet nedenfor. Og hvis du vil, kan du prøve denne vejledning til Android Q-problemer og rettelser, inden du vender tilbage til Pie.