Sådan deaktiveres blinkfeed på HTC One M9 - Artikler

Sådan deaktiveres blinkfeed på HTC One M9

Nu da den skinnende nye to-tone aluminium HTC One M9 smartphone er tilgængelig på bærehylder, begynder købere at få det og sætte alt op. En af de mest populære funktioner i One-serien er Blinkfeed.HTCs egen brugerdefinerede app designet til at levere nyheder, sport, sociale og endda e-mail opdateringer helt rigtigt til brugerens startskærm på ét sted. Et nyheds- og informationsaggregatværktøj af sorter, og her kan du deaktivere det.

Mens HTC One M9's smukke hardware og aluminium design har været en af ​​de største attraktioner, for ikke at nævne det forbedrede nye kamera, er det de subtile ændringer og forbedringer af Android 5.0 og Sense UI 7, der virkelig bringer oplevelsen hjem til mange brugere . Blinkfeed er en af ​​vores yndlingsfunktioner, ligesom temmemotoren, men ikke alle ønsker at overtage deres homescreen.

Læs: HTC One M9 Review

Når det kommer til at ændre eller tilpasse en smartphone, er der mange muligheder tilgængelige med den nye On M9, hovedsagelig på grund af temaværktøjet. HTC One M9 er en populær smartphone, der er tilgængelig i flere farver på alle luftfartsselskaber, og Android som helhed giver mulighed for så meget tilpasning, at det nogle gange kan forvirre. Hvis du bare vil have enkle instruktioner til at fjerne Blinkfeed fra din enhed, læs videre forbi pause.Blinkfeed er som et RSS-feed eller nyhedsaggregat, der bringer dig nyhedsartikler, sportsadvarsler eller info, opdateringer af sociale netværk og omtaler, vejrvarsler og meget mere. Det er yderst nyttigt, men hvis du gerne vil slippe af med det, ved vi præcis, hvad du skal gøre.

Med One M9 HTC har ændret sig meget om HTC Sense. Der er en widget på startskærmen, der forudsiger, hvilke apps der bruges mest, og sætter dem i en boks på din hovedskærm. Det er dejligt, men ændrer ofte, så jeg fjernede det. Derefter ønskede jeg også andre apps på siden af ​​min hovedskærm, men det er her, hvor HTC Blinkfeed er. Så lad os slippe af med det.

Instruktioner

Uanset om du vil deaktivere Blinkfeed helt som titlen antyder, eller endda ændre det, så er det standardskærmen, du ser, når du kommer hjem, skal nedenstående instruktioner begge gøre. Et område giver dig mulighed for at ændre homscreen på en meget enkel måde, samt fjerne en hel homscreen eller Blinkfeed med et tryk på en knap.

Du skal blot trykke langsomt på et hvilket som helst blankt område på en skærm, og du får se en velkendt popup på Android til indstillingerne for startskærmen. Tapet, Apps og widgets, eller Administrer startskærmsider. De to andre vil arbejde, men vælg "Administrer startskærms sider”. Her kan du panorere gennem alle dine hjemme skærme, og langt til venstre er Blinkfeed. Du skal blot navigere til det, og vælg fjerne. Det er det, og det er nu helt væk. Forladelse af dette område blankt for brugeren at tilføje apps, de gerne vil have der, i stedet for Blinkfeed.En anden rute er inde i Blinkfeed selv. Mens du er inde i Blinkfeed, trykker du på tre-linjerne øverst til venstre, hvilket bringer glidningsnavigationsmenuen. Tryk derefter på menuen 3 prikker, tryk på indstillinger og rul ned til "administrer startskærmspaneler". Det er her du kan fjerne det, eller endda indstille det som din primære hjemmeskærm med indstillet som hjemme knap.Dette bringer dig til samme menu som før. Derefter er alt du skal gøre, skub til Blinkfeed-panelet og vælg Fjern. Det er så let, og kan gøres om et øjeblik. Dette fjerner Blinkfeed helt, og du er færdig.

Nu hvor du har renset lidt plads på skærmen, kan du bruge 5-tommers skærm til at tilføje nye appikoner, widgets og meget mere. Så, som vi sagde ovenfor, prøv det nye tema-motor ud og skift udseende og følelse af din enhed endnu mere. Hold dig opdateret til mere HTC One M9 nyheder, dækning, hvordan tos og meget mere.