Sådan slettes din Snapchat-konto - Artikler

Sådan slettes din Snapchat-konto

"Hvordan kan jeg slette min Snapchat-konto?" Er et meget almindeligt spørgsmål, da brugere ikke længere behøver adgang til tjenesten eller blot skal rydde op på en online profil. Du kan slette en Snapchat-konto i et minut eller mindre i appen eller på Snapchat-webstedet.

Når du har slettet din Snapchat-konto, kan du ikke sende snaps eller modtage nye Snapchat-beskeder i appen. Når du har fortalt Snapchat at slette kontoen, er der et 30-dages vindue, som du kan logge på igen og genaktivere din konto. Efter 30 dage slettes Snapchat-kontoen permanent.



Slet din Snapchat-konto inden for et minut.

Hvis du har brug for en kort pause fra Snapchat, kan du bare afinstallere appen. Hvis du vil slette din Snapchat-konto, er dette det, du skal gøre.

Sådan slettes din Snapchat-konto

Denne proces tager mindre end et minut, og du kan slette din konto i op til 30 dage. Derefter skal du lave en ny Snapchat-konto.



Sådan slettes din snapchat-konto i appen.

  1. Åbn Snapchat og tryk på spøgelsesikonet øverst på kameraet.
  2. Tryk på gearet i øverste højre hjørne.
  3. Rul ned og tryk på Support.
  4. Skriv Slet ind i søgefeltet.
  5. Tryk på Slet en konto.
  6. Indtast din Snapchat adgangskode og fortsæt derefter.
  7. Tryk på Slet min konto at deaktivere din Snapchat-konto.


Slet din Snapchat-konto på mindre end et minut.

Hvis du foretrækker det, kan du også gå til denne Snapchat Support side - https://support.snapchat.com/delete-account - og indtast dit Snapchat brugernavn og adgangskode for at slette din konto.

Når dette er gjort, vil din Snapchat-konto gå inaktiv. Det forbliver på denne måde i 30 dage. Log tilbage på den online eller i Snapchat-appen for at genaktivere den. Hvis du ikke logger ind i 30 dage, vil den forsvinde for godt.