Sådan tilpasses Galaxy S8 Notification Bar - Artikler

Sådan tilpasses Galaxy S8 Notification Bar

Du kan nemt få adgang til nogle af de mest brugte Galaxy S8- eller Galaxy S8 + -funktioner lige fra underretningslinjen for underretning. Kan lide at oprette forbindelse til WiFi eller tænde for nat og strømbesparende tilstande. I denne vejledning lærer du hvordan du tilpasser Galaxy S8 notifikationslinjen og gør mere med din smartphone.

Læs: Sådan bruges Galaxy S8 Night Mode Filter

Næsten alt i rullemenuen kan tilpasses. Som at ændre layout eller tilføje flere nyttige indstillinger kontroller. Hvilket vil hjælpe dig med at finde ting hurtigere end at fumle rundt i indstillinger.

Sådan tilpasses Galaxy S8 Notification Bar

Når du trækker ned fra toppen af ​​skærmen, får du adgang til meddelelseslinjen. Brugere vil se en masse hurtig adgang til indstillinger eller kontroller. Ved at skrue ned fra toppen to gange vises 3 punkter til menuen og en gearformet indstillingsknap. Her kan du begynde at tilpasse Galaxy S8.  • Træk ned Meddelelseslinje
  • Tryk på 3-punktsindstillinger Knap
  • Vælg Knap Bestille ellerKnapgitter
  • Tilpas din gitterstørrelse eller rækkefølgen af ​​hurtige indstillinger ved at trække og slippe ikonerne
  • Hit Færdig at færdiggøre

Du kan hurtigt trykke og trække ikoner for at ændre ordren, så de passer bedst til dine behov. Eller tryk på ”Grid” for at ændre antallet af apps og indstillinger for at få adgang til det samme. Ejere kan vælge mellem 3 × 3, 4 × 3 eller 5 × 3.Tilpas din Galaxy S8 notifikationslinje

Nu, når du åbner meddelelseslinjen, vil flere muligheder være tilgængelige, og i den rækkefølge, du foretrækker. Der kan ikke fjernes vedvarende lysstyrke, men den kan flyttes til toppen eller bunden ved at trykke på den nedadrettede pil til højre.

Anden tilpasning

Derudover er der et par andre trin, som ejere kan tage med hensyn til at tilpasse meddelelseslinjen. Ligesom skrifttypestørrelse, ur, batterimåler eller farver.

Til det skal du blot gå til Indstillinger> Tapet og temaer for at vælge et nyt tema. De fleste vil helt ændre farven på meddelelseslinjen, hurtige indstillinger og andre aspekter af din enhed. Ligner vores skærmbillede nedenfor.Gå derefter videre til Indstillinger> Skærm > Skærmzoom og skrifttype for at ændre størrelsen på tekst eller ikoner. Du kan ændre, hvor stor tekst er, ikonerne eller begge for at forbedre din oplevelse. Perfekt til dem med dårlig syn.

Derudover er der mulighed for at tilføje et procenttal til batteriet, eller begrænse, hvor mange meddelelser der er øverst på skærmen samtidig. Som et eksempel kan du begrænse Galaxy S8 til kun at vise de sidste tre meddelelser i statuslinjen for at holde tingene rene og ordnede. Gå ind i Indstillinger> Skærm> Statuslinje og foretage de nødvendige ændringer.

Mens du er her, lær hvordan du ændrer knapperne på skærmen eller tilføj et nyt tapet og baggrundsbillede.