Sådan lukker du iPhone Apps - Artikler

Sådan lukker du iPhone Apps

At finde ud af, hvordan du lukker iPhone apps, kan være lidt svært, især da Apple ændrede, hvordan task manager arbejdede i iOS 9.

Sådan lukker eller dræber du apps på iPhone. Dette fungerer på samme måde på iPad og iPod touch med iOS 9.

Hvis du er en Android-bruger, der er ny i iOS, kan du finde den task manager, som Apple indbyggede i iPhone slags kendt. Den nye multitasking-skærm i iOS 9 ser mere ud som den i nyere smag af Android end i tidligere versioner af iOS.Dobbeltklik på startknappen for at komme ind i IOS-opgaveomskifteren.

Når du dobbeltklikker på startknappen, finder du dine nuværende skærmbilleder til højre, og alle dine seneste apps er flettet ud foran dig. For at flytte mellem dine forskellige apps, skal du simpelthen flette dig gennem de forskellige skærme, indtil du rammer den, du kan lide og tryk på den, hvor den vokser til at fylde skærmen.

Hvis du har lyst til at lukke en app, skal du navigere gennem skærmen, indtil du ser den app, du vil lukke, og stoppe. Tryk ikke på den.

Træk fingeren op, træk appen hen mod toppen af ​​skærmen.

Når du er klar til at dræbe appen, skal du blot trække den til toppen af ​​skærmen, hvor den forsvinder - og din iPhone afslutter appen helt.

Det meste af tiden, når du afslutter en app ved at trykke på startknappen, går den i søvn i baggrunden, men går ikke helt ud. Når du er i stasis som denne, bruger den muligvis ikke din skærm, men det kunne være at downloade data eller streaming lyd eller video i baggrunden - spiser dyrebare megabyte og batterilevetid.Apple er opsat på at understrege, at brugere ikke har brug for aktivt at lukke deres apps ned - at iOS kan tage sig af det for dem. Det er meget, det er sandt. Somme tider kan apps imidlertid fejle sig, og den eneste måde at genvinde kontrol på er at afslutte appen ved at dræbe den fra multitasking-skærmen.

Hvis du har en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus eller nyere, skal du bruge 3D Touch.

Hvis du for nylig har opgraderet til en ny iPhone, der understøtter Apples dybfølsomme 3D Touch-teknologi, kan du få adgang til IOS App Switcher på en anden måde. I stedet for at dobbeltklikke på hjemme-knappen, 3D Tryk på den venstre kant af skærmen og skru til højre. Du kommer ind i opgaveomskifteren og herfra kan du flytte mellem eller lukke, hvilke apps du kan lide.